Kje se vidite čez 5 let ☺
Bravo!!! Tale dater je še en izmed tistih, ki mislijo, da so god gift to all women …[/quote]
Izraz je “God’s gift to women”. 🙂
Sicer pa se motis. To je bolj prepricanje (nekaterih) zensk, kot pa moje mnenje o samem sebi. Pa se te dvomim, da imajo tako zelo visoko mnenje o meni. Bi me pa marsikatera tako ali drugace “ponucala”. . Tudi porocila. Samo se ne dam… 😉
Bravo!!! Tale dater je še en izmed tistih, ki mislijo, da so god gift to all women …[/quote]
Sicer pa se motis. To je bolj prepricanje (nekaterih) zensk, kot pa moje mnenje o samem sebi. Pa se te dvomim, da imajo tako zelo visoko mnenje o meni. Bi me pa marsikatera tako ali drugace “ponucala”. . Tudi porocila. Samo se ne dam… ;)[/quote]
Ok, sem se zatipkala, priznam … Ampak, glede na to, da je naslov teme, kje se vidiš čez 5 let in si ti odgovoril, da se pri 60-ih vidiš na 25-letnicah … pol si star že 55 let? In se še vseeno grebejo, da bi te ponucale? Good for you, čestitke 🙂
Sicer pa se motis. To je bolj prepricanje (nekaterih) zensk, kot pa moje mnenje o samem sebi. Pa se te dvomim, da imajo tako zelo visoko mnenje o meni. Bi me pa marsikatera tako ali drugace “ponucala”. . Tudi porocila. Samo se ne dam… ;)[/quote]
Ok, sem se zatipkala, priznam … Ampak, glede na to, da je naslov teme, kje se vidiš čez 5 let in si ti odgovoril, da se pri 60-ih vidiš na 25-letnicah … pol si star že 55 let? In se še vseeno grebejo, da bi te ponucale? Good for you, čestitke :-)[/quote]
Dalec od tega, lol. 60 sem napisal samo zato, ker sem daljnoviden. Sele ko gledam dalec stran se mi slika zjasni, lol.
Potem se boš pa zbudil. Sori, pr 60 boš za 25-letnice stari ata. Razen mogoče za tisti majhen procent izrazitih keš peechk, če si bogat.
Poznam take, kot si ti. Tipi stari čez 40, 50, eni 60, pa si domišljajo, da bodo porivali vse okoli, ker imajo keš. Uspejo mogoče pri vsaki stoti. Na koncu morajo svoj domišljijski kriterij o 25-letnicah kar lepo zvišajt na 35. ali še nekoliko gor.
Punce niso tako obupane, da bi šle kr z vsakim staruhom, ki nekaj maha s kešem. Niti v teh kriznih časih ne.
Ze blize. Kar pa se razmisljanja tice, samo zato ker ni konvencionalno, se ne pomeni, da je nezrelo ali kaj ze. Le presega okvire razmisljanja zahodnega srednjega sloja. Predvsem pa gre za zivljenje, ki je dosti bolj po okusu moskega kot zenske. Ni pa za vsakega.[/quote]
Lej, nekonvencialno danes je to, da si mlajši želijo starejše …. ker pa je tega vedno več, bo kmalu konvencialno in potem boš ti spet nekonvencialen 🙂
Potem se boš pa zbudil. Sori, pr 60 boš za 25-letnice stari ata. Razen mogoče za tisti majhen procent izrazitih keš peechk, če si bogat.
Poznam take, kot si ti. Tipi stari čez 40, 50, eni 60, pa si domišljajo, da bodo porivali vse okoli, ker imajo keš. Uspejo mogoče pri vsaki stoti. Na koncu morajo svoj domišljijski kriterij o 25-letnicah kar lepo zvišajt na 35. ali še nekoliko gor.
