Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje so fajne samske kelnarce?

Kje so fajne samske kelnarce?

Odgovor na objavo uporabnika
uporabnik89568, 20.08.2021 ob 15:54

donporleone, 20.08.2021 ob 15:27

“Ja nič, kelnarce so zakon, vesele, pozitivne, nasmejane,…dajmo narediti neki seznam, pa da se potem organizira pivska transverzala po tel lokalih in v vsakem od teh lokalov, dobiš potem žig (štempelj) v knjižico, tako kot pri planinski zvezi ali pa bralni znački!”

Tole je pa dobra ideja, lahko bi bil v zvežčiču prostor kamor bi sproti napisali še opombe, če bi kakšno spravil med rjuhe bi dobili pa posebno štampiljko. Na spletu bi nastala stran, kot nek forum, kjer bi se sproti lahko obveščalo in izmenjevalo izkušnje… samo kaj ko se bojim, da bi bila usoda podobna kot pri tisti FB skupini, kako se je že reklo? “Kira dela na smeni” ali nekaj takega?

če bo na spletu, bo spet samo sranje, ker bodo ukinili. Zato se je potrebno organizirati kot nekakšno društvo (tako kot je čebelarska zveza, planinska zveza, športna društva, motoristični klubi,….) skratka da se ljudje včlanijo, izvolimo upravo (predsednik, blagajnik, odnosi z javnostjo,..) naredimo STATUT, kjer pojasnimo kaj se sme in kaj se ne sme, pravila obnašanja,…..mogoče najdemo kakšnega sponzorja,…potem pa naredimo seznam teh gostiln, jih obiščemo, ocenimo,…kot to počne MICHELIN, vendar mi bomo ocenjevali kelnarce (videz, postrežba, urejenost lokala, vzdušje…), na koncu bomo glasovali za najlepšo kelnarco, ji podelili lento ali nagrado,..skratka to bi lahko bila prava zadeva, ki bi se jo lotili resno.

Imeli bi svoja pravila, člane,….ne potrebujemo forumov in facebooka,….mogoče bi nas lahko financirala tudi Občina, država,…tako kot financirajo društva in zveze,…pridobili bi si sponzorje, naredili bi člansko knjižico, kjer bi potem notri bilo npr 20 kultnih lokalov in vsak človek (tudi turist) bi lahko potem zbiral štampiljke/žige v to knjižico in na koncu z avsako izpolnjeno knjižico dobi vsak nagrado (npr gajba pira, 2x pizza gratis,..karkoli, stvar dogovora).

Itak se gre bolj za doživetje, izkušnjo,….skratka če se javi vsaj 10 interesentov, objavim svoj mail pa bomo potem preko maila vse skupaj dorekli kaj in kako dalje.

Tako bo tudi obisk gostiln bolj zanimiv!

Se da mogoče raje na kakem forumu namesto facebooku, kjer je možno imeti kak host, ki ni vezan na Slovenijo, če še torrent strani se obdržujejo, ne vidim, da bi bil nek hud problem, pomoje že to da bi se iz facebooka preselilo na vkontakte bi bilo v redu, tam so ljudje dali gor svega in svašta, ne vem če je še tako, ampak ponavadi ruski (ali ukrajinski) serverji so bolj primerni za bolj kočljive stvari.

Ideja se sliši dobro… upajmo, da se javi še kdo.

Šnelca_783, 20.08.2021 ob 17:01

Ne gre se za nagrado, sploh ne za to.

Rada pomagam, rada vidim da so ljudje srecni v dvoje…

Mi je to izziv.

Lahko poskusim. Ce bo bo, ce ne pa dalje.

Je pa res to delikatno podrocje, je pa treba vzet kot izziv in ne iskanje, ne kot neuspeh in dodatni stres. Resno in hkrati razbremenilno.

