kje seksat?
Helo forumovke!
Imam eno vprasanje. Stara sem 21, fant 25. S fantom sva skupaj ze pol leta pa imava en problemček. Ker imava oba zelo zoprne starše ne hodiva drug drugemu domov…kje pa naj potem seksava? V avtu ne moreva, oz. je brez veze, ker ima moj fant mickene težave pri doseganju orgazmov. Do sedaj sva vsako nedeljo šla k meni v sobo, ker živim v študentskem domu in tam prespala. Sedaj pa je v sobo začela ob nedeljah prihajat tudi cimra, ker drugače nima prevoza. Vikendi v študentu odpadejo, ker ima on službo, pa še predaleč je, da bi se vsak dan vozla po 70 km.
Ste že imele same kdaj takšne prostorske težave in kako ste jih rešile?
Hvala za odgovore že vnaprej.
Tudi sam sem bil na podobnem, v času študija. Na srečo sem imel razumnega cimra in se je vse reševalo, je pa bil kdaj kakšen strošek za kino in pijačo, za kar se je cimer¸(prostovoljno) žrtvoval..
Tako bi šlo v nedeljah..
Je pa tudi kakšen primeren hotelček, kar je že pisalo nekje na forumu. Zna biti zanimivo.
Pa tudi, kje ste podjetniki-ce, dajte odpret kakšen love hotel, zanimanje bi blo..
ne bpš verjela jst mams kor enak problem moji tastari ne marajo mojga tipa sej učasih grem jst k njemu sam če nism v šoli pozitivna pa ne smem k njemu dam…komej čakam da si zdele enkrat kupi avto pa da bom pol lahko večkrat tm tko da tut midbva ne veva kje bi lahko
v lokalu pa tut ne morš če greš s frendi vn tko da bo boljše enkrat=)
Forum je zaprt za komentiranje.