Kje se najdete?
crazyfrog, 07.09.2025 ob 11:29
Sokrat pravi, da se bistri ljudje učijo od vsega in vsakogar, povorečni iz izkušenj, bedaki pa poznajo že vse odgovore..
Js sm nasplošno zlo bistra, občasno pa se obnašam povprečno bedasto?
Večkrat je bilo tudi povedano, da pametni veliko vedo, ampak zato tudi veliko pozabijo, butec pa nima česa pozabiti. Na koncu se vse pogliha ?
Dokazano je tudi, da več, kot veš, bolj vidiš, koliko je še tega, česar še ne veš. Pa se spet nekje izenačimo ?
Fajn je samo, da smo s samimi sabo ultra zadovoljni. Sploh prazno glavo pa že itak z lahkoto visoko nosiš. Samo Trumpa poglej recimo…
Sem samozavesten, 07.09.2025 ob 12:03
Kot je značilno za ta forum, vse vem in vse znam. Nikoli ne dvomim vase, četudi ni rezultatov in gre vse narobe. To je krivda okolice in drugih, ne mene!
Sem mislila ravno tako nekaj napisati. Na začetku sem se še potegnila nazaj in sprejemala razlago drugih. Zdaj vidim, da je na tem forumu vse brez kompromisov.
Jutranja rosa, 07.09.2025 ob 12:27
Od nekdaj sem vajena in naučena, da skrbno poslušam vse. Sem učljiva in radovedna. Zagotovo spadam med bistre.
Pa a resnično nimate niti trohice svojih odločitev, se poslužujete in kradete druge ideje.
monovka, 07.09.2025 ob 11:58
Večkrat je bilo tudi povedano, da pametni veliko vedo, ampak zato tudi veliko pozabijo, butec pa nima česa pozabiti. Na koncu se vse pogliha ?
Dokazano je tudi, da več, kot veš, bolj vidiš, koliko je še tega, česar še ne veš. Pa se spet nekje izenačimo ?
Fajn je samo, da smo s samimi sabo ultra zadovoljni. Sploh prazno glavo pa že itak z lahkoto visoko nosiš. Samo Trumpa poglej recimo…
Ti si preveč realna povsod?
takle, 07.09.2025 ob 12:38
Težko se je delat nekaj kar nis. Torej, nisem bistra, ampak v lajfu na splošno dobr pridem skoz.
Ti pa skromna?
Forum je zaprt za komentiranje.