Ok, zdaj imam veliko podatkov. Caka me delo, ce pa bom imela kako dodatno vpr se javim ali v tej temi, ali bom novo odprla in nate naslovila. ☺

najboljše v tej temi, ker nisem veliko na forumu, pa bom spregledal.

Hvala za pomoč!

Sva na zvezi in pa predvsem uživaj, naj ti bo to izziv, lahko tudi direktno poveš kakšni ženski, da ustreza idealu enmu tipu in da v kolikor je samska bi jo z veseljem spoznal, povej da imaš fajn tipa za njo,….aja, pogoj je da so samske, brez nekih komplikacij, nerazčiščenih odnosov iz prejšnjih zvez, prtljage,…ne da se mi še s tem ukvarjati. Ne potrebujem neke drame. Rad bi začel na novo, sproščeno, da skupaj napiševa eno lepo zgodbo. Jaz sem samski, nimam nobenih nerazčiščenih odnosov, prtljage, problemov, ni ljubosumnja itd,….in si tudi želim da bo z bodočo partnerko tako, da štartava iz nule in spiševa svojo zgodbo

Meni so antipatični tipi ki pridejo v lokal/gostilno samo zaradi kelnarice … in potem fantazirajo in se slinijo … papki …

Jaz takšne vedno vprašam, če imajo grdo ženo doma da morajo hodit gledat kelnarico in se slinit okoli nje …

Łukasz Pedalski245, 20.08.2021 ob 17:05

Se da mogoče raje na kakem forumu namesto facebooku, kjer je možno imeti kak host, ki ni vezan na Slovenijo, če še torrent strani se obdržujejo, ne vidim, da bi bil nek hud problem, pomoje že to da bi se iz facebooka preselilo na vkontakte bi bilo v redu, tam so ljudje dali gor svega in svašta, ne vem če je še tako, ampak ponavadi ruski (ali ukrajinski) serverji so bolj primerni za bolj kočljive stvari.

glej nič ne bomo komplicirali. Saj ne počnemo nič zakonitega. Ne bomo se skrivali po nekih ruskih serverjih itd,…če ne sme dec v gostilno pa malo naokoli pogledati po kelnarcah je pa tako ali tako brezveze, klinc pa takšno življenje haha. Partizani bi rekli:” a smo se zato boril”?

Danes je res vse tako zategnjeno, da ne veš več kaj je prav in kaj ne. Ampak mi se ne bomo skrivali po nekih facebookih, pa ruskih serverjeih, pa dark netu,..pa ne vem kaj še vse obstaja.

Če nas bo vsaj 10, bom tukaj dal svoj email naslov, tam se mi boste javili, se bomo zmenili v neki gostilni in bomo imeli sestanek in se bomo potem dogovorili za naprej.

Lahko si bomo izmenjali tel številke pa smo potem na zvezi. Sestanki so lahko v gostilni da združimo prijetno s koristnim, ker itak bomo potem ocenjevali, kasneje lahko jaz zrihtam eno klubsko sobico, damo notri bilijard, muzika, igrice, družabne igre, hladilnik,…takšen man cave pa potem tam sestankujemo (odvisno od razdalje, ker lahko da je komu predaleč,…če ne pa nekje na pol poti v neki gostilni, da bo za vse enaka razdalja). Najbolj preproste stvari so tudi najbolj zanimive, nimamo se kaj skrivati. Nič ne delamo narobe, ocenjevanje kelnarc je naša pravica, to tudi drugi počnejo s tem da bomo mi to počeli na bolj sofisticirani način z ocenjevanjem, namesto pohotnih pogledov, ščipanja za rit in teženja ob šanku. Mi smo civilizirani in ne nekdo ki je prišel iz gozda in je prvič videl žensko bitje. Č eje prepovedano ocenjevanje kelnarc, pa naj potem prepovedo tudi lepotna tekmovanja (miss sveta, miss earth, miss universum, miss tega in onega,..) naj prepovedo tudi kravje sejme, pa sejme kjer ocenjujejo ledene skulpture, rože, avtomobile, umetnost, hrano, hišne ljubljenčke,….saj tudi tam ocenjujejo in podeljujejo nagrade. To je začetek nekaj velikega, čez nekaj let bomo imeli veliko članov, napisali bomo priročnik, kjer bomo objavili rezultate našega ocenjevanja, podeljevali bomo lente,…turisti bodo prihajali da bodo obiskali to gostilniško transverzalo in poskušali obiskati vse gostilne v priročniku in dobiti vse žige, to jim bo bucket list. Pivovarne se bodo teple katera nas bo sponzorirala, gostilne bodo tekmovale zato, da bi sploh prišle v naš priročnik. Vsak začetek je težak in mi smo sedaj na začetku, mi smo ustanovni člani in deset nas bo dovolj, vse ostalo bo zgodovina. Nadgradili bomo gostilniški sistem, tisto kar so Michelinove zvezdice za hrano bomo mi za pijačo (tudi kavice).

