Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija kje razvijate?

kje razvijate?

zanima me, kje razvijate filme? sama sem do sedaj nosila v DM, ampak pri ponarocilu so bile slike nekam sive, brezbarvne.

mogoce kdo ve, ce je to pomanjkanje barv zaradi ponovnega razvijanja ali zaradi DMa?

V Abesa v Cankarjevi v Lj. in v Fužinah, slike 10×15 so po 45 SIT razvijanje filma 100 SIT, kvaliteta pa precej boljša kot v DM.

Tudi jaz razvijam v Abesi. Super slike, lepe barve… Slike so gotove včasih tudi v eni uri, isti dan pa sigurno.

DM kvaliteta je totalni poden! Samo enkrat sem jih nesel tja razvit, ker me je premamila nizka cena, ampak sem jim jih potem vse lepo vrnil nazaj. Sliko so bile vse nekam vijoličaste in skratka grozne. Sam sedaj nosim v Ring Foto za bežigradom, kjer sem zelo zadovoljen.

jaz imam tud slabe izkusnje z DM, poden od podna

kaj pa v MB? je mogoce Abesa tudi v Mb? sicer pa, mariborcani, kam nosite filme?

V Lj. najlepše in kvalitetne slike 10×15 naredijo v foto Maxi pod Maximarketom. Če pa rečeš, da naj jih razvijejo z belim robom, so pa slike še lepše in občudovanja vredne.

Jaz jih pa razvijam v DM, kjer pa rečem, da nočem barvnih in svetlobnih korekcij – pa je OK.
S kolegico sva primerjala slike z istega potovanja in so njene, ki so stale 75 SIT za 10×15 bile enake kakovosti kot moje iz DM.

Za tiste, ki razvijate v Abesi – je ista cena v Centru kot v Fužinah – enkrat sem dal razvit AGFA film in je cena bila različna za 10×15…

Jaz sem bila z DM vedno zadovoljna z navadnim aparatom in sedaj z digitalcem.

LP

meni so v dm-u zgubili film oz. negativ…sem mislila, da bom pop***, pa so ga (na njihivo) srečo našli. grr…DM. nikoli več!!!