Najdi forum

kje sem ga polomila

Ne vem kje in kaj sem označila, nastavila, pritisnila…. danes mi na nekaterih www straneh namesto slikc kaže le prazne okvirčke s križčki /tega preverjeno včeraj ni bilo/ Vem, da sem včeraj neka nastavljala na outlooku, drugega pa nisem delala….
Ne znam pogledat oz. popravit… nasvet prosim

Kateri brskalnik maš?
Ponavadi so kvadratki s križci povezani z zasebnostjo, varnostjo. Se pravi varnost imaš nastavljeno previsoko, ali pa gre res za sumljive podatke. Namreč tudi slikice lahko nosijo viruse. Torej če te kvadratki ne motijo, ne diraj.
Drgač pa ->
V Outlook-u odpri orodja > možnosti > jeziček varnost in poglej stanje v kvadratku “nalaganje slik”. Potem označi, če nočeš videti slik v pošti.. no, saj piše vse.
Sicer se glede kvadratkov s križci oz. varnost nastavlja posebej za Outlook in posebej za brskalnik.

Kateri brskalnik uporabljaš? Domnevam, da do www strani dostopš z brskalnikom, da ne gre za prazne okvirčke v mailih s slikami, ki kažejo na www strani.

V Firefoxu preprečiš nalaganje slik z Tools – Options – Content in izbrišeš kljukico pri Load images automatically – preveri stanje kljukice pri sebi, kvadratek mora biti s kljukico.

V Internet Explorerju se prikaz slik nastavi v Internet Options – Advanced – Multimedia kvadratek pri Show pictures mora imeti kljukico.

Zgoraj opisano velja za angleški verziji, če imaš slovensko si pač prevedi.

___________________________________________________________________________ Za dodatne nasvete s področja računalništva me lahko kontaktirate preko podpora@lems.si ali na http://www.lems.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close