Samo 10 članov in začnemo!

kaki luzerji ej

kelnarce  najlazje brez samozavesti

normalne babepa dobit ne morte

Vem da se me ne tiče…vpr bom vseeno postavila… kahko odg lahko pa tudi ne – bom razumela.

tko pac razmisljam…

Recimo, da spoznas eno fajn “deklino z vsemi zvezdicami oz tvojimi kljukicami”. Zdaj pravis da nisi ljubosumen. Recimo sta v zvezi, oba imata moralo in manire obnasanja. Kako bi se pa pocutil, ko sta v zvezi, da se recimo najde en ali vec njih in jo pridejo tam ogledovat, ti jo speljat…bi ji predlagal zamenjavo del.mesta, oz ponudil po vezah boljse delo? Bi pustil tko kot je in ji zaupal, ali bi prihajal dnevno tam na kavo/ kosilo in spremljal situacijo?

Namrec lahko izhajam iz tega da zna bit se komu vsecna in jo muti, zna pa bit tudi kdo ki mu pride na uho da ima partnerja in nagajat.

Tko vprasam…zanima me bolj tvoj odziv v tej smeri kako bi jo zascitil oz se odzval na okvirno opisano situacijo.

Ce odg ok, ce ne razumem.

Izhajam iz tega da imam moske prijatelje in kolege ki so res spostljivi do zenske. Poznam pa enega s katerim greva vcasih na kavo( 2x letno), ta samo sviga z ocmi in hoce vsako mlado nategnit in potem mi poleg resne debate razlaga kako uporabi kako da pride do info)??

Zakaj kelnarce ne skačejo čez plot? Ker dajo že pred plotom.

Omg patetika u iber. Bolj nizkotne teme pa res še ne. Napram tej se še tiste psihopatske zdijo normalne

Šnelca_783, 21.08.2021 ob 08:32

Vem da se me ne tiče…vpr bom vseeno postavila… kahko odg lahko pa tudi ne – bom razumela.

tko pac razmisljam…

Recimo, da spoznas eno fajn “deklino z vsemi zvezdicami oz tvojimi kljukicami”. Zdaj pravis da nisi ljubosumen. Recimo sta v zvezi, oba imata moralo in manire obnasanja. Kako bi se pa pocutil, ko sta v zvezi, da se recimo najde en ali vec njih in jo pridejo tam ogledovat, ti jo speljat…bi ji predlagal zamenjavo del.mesta, oz ponudil po vezah boljse delo? Bi pustil tko kot je in ji zaupal, ali bi prihajal dnevno tam na kavo/ kosilo in spremljal situacijo?

Namrec lahko izhajam iz tega da zna bit se komu vsecna in jo muti, zna pa bit tudi kdo ki mu pride na uho da ima partnerja in nagajat.

Tko vprasam…zanima me bolj tvoj odziv v tej smeri kako bi jo zascitil oz se odzval na okvirno opisano situacijo.

