Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kje se naličiti?

Kje se naličiti?

Ojla!

Približuje se moja poroka in zanima me, kje bi se lahko v Mb naličila. Drugače se nikoli ne mažem, tako da s tem nimam nobenih izkušenj. Želela bi preprost make up, ki bi povdaril, kar imam za povdarit in zakril kar ni ok.

Ima mogoče kdo kakšen predlog, kje (v MB seveda) zadeve obvladajo.

Hvala za morebitne odgovore in lep pozdrav
Naja

Priporočam vizažistko Jadranko Stermecki, ki me je naličila za mojo poroko. Bila sem zelo zadovoljna.

LP, Staša

Tudi mene je ona enkrat naličila kar tako, dnevni make up, pa sem bila zelo zadovoljna.
Telefona žal nimam več.

Hvala za info.
Imaš kakšen kontakt, telefonsko? Kaj pride tudi na dom?

Lp Naja

Naja,

da, pride tudi na dom, le pravočasno jo pokliči, da bo imela čas. Jaz osebno sem bila zelo skeptična glede tega, da me liči nekdo, ki ni jaz :), sploh po eni predhodni slabi izkušnji, vendar sem bila z njenim načinom zelo zadovoljna. Make up je bil zelo naraven, poleg tega pa sem imela zraven ogledalo in sem sproti spremljala posamezne faze, tako da niti ne bi moglo iti karkoli narobe. Ko mi je npr. naredila osnovo s tekočim pudrom in korektorjem, mi je dala v roke ogledalo in vprašala, če se mi morda zdi preveč pudra (to seveda ne pomeni, da ne zaupa v svoje delo, ampak preprosto to, da sem jaz takšen komplikator ;)). Btw., za njo sem se odločila, ko sem si pri fotografinji ogledovala primere poročnih albumov in sem postala pozorna na make up nevest (vse je ličila ona).

Njen GSM je 041 59 09 36

LP, Staša

P.S. če želiš, ti na mail pošljem kakšno svojo sliko, da vidiš, kako je izgledalo 🙂

Še enkrat hvala Staša!

Jaz se nikooooli ne ličim zato doma tudi nimam pripomočkov za te zadeve in posledično tudi ne pojma, kako se temu streže. Bom raje zaupala to nekomu, ki se s tem ukvarja (in po tvojih besedah zadevo tudi obvlada!). Bom pa šla seveda na poskusno lličenje prej!

Kaj mi pa drugega preostane:)

Jo že kličem!
NAja

:(((

Že zasedena:(

Predlagam ti, da se za poskusno licenje dogovoris ze prej, kot na porocni dan. Nekaj zaradi tega, da preizkusis tisto, ki te lici,nekaj pa zaradi tebe, ker bos presenecena nad nalicenim obrazom in za to ni casa na porocno jutro.

lp
Tajda

Živ

tudi jaz bi pristavila lonček in bi te prosila za sliko.

hvala Simona

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close