Kje se zdaj zabavajo mladi??
Pa ne govorim zdaj, v času kovida, pač pa že pred tem. Kam so hodili mladi oz. kam hodijo, da se družijo? Sem stara 52 let, v naših časih smo hodili vsepovsod, razni diskači, bowlingi, biljard prostori z bifeji…tam smo se srečevali mladi, pili, plesali, igrali… Kam pa zdaj hodijo? Imam dva odrasla otroka, 24+, pa to nikamor ne gre. Niti njhovi prijatelji, če že, se dobijo kje pri kakšnem prijatelju doma, če ni staršev tam ali pa če je kdo od njih v najemu. Moji so s svojimi partnerji, ko stari zakonci, doma, kak kino, toplice, hotel… nobenega druženja kot smo ga imeli mi v teh letih. Pa madonca no, spomnim se, da sem pri 24 vsak petek popoldan šla v lajf, ven na kak koncert, v disko, na pijačo… A vaši odrasli otroci kaj žurajo? Ker moji definitivno ne. Še ko grem na en cigaret na balkon, se moram skrivat pred njimi, če so slučajno na obisku.
Delta585, 28.11.2021 ob 16:51
V Ljubljani imas nekaj lokalov, to so pubi, ki so odprti do poznih ur. So jih pa zdaj s korono unicili, ko morajo zapirat ob desetih zvecer.
In kateri točno? Kje si videla, da se zbira mladina? Kot je enkrat trumoma hodila v disko klube, v K4, kjer se je ves čas kaj dogajalo, kar naprej koncerti in muzika… Kje je zdaj kaj takega? Ja, bar, ki je odprt do poznega, kamor skoči kdo na pijačo pred spanjem, večinoma starci. Kje pa je mladina?
Mladina res nima kam. ampak so tudi diametralno nasprotje od tega, kar smo bili mi. Kdo se je takrat obremenjeval s tem, kaj je zdravo in kaj ni, kdo je jedel bio in dnevno treniral v fitnesu? Danes mladi ne kadijo več, pijejo zelo občasno, džojnt kadijo samo najhujši luzerji. Vse je usmerjeno v zdravje! In če se mladina ne zakaja, ne pije… kaj naj delajo v “diskotekah”? Vse je odvisno od ponudbe in povpraševanja. Diskoteke in podobne zadeve so izumrle, ker ni bilo več povpraševanja. Namesto da grejo v diskača, gredo raje v fitnes.
Forum je zaprt za komentiranje.