Ce odg ok, ce ne razumem.

Izhajam iz tega da imam moske prijatelje in kolege ki so res spostljivi do zenske. Poznam pa enega s katerim greva vcasih na kavo( 2x letno), ta samo sviga z ocmi in hoce vsako mlado nategnit in potem mi poleg resne debate razlaga kako uporabi kako da pride do info)??

zakaj ti ne bi odgovoril? Saj to pa res ni nič strašnega. V bistvu ni vprašanja na tem svetu, na katerega ne bi bil pripravljen odgovoriti, bolj iskrenega in odprtega človeka od mene boš težko našla.

Torej, vprašanje je povsem legitimno in odgovor je povsem preprost. Sploh se ne bi s tem obremenjeval, še manj bi jo pa hodil nadzirati. V bistvu sploh ne bi zahajal v lokal kjer dela, ker j ene bi želel motiti pri delu. Lahko bi jo prišel iskati, v kolikor bi potrebovala prevoz, drugače pa je ne bi obiskoval med delom. Tako kot bi nekoga motilo, da ga nekdo obiskuje med njegovim delom v pisarni, skladišču, delavnici,…tako bi verjetno njo motilo, da jo nekdo obiskuje med njenim delom. Kaj ona počne v službi me ne zanima, saj vem da mora biti prijazna do gostov, jaz te stvari štekam in m ene motijo. Seveda je pa odločitev v njenih rokah, v kolikor bi me prevarala, potem pač ne bi bil več z njo, torej če ji kaj pomenim, če me ima rada, me pač ne bo prevarala. Tisto nedolžno flirtanje v lokalu me sploh ne zanima, dokler seveda se z nekom ne poljublja ali pa še kaj hujšega. Če pa sedi za mizo, šankom z nekim gostom in se smeji njegovim šalam, to me ne moti niti najmanj, saj smo ljudje, komunikativna bitja, vsi imamo radi dobro šalo, smeh, dobro voljo, veselje,…je pa seveda meja in to je, da n eželim da bi se s kom poljubljala, da bi se pustila otipavati, da bi me prevarala,….ampak  je ne bi hodil nadzorovati, saj imam svoje življenje, svoje interese,…itak se pa takoj začuti, če je nekaj narobe, imam zelo močno intuicijo in bi sigurno takoj opazil, da nekaj skriva in potem bi se z njo pogovoril in v kolikor ni srečna z mano, naj odide, tako preprosto je to. Brez nekih scen, drame, kreganja, ljubosumnja,…zato pa iščem takšno, za katero bom prepričan, da je vredna moje ljubezni, pozornosti, mojega časa,….in ne kar eno tam, na katero sem pač naletel. Nisem človek, ki bi težil ženskam, nisem človek ki kar takoj vsako ogovori itd,…moram res začutiti neko kemijo.

Upam, da sem ti odgovoril in če te še karkoli zanima, kar vprašaj, glej, nimam nobenih skrivnosti, jaz sem odprta knjiga.

soft, 21.08.2021 ob 09:31

Omg patetika u iber. Bolj nizkotne teme pa res še ne. Napram tej se še tiste psihopatske zdijo normalne

haha,  ampak  kljub temu boš spremljal/a to temo še naprej, kajne? Kljub vsej patetiki, te pa vseeno zanima kaj se bo zgodilo, ali mi bo šnelca_783 našla punco, ali bomo ustanovili društvo, ali bomo hodili ocenjevati gostilne in katere in kako smo bili zadovoljni in oh in sploh…..čeprav se ti tema zdi tako zelo nizkotna, boš vseeno spremljal/a razvoj dogodkov še naprej hihihi.

