Kje so preproste ženske?
Tale komad posvečam preprostežu in vsem njegovim ostalim usernamom “read carefuly the lyrics” 🙂
Kaj imate večinanoma proti Krivokljunki, ali vam je naredila kaj hudega, slabega, imate zaradi nje ranjen ego ali kaj četrtega – res me zanima, no če bo kdo toliko fer pa mi malo oriše ta “bizaren” odnos do nje. Hvala. Kdo bi se sekiral zaradi stečaja, tudi to je del življenja.
Kdo pa si ti, da kar tako počez ugotavljaš, da je treba nekoga … uničit in poslat k psihiatru, in …. in sploh kdo si ti, da si dovoliš nas, ki tukaj pišemo pošiljat k psihiatru in zmerjati na tako primitiven način? Me res zanima od kje si se vzel, saj tvojega nicka do zdaj nisem zasledila; več kot očitno pa je, da si vsak dan tukaj, da bereš in da si o vsem seznanjen?
Kdo ti je stopil na žulj, da se znašaš tukaj? Več kot očitno je, da te je nekdo razočaral, prizadel…. potem pa se tukaj znašaš; saj v realnem življenju se verjetno nimaš nad kom, pa tudi ne smeš se, vsaj na tak način ne.
Jaz sploh ne vidim, kje je tukaj problem? Če ti kdo ni všeč, ga ne bereš, mu ne odgovarjaš…. skratka nihče te v nič ne sili.
Sicer pa tvoj post pove vse o tebi, še preveč…. bi lahko napisala, da bi ti rabil pomoč strokovnjakov, pa se ne bom spuščala na tvoj nivo…. ker jutri, ko bo dan lepši, boš videl vse drugače.
Tak način pisanja je značilen za tiste, ki si ne upajo pogledti resnici v oči…. skratka, če bi bil res tak dedc, potem bi pisal z registriranim nickom ali pa vedno pod enim imenom. Tako bi bila slika o tebi že bolj jasna. Tega pa pač ne zmoreš… očitno.:)
Tipičen odgovor zafrustriranih in neumnih žensk tipa možačka. Avtor jim je v prejšnjih sporočilih očital občutno pomanjkanje ženstvenosti, same pa še bolj agresivno in neumno delujejo v smeri kot je želel omenjeni avtor. Pa ne mi pisat poceni angleščine, če ne znate gramatikalno pravilno pisati v tem jeziku. (carefully). Jaz nisem Zmernnež. Res ne znate nehati, kot strgani psi se zaganjate v vsak drek, ki se vam ponudi na vidiku. Ali mislite, da druge osebe na forumu vaši kretenizmi ne motijo in žalijo, poglejte najprej malo v sebe. Nehajte pisati nesmiselne teoretične umotvore, ki s oodraz vaše nemoči in neskončne bede vašega zemeljskega življenja.
Butalke na kvadrat !!!! Dozo bo treba povišat !
Ojej…le eno vprašanje imam v tem primeru: zakaj se ukvarjaš z monovkami, če imaš o nas tako porazno mnenje. Da se na nek način “potešiš” ali kaj? Groza me je dejstva, da je človeka potešenost zgolj navidezna. “Hodiš” po vseh ženskah, puncah, dekletih ne le tukaj na forumu :-/
A Vam še ni kapnilo v glavo, da je vaš ˝intellectual capacity severely limited (constrained) due to the significant lack of natural femininity.˝ Kje je vaša ženskost in ženstvenost ). Izzivam Vas, pa še vedno dobim isti odgovor. Odgovor ženskih možač. Ali ste res tako uboge. Dajmo se malo potrudit. To je namreč grozna duševna revščina. Zelo sem razočaran, Takšna nefleksibilnost v glavi.
Pravijo,da če mački stopiš na rep zacvili.
Ženske, namesto, da bi pokazale, da niste take kot piše preprostež, zmernež, un francoz, cicadraza, ravnogorac, marinec-si.,,,,,, raje kažete, da ste takšne. TOčno to je dobil, kar je pričakoval. Pljuvanje, žaljenje. Sigurno sem vam sedajle smeji.[/b] Dajte dokazat, da niste takšne kot vas opisuje.
Zate pa res verjamem, da si preprosta punca, zato naj ti potiho prišepnem na ušes /prid bliže/; ne meči me v isto enoto, kot tistih prvih pet, bi šlo, punca2? Nisem njihov, veš in veš, saj ti ne zamerim, ker si pač preprostapuncatuuu, jaz pa marinec.si. Tu sem samo zato, ker je nekdo iz te teme omenil Sirijo in OZN, pa sem mislil, da akcija gre tokrat zares. Kapiraš, al ne še?
Forum je zaprt za komentiranje.