Najdi forum

kje so moji cd-romi

mojih cd enot ni, preprosto ni! kaj se dogaja mojemu računalniku?? ko vstaviš cd, kot da ne bi naredu ničesar….

lp

--------------------------------- carpe diem

Živjo.

Kaj je pod nadzorna plošča, skrbniška orodja, upravljanje računalnika, upravitelj naprav cd/dvd enote? Najdeš tem tvoje cd-enote? Če jih, jih 2x klikni in preveri kaj piše pod stanje naprave.

lp

TO PIŠE..

Program Windows ne more naložiti gonilnika za to strojno opremo. Gonilnik je morda poškodovan ali pa manjka. (Koda 39)

Kliknite »Odpravljanje težav«, da zaženete svetovalca za to napravo.

Aha, potem je tu problem. Poskušaj tako, da klikneš na zavihek gonilnik in potem je tam gumb posodobi gonilnik.

Drugače pa kaj ti piše tam, kakšen tip cd-roma imaš?

lp

Si kaj čaral po računalniku, preden so enote ‘izginile’? Morda kaj nameščal ali odstranjeval z diska? Malo se spomni… Kaj pa obnovitev na zgodnejši čas, morda bo to rešilo težavo.

hej me naki časa ni blo doma in nisem bil nič na računalniku imam pa enak problem kot 14 dni nazaj:)

uglavnem, naj odgovorim na vajina vprašanja…

gonilnika ne morem posodobiti – javlja mi nekakšno napako. en cd rom je NEC in drugi nevem…

predn se mi je to zgodilo nism nč kej takga delu na računalniko – kaj brisal pa tko…

kako obnoviš na zgodnejši čas?? še nkol nisem tega delal…kaj to pomen…

lp

Pojdi na: Start –> Accessories –> System Tools –> System Restore… Ampak če prej ni bila narejena nobena obnovitvena točka, ne bo kaj pomagalo. Katere WIN pa uporabljaš?

Lp, Max

hvala! obnovitev je prinesla moje enote nazaj:)

lpo praznujte

Bravo! No, vidiš, tako se tem rečem streže.

Lepo praznovanje!
tajfun

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close