To je kot prometna nesreča, ki jo vidiš, pa vseeno vsak pogleda kaj se je zgodilo, nihče ne pelje mimo, brez da bi se obrnil in pogledal

uporabnik89568, 21.08.2021 ob 12:30

haha,  ampak  kljub temu boš spremljal/a to temo še naprej, kajne? Kljub vsej patetiki, te pa vseeno zanima kaj se bo zgodilo, ali mi bo šnelca_783 našla punco, ali bomo ustanovili društvo, ali bomo hodili ocenjevati gostilne in katere in kako smo bili zadovoljni in oh in sploh…..čeprav se ti tema zdi tako zelo nizkotna, boš vseeno spremljal/a razvoj dogodkov še naprej hihihi.

To je kot prometna nesreča, ki jo vidiš, pa vseeno vsak pogleda kaj se je zgodilo, nihče ne pelje mimo, brez da bi se obrnil in pogledal

Še veš ne kako zelo se motiš.

Moja misel687, 21.08.2021 ob 13:23

Še veš ne kako zelo se motiš.

si ravnokar potrdil/a da se ne, haha!!!!

naj dodam, da vsi ki se tako zgražate nad temo, zakaj sploh kliknete in jo odprete in berete?

Pa ne samo, da jo kliknete, berete, še odpišete in potem še enkrat odprete itd,…imam rešitev za vas, IGNORIRAJTE JO.

Jaz ko pridem na ta forum je vsakih par sekund nova tema, a mislite da vse preberem? Ne in zakaj ne? Zato ker me že po naslovu ne zanima. Od 100 tem preberem mogoče tri in odgovorim na mogoče eno. To priporočam tudi vam.

uporabnik89568, 21.08.2021 ob 13:33

naj dodam, da vsi ki se tako zgražate nad temo, zakaj sploh kliknete in jo odprete in berete?

Pa ne samo, da jo kliknete, berete, še odpišete in potem še enkrat odprete itd,…imam rešitev za vas, IGNORIRAJTE JO.

Jaz ko pridem na ta forum je vsakih par sekund nova tema, a mislite da vse preberem? Ne in zakaj ne? Zato ker me že po naslovu ne zanima. Od 100 tem preberem mogoče tri in odgovorim na mogoče eno. To priporočam tudi vam.

uporabnik89568, 21.08.2021 ob 13:28

si ravnokar potrdil/a da se ne, haha!!!!

še razmišljam kako vas prijavit in opozorit koga pred bolniki tvoje sorte 🙂

Moja misel794, 21.08.2021 ob 13:43

še razmišljam kako vas prijavit in opozorit koga pred bolniki tvoje sorte 🙂

Božičkov seznam porednih se bo malo dopolnil… ?

donporleone, 21.08.2021 ob 13:51

Božičkov seznam porednih se bo malo dopolnil… ?

Zavedajte se, da so kelnarce večinoma dijakinje in študentke, mladoletne osebe in otroci od kakšne mame. V mame in njihov podmladek se pa ne dreza. Predatorji si komot omislite vrstnico in jo nadlegujte, ker verjamem da vam bo kos. Za otroke se bom pa vedno postavila, svoje, tuje.. in tu nimam milosti

hahaha, fuck stary, pa kje se najdete!???

Prijavila bi rada? HAHAHA!!!!

Kaj boš pa prijavila, ljuba duša? A to da bomo šli v gostilno in bomo gledali kelnarce? 20 let zapora nam ne uide hahaha!!!!

Glede na to, da so v Afganistanu spet oblast prevzeli Talibani, ti priporočam, da greš v Afganistan, saj tam imajo takšna pravila ki so tebi všeč (ženske zadekane, da itak nimaš kaj videti)  ali pa v Avstrijo, kjer svoje lastne otroke zapirajo v kleti, da jih ja kdo ne bi gledal.