Punce niso tako obupane, da bi šle kr z vsakim staruhom, ki nekaj maha s kešem. Niti v teh kriznih časih ne.[/quote]
Vecina 60-letnikov res nima sans. Sploh v Sloveniji, kjer so zenske izrazito obremenjene s starostjo moskega. Plus obsojanje druzbe. Skoda truda.
Vendar svet je dosti vecji od ene zepne drzavice prepojene s predsodki in stereotipi, kako bi moral vsak ziveti. In v tem svetu ne manjka 70-letnikov, ki 25-letnice serijsko podirajo. Ja…
Ze blize. Kar pa se razmisljanja tice, samo zato ker ni konvencionalno, se ne pomeni, da je nezrelo ali kaj ze. Le presega okvire razmisljanja zahodnega srednjega sloja. Predvsem pa gre za zivljenje, ki je dosti bolj po okusu moskega kot zenske. Ni pa za vsakega.[/quote]
Lej, nekonvencialno danes je to, da si mlajši želijo starejše …. ker pa je tega vedno več, bo kmalu konvencialno in potem boš ti spet nekonvencialen :-)[/quote]
Cisto mozno. Sploh v Sloveniji. Se dobro, da se ne oziram na (ne)konvenciji. 😉
Ti svetovljan se pa še vedno hodiš na forum žepne državice bahat, kakšen frajer da si. Žalostno…
V Sloveniji imajo pač punce estetske kriterije, kako naj moški, s katerim bodo spale, izgleda. Večina starih moških seveda ne izpolnjuje niti minimuma. Tako da, verjetno bo res bolje, da se preseliš v kakšno Ukrajino, tam boš pri 70 mogoče res podrl kakšno 25-letnico.
Žal ne poznaš te scene! 25letne sploh ni problem dobiti. Pa še kako fino se ji zdi, da se ji ni treba mučiti z njenimi letniki, ki ne vedo kje začeti, končajo pa hitro!
Estetski kriteriji dandanes niso več problem. Če malce pogledaš za ljudmi iz petdesetitih (1950+) let, je med moškimi im ženskamo malo morje takih, ki bi jim mirno prisodil kakšnih 20 let manj.
Sceno poznam dost dobro. 25-letnice ne uspe dobiti tipom, ki so precej mlajši od tebe, če je avatar tvoja slika, pa dost več dnarja imajo od tebe. Imam v fitnesu okoli sebe dost teh modelov in vem, kaj pišem.
To, kako ti mimogrede dobiš 25-letnico, razlagaj komu drugemu. 25-letne punce danes seksajo s tipi, ki so največ 10 let starejši od njih, ajde, mogoče da so stari 40, če res zgledajo mlajši.
Ti svetovljan se pa še vedno hodiš na forum žepne državice bahat, kakšen frajer da si. Žalostno…
V Sloveniji imajo pač punce estetske kriterije, kako naj moški, s katerim bodo spale, izgleda. Večina starih moških seveda ne izpolnjuje niti minimuma. Tako da, verjetno bo res bolje, da se preseliš v kakšno Ukrajino, tam boš pri 70 mogoče res podrl kakšno 25-letnico.[/quote]
Ni vse v estetiki. Gre tudi/predvsem za druzbene norme. Cez par let bos morebiti tudi sam to spoznal.
O zalosti pa nima smisla. Pojem svetovljanstva ti je zal premalo poznam, ce me vidis, kot nekega jebaca mladih Rusinj. Nic hudega. 😉
Sam poudarjaš, da 25-letnice dobro zgledajo. Glej, slovenske punce so moderne. One hočejo, da tudi moški dobro zgleda. Če zgleda slabo, jim ni seksi. Časi, ko je ženska iskala nekega zaščitnika, vseeno, kako zgleda, so mimo.
Če tega ne razumeš, se prvo spomni, zakaj sam preferiraš 25-letnice pred 35-letnicami.
