Kje se vidite čez 5 let ☺
Ma kakšnega statusa. Gre za to, da so ženske psihološko prej in bolj zrele. 25-letnici so 25-letniki premladi, 30-letniki recimo ravno prav stari, 50-letniki pa prestari.
Strinjam se s tabo edino v tem, da se mora 35-letnik, če hoče položit 20-letnico, zlagat par let dol glede svoje starosti. Punce se kar nekako ustrašijo prestarega tipa.
To, da zunanjost moških ženskam ne pomeni veliko, ne drži. V slovenskem diskaču dobiš avanturo s punco samo tako, da dobro in hudo zgledaš. Povprečni loleki nimajo šans, ne glede na svojo plačo.[/quote]
Privzel si uraden zenski pogled. To kar zenske govorijo. Resnica pa je malenkost drugacna. In ne gre le za moje mnenje. Celo znanost se je ze pozabavala s tem vprasanjem.
Ze res, da se lahko zenska, ki o nobenemu tipu v diskacu nic ne ve, pali le na izgled in obnasanje kandidatov. Bonus tocke pa dobis, ko ji omenis, da si pravnik. Ja. Celo ce gre le za golo avanturo je marsikateri zenski pomembno, da tip ni “nobody”. Ampak diskaci niso edina mesta za spoznavanje.
Ma kakšnega statusa. Gre za to, da so ženske psihološko prej in bolj zrele. 25-letnici so 25-letniki premladi, 30-letniki recimo ravno prav stari, 50-letniki pa prestari.
Strinjam se s tabo edino v tem, da se mora 35-letnik, če hoče položit 20-letnico, zlagat par let dol glede svoje starosti. Punce se kar nekako ustrašijo prestarega tipa.
To, da zunanjost moških ženskam ne pomeni veliko, ne drži. V slovenskem diskaču dobiš avanturo s punco samo tako, da dobro in hudo zgledaš. Povprečni loleki nimajo šans, ne glede na svojo plačo.[/quote]
Privzel si uraden zenski pogled. To kar zenske govorijo. Resnica pa je malenkost drugacna. In ne gre le za moje mnenje. Celo znanost se je ze pozabavala s tem vprasanjem.
Ze res, da se lahko zenska, ki o nobenemu tipu v diskacu nic ne ve, pali le na izgled in obnasanje kandidatov. Bonus tocke pa dobis, ko ji omenis, da si pravnik. Ja. Celo ce gre le za golo avanturo je marsikateri zenski pomembno, da tip ni “nobody”. Ampak diskaci niso edina mesta za spoznavanje.[/quote]
Točno tako kto je razložil Dater…. če delaš razrez tipične 2x letnice skozi oči 2x letnic ki hodijo (redno) v diskače potem itak dobiš mnenje kot si ga opisal….
V diskačih te hočejo obrat za free pijačke, zbrale pa bi itak samo najhujšega tipa v lokalu razen če jih ne napiješ dovolj (aka bankrotiraš če nisi premožen)
Dejstvo je da je najlažje dobit žensko če zgledaš solidno, maš nadpovprečno keša kot tvoji vrstniki in če si komunikativen…. to troje je kombinacija za ”Sedmico”
Vsak ki mu manjka 1 izmed teh 3 lastnosti mora imet drugih 2 (ali celo 1) nadpovprečno veliko da mu uspe v enakem intervalu dobivat ženske….
Se pa da dobit ženske tudi s samo 1/3 teh lastnosti samo je običajno tak da imaš 100%+ več zavrnitev ali pa čakaš dosti dlje (če nimaš sreče)
Je pa dejstvo da je v Sloveniji situacija rahlo komična kar se tiče žensk… Dater ipd. bodo vedli zakaj ostalim pa nebom razlagal 🙂
Ze res, da se lahko zenska, ki o nobenemu tipu v diskacu nic ne ve, pali le na izgled in obnasanje kandidatov. Bonus tocke pa dobis, ko ji omenis, da si pravnik. Ja. Celo ce gre le za golo avanturo je marsikateri zenski pomembno, da tip ni “nobody”. Ampak diskaci niso edina mesta za spoznavanje.[/quote]
Točno tako kto je razložil Dater…. če delaš razrez tipične 2x letnice skozi oči 2x letnic ki hodijo (redno) v diskače potem itak dobiš mnenje kot si ga opisal….