upam da ne, sem mislil Božičku pisati za novo punco, ono ta pravo in ne napihljivo…..zdaj pa nič ne bo, šmrk, šmrk….mogoče pa Dedek Mraz ali pa Miklavž kaj prineseta, pa upam da bo že prej, da bo šnelca neki zrihtala

soft, 21.08.2021 ob 13:55

Zavedajte se, da so kelnarce večinoma dijakinje in študentke, mladoletne osebe in otroci od kakšne mame. V mame in njihov podmladek se pa ne dreza. Predatorji si komot omislite vrstnico in jo nadlegujte, ker verjamem da vam bo kos. Za otroke se bom pa vedno postavila, svoje, tuje.. in tu nimam milosti

hahaha, pa kdo pa kateri kaj hoče? A misliš da jih bomo posilili ali kaj? Nadlegovali!??? Pejt rajši v cerkev rožni venec molit haha, kot pa pošiljati prijavo, da se ti ne bodo smejali tam.

Pa še nekaj ti povem, tiste “mamine in atijeve  punčke” so večinoma bolj pokvarjene kot en navadni obiskovalec gostilne. Zadnjič sem bil z starejšimi sorodniki na kosilu, in se je ena skoraj metala po meni. V pričo sorodnikov me je osvajala, tako da mi je teta (ki ima 60+ let) rekla da ji naj dam telefonsko in me je spravljala v zadrego, tista “dijakinja” pa je stvar še samo podpihovala. V bistvu sem jaz bil nadlegovan z strani “dijankinje” in lastne tete. pa samo na kosilo sem šel…..pa večkrat mi je že kakšna dijakinja rekla, da imam lep avtomobil, lepa očala, verižico, da lepo dišim,…kaj pa to!???? A to je pa ok? Tvoja mamina punčka se takole obnaša do mene? Kje naj pa jaz to prijavim? Enkrat je bila kelnarca pijana in me je lopnila po riti, ona mene!??? Enkrat sem od ene na računu dobil pripisano njeno telefonsko in srček zraven. Kaj pa to??? Enkrat mi je ena rekla, da ji naj pokažem jezik, ko sem jo vprašal zakaj, je rekla da bo na osnovi tega videla ali znam dobro lizati….marsikaj se je že zgodilo in sem bil jaz žrtev, pa nisem nobeni nič zameril. Ti pa še gostilne nisi videla od znotraj pa sedaj tukaj nekaj pametuješ, pa ne veš da so punce ravno tako “pokvarjene”, nekatere še bolj, pa jih nič ne obsojam. V bistvu je to kompliment, če se katera obrne za mano, prav tako pa je kompliment zanjo, če se kdo obrne zanjo, kar vprašaj svojo “dijakinjo”. Kaj misliš o čem razmišljajo 16- letnice? O delu na vrtu? O Kuhanju? O brisanju prahu? ali o tipih, tipih, tipih,…….?

uporabnik89568, 21.08.2021 ob 14:28

hahaha, pa kdo pa kateri kaj hoče? A misliš da jih bomo posilili ali kaj? Nadlegovali!??? Pejt rajši v cerkev rožni venec molit haha, kot pa pošiljati prijavo, da se ti ne bodo smejali tam.

