Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija kje se spreminaj privzeti internet browser

kje se spreminaj privzeti internet browser

Kam moreš it da si lahko spremeniš privzeti internet browser??

Pogosto te kar sam spomni da on, revež zapostavljeni na tem računalu spljoh ni privzeti internetni prikazovalnik in če bi lahko prosim ga dal kot privzetega, ker bo sicer užaljen. No, včasih pa je spodaj še kljukica ki je kot obliž čez njegova usta: “tega sporočila ne kaži več”

Takrat pa je potrebno iti v
Start, nastavitve, internetne možnosti, programi…

tam pa si nastavi kar si pač želiš.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Auuuu, ajajaja, auuu, koleno sem si izpahnil. Takoooo sem v temo brcnil!
Pač pameten pa še brihten zdraven.

S tistim zgoraj si boš nastavil samo del programov, za brovzer pa sta dve možnosti:

Greš na start in čisto na vrhu, nad “Programi” nad vsem skupaj je ikona ki ji piše:”Nastavi dostop do programov in privzete nastavitve” No, to je to.

Če ne pa en link do neke strani klikni z desno, izberi “za odpiranje uporabi…” izberi program, odkljukaj spodaj “za odpiranje vedno uporabi ta program” in klikni na brskalnik ki ga želiš.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

tisto prvi ne gre ne najdem tega: :”Nastavi dostop do programov in privzete nastavitve”

Kateri browser uporabljaš in katerega bi rad?

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

trenutno awant browser ki pa mi šteka ko stisnem na tipkovnivi tipko za internet. pa sme ž edal tam pod programi na explorer pa ne namesti ko bi stisnil d abi bil explorer. morda boim moral avanta zbrisat pa bo potem delalo??

Bravo, kot da bi ti jaz napisal odgovor.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pojdi na menu Tools –> Avant Browser Options…, klikni na Files and Protocols in pritisni tisti veeelki gumb Set Avant Browser as the default web browser. Če želiš, da ti preverja, ali je privzet, namalaj še kljukico v kvadratek nad tem gumbom.

Saj tega ravno noče, da bi bil Avant privzet…

Aja, mah je tko napisano, da sploh ne vem, kaj hoče in kaj noče 🙂

Tiko, pojdi semle in poglej, kako si nastaviš default internet browser.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close