Punce niso tako obupane, da bi šle kr z vsakim staruhom, ki nekaj maha s kešem. Niti v teh kriznih časih ne.[/quote]
Vecina 60-letnikov res nima sans. Sploh v Sloveniji, kjer so zenske izrazito obremenjene s starostjo moskega. Plus obsojanje druzbe. Skoda truda.
Vendar svet je dosti vecji od ene zepne drzavice prepojene s predsodki in stereotipi, kako bi moral vsak ziveti. In v tem svetu ne manjka 70-letnikov, ki 25-letnice serijsko podirajo. Ja…[/quote]
Aha, kot penzionist se boš odselil na Phuket, ker na Tajskem so pa baje “brez predsodkov”? 😀
Predsotki s tem nimajo veze, ampak je pač naravno, da moški, ki so lahko ženskam po letih očetje oz. dedki, da jih fizično načeloma ne privlačijo, saj si ob sebi verjetno želijo nekoga podobno vitalnega, kakor pa da se potem ob starcih hitro spremenijo v njihove negovalke. Ampak če je denar, so nekatere brez predsodkov, drži. 😉
Žal ne poznaš te scene! 25letne sploh ni problem dobiti. Pa še kako fino se ji zdi, da se ji ni treba mučiti z njenimi letniki, ki ne vedo kje začeti, končajo pa hitro!
Estetski kriteriji dandanes niso več problem. Če malce pogledaš za ljudmi iz petdesetitih (1950+) let, je med moškimi im ženskamo malo morje takih, ki bi jim mirno prisodil kakšnih 20 let manj.[/quote]
A bolj star, bolj potenten in lep? 😀 Mislim, da Predin malo drugače poje? :))
Samo denar tu igra vlogo, nič drugega, tako kot kot bo redko kakšnega 30-letnika privlačila 50-letnica, ki mu je lahko mama.
Ni cisto tako.
Kot prvo, zenski kriteriji pri izbiri partnerja niso enaki moskim kriterijem. Npr, moskim zunanjost zensk dosti vec pomeni kot obratno. Zakaj vecina (mladih) zensk, ne le Slovenk, preferira vsaj kaksno leto starejse tipe? Zaradi statusa. Par let starejsi naceloma je/ima vec od nje. Samo v Sloveniji je meja druzbeno sprejemljive razlike v starosti precej nizka.
Vedi pa, da bo sla 20-letnica dosti prej v posteljo s 35-letnikom, ki se ji zlaze, da jih ima 28, kot pa ce ji pove po resnici. Gre za istega tipa. Torej, estetika? Jok brate. Gre za vprasanje druzbene sprejemljivosti.
Ma kakšnega statusa. Gre za to, da so ženske psihološko prej in bolj zrele. 25-letnici so 25-letniki premladi, 30-letniki recimo ravno prav stari, 50-letniki pa prestari.
Strinjam se s tabo edino v tem, da se mora 35-letnik, če hoče položit 20-letnico, zlagat par let dol glede svoje starosti. Punce se kar nekako ustrašijo prestarega tipa.
To, da zunanjost moških ženskam ne pomeni veliko, ne drži. V slovenskem diskaču dobiš avanturo s punco samo tako, da dobro in hudo zgledaš. Povprečni loleki nimajo šans, ne glede na svojo plačo.
Ma kakšnega statusa. Gre za to, da so ženske psihološko prej in bolj zrele. 25-letnici so 25-letniki premladi, 30-letniki recimo ravno prav stari, 50-letniki pa prestari.
Strinjam se s tabo edino v tem, da se mora 35-letnik, če hoče položit 20-letnico, zlagat par let dol glede svoje starosti. Punce se kar nekako ustrašijo prestarega tipa.
To, da zunanjost moških ženskam ne pomeni veliko, ne drži. V slovenskem diskaču dobiš avanturo s punco samo tako, da dobro in hudo zgledaš. Povprečni loleki nimajo šans, ne glede na svojo plačo.[/quote]
pejt nazaj k mami pod kiklo … za vsaj 10 let ☺
Forum je zaprt za komentiranje.