Pa še nekaj ti povem, tiste “mamine in atijeve  punčke” so večinoma bolj pokvarjene kot en navadni obiskovalec gostilne. Zadnjič sem bil z starejšimi sorodniki na kosilu, in se je ena skoraj metala po meni. V pričo sorodnikov me je osvajala, tako da mi je teta (ki ima 60+ let) rekla da ji naj dam telefonsko in me je spravljala v zadrego, tista “dijakinja” pa je stvar še samo podpihovala. V bistvu sem jaz bil nadlegovan z strani “dijankinje” in lastne tete. pa samo na kosilo sem šel…..pa večkrat mi je že kakšna dijakinja rekla, da imam lep avtomobil, lepa očala, verižico, da lepo dišim,…kaj pa to!???? A to je pa ok? Tvoja mamina punčka se takole obnaša do mene? Kje naj pa jaz to prijavim? Enkrat je bila kelnarca pijana in me je lopnila po riti, ona mene!??? Enkrat sem od ene na računu dobil pripisano njeno telefonsko in srček zraven. Kaj pa to??? Enkrat mi je ena rekla, da ji naj pokažem jezik, ko sem jo vprašal zakaj, je rekla da bo na osnovi tega videla ali znam dobro lizati….marsikaj se je že zgodilo in sem bil jaz žrtev, pa nisem nobeni nič zameril. Ti pa še gostilne nisi videla od znotraj pa sedaj tukaj nekaj pametuješ, pa ne veš da so punce ravno tako “pokvarjene”, nekatere še bolj, pa jih nič ne obsojam. V bistvu je to kompliment, če se katera obrne za mano, prav tako pa je kompliment zanjo, če se kdo obrne zanjo, kar vprašaj svojo “dijakinjo”. Kaj misliš o čem razmišljajo 16- letnice? O delu na vrtu? O Kuhanju? O brisanju prahu? ali o tipih, tipih, tipih,…….?

Prekleti pedofil, sram naj te bo!

soft, 21.08.2021 ob 15:22

Prekleti pedofil, sram naj te bo!

Zakaj bi bil pedofil ce ga zanimajo 25 – 35 letnice? ? Saj ga ne zanimajo 25 -35 mesecne plenicarke…????

25 letnice so pa ja menda polnoletne in odrasle, brez maminih prstkov vmes.

Ce ni to sam Ales F.,iz Sentjurja, a.k.a. 1euro z nasega drugoga foruma. Ajej.

Covjek propalih projekata. I laganja.

Šnelca_783, 21.08.2021 ob 15:31

Zakaj bi bil pedofil ce ga zanimajo 25 – 35 letnice? ? Saj ga ne zanimajo 25 -35 mesecne plenicarke…????

25 letnice so pa ja menda polnoletne in odrasle, brez maminih prstkov vmes.

Seveda seveda, kako da ne. Da pa padate na take bolanije… in to podpirate.. nobeno takšno ocenjevanje in zalezovanje nima mesta v zdravi, dozoreli družbi, kjer naj bi ljudje bili večinoma izobraženi in kulturni. Nismo v državi tretjega sveta, za skozi buh.. obsojam takšno početje in sem zgrožena, da se kaj takega javno podpira. Ne bo pa ostalo pri tem, to vam zagotavljam. A vi kar pišite naprej..

stara ti nisi čisto gladka res. Kje si ti tukaj videla pedofila mi ni jasno. Sicer pa kaj se sekiraš, bog vse vidi in vse ve, greh se delati ne sme, haha. Če pa že, greš pa k spovedi in ti župnik naloži dva očenaša in dve zdravi mariji pa si se opral grehov, ti to dobro veš.

Svojo dijakinjo, svoj sonček pa nikar ne pošiljaj v gostilno delat, daj jo rajši med nune, ker če je kaj po tebi, bodo vsi gosti ven zbežali, kdo bo pa gledal tam eno kislo kumaro.

Pedofil je rekla, hahahaaha!!!! Sploh veš kaj pedofil pomeni? Mogoče bi kdaj kakšno strokovno knjigo prebrala o mladih ženskah in odraščanju, o puberteti,… namesto da samo cerkvene bukve bereš in boš tam malo bolje spoznala svojo dijakinjo, njene želje, potrebe, sanje,….a misliš da si jo tvoj sonček pa nič ne drgne ali kaj? Saj vem, ob besedi drgne si se morala kar trikrat prekrižati, če pa izrečem še ščegetavček, orgazem,…te bo pa itak kap, jaz bom pa verjetno dobil 20 let resta haha. Daj si rajši kakšno kulomno od Braneta Kastelica preberi. Aja pa, kaj sploh počneš v tej temi, če je pa tako ogabna, sprevržena, nizkotna,…pa non stop visiš tukaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close