V diskačih te hočejo obrat za free pijačke, zbrale pa bi itak samo najhujšega tipa v lokalu razen če jih ne napiješ dovolj (aka bankrotiraš če nisi premožen)
Dejstvo je da je najlažje dobit žensko če zgledaš solidno, maš nadpovprečno keša kot tvoji vrstniki in če si komunikativen…. to troje je kombinacija za ”Sedmico”
Vsak ki mu manjka 1 izmed teh 3 lastnosti mora imet drugih 2 (ali celo 1) nadpovprečno veliko da mu uspe v enakem intervalu dobivat ženske….
Se pa da dobit ženske tudi s samo 1/3 teh lastnosti samo je običajno tak da imaš 100%+ več zavrnitev ali pa čakaš dosti dlje (če nimaš sreče)
Je pa dejstvo da je v Sloveniji situacija rahlo komična kar se tiče žensk… Dater ipd. bodo vedli zakaj ostalim pa nebom razlagal :)[/quote]Dečki pa vi to o ženskah, kot, da kupujete krave/svinje/kure na živinskem sejmu……
Da bi pa udomačili kako drugo manj zahtevno žival vam pa ne kapne? ………ccccc
hahahaha xD dej nehi nabijat neumnosti . k se vid že od daleč, da si ena stara grda nepotešena koka 😀 če hoče ata 25 letnico to ata ti sm u akcijo 😀 k tale kura kle gor ni fasala že dolgo al jo je pa mož pobrsiu z kako mlajšo pa kle neki kokodaka 😀 sam da se neboš čudla k boš na konc ena stara osamljena baba z 10 mačkami xD
25-letnico načeloma najlažje dobiš tako, da se ne trudiš okoli nje. Vem, bere se smešno, a tako je. 25-letnica hoče kakšnega badass modela, ki jo fizično privlači in deluje malo arogantno, nedostopno, zajebano. Sploh za te, ki so zvečer v lokalih, pa to še tolk bolj potencirano velja. Z lajkanjem slik na fb ali plačevanjem pijačk na njih ne boš naredil vtisa.
Obnašanje, ki si ga opisal mene sploh ne pritegne, totalno odbije. Kadar me kak tip lajka na fb mi je nepomembno. Najbolj pritegne, da se zna pogovarjati, ima jasno vizijo, kaj hoče od življenja, šteje veliko da je urejen, ne pije in ne kadi ter ima rad šport.
Arogantneži in nedostopneži ste žal ljudje, ki imate resne osebne probleme, nikakor niste za zvezo.
Me prav zanima, če bi se tipi, ki zvečer pecajo 25-letnice, strinjali s tabo.[/quote]
To ne šteje nič, bistveno je kaj na to rečejo petindvajsetletnice. kaj imate tipi v glavi je žal pogostokrat zmotno. Kakor sem rekla – arogantneži in nedostopneži niste za zvezo.
Je to pecanje, če si nedostopen in aroganten? Krivično je, da trdiš nekaj, kar je drugim v škodo. Jasno je, da nisi zadovoljen s svojim ljubezenskim življenjem zato ga tudi drugim ne privoščiš.
Obnašanje, ki si ga opisal mene sploh ne pritegne, totalno odbije. Kadar me kak tip lajka na fb mi je nepomembno. Najbolj pritegne, da se zna pogovarjati, ima jasno vizijo, kaj hoče od življenja, šteje veliko da je urejen, ne pije in ne kadi ter ima rad šport.
Arogantneži in nedostopneži ste žal ljudje, ki imate resne osebne probleme, nikakor niste za zvezo.[/quote]
najbolj resne probleme imaš morda ti, ki trdiš da govoriš v imenu vseh žensk kaj VSE hočejo…. verjetno pa neveš niti kaj sama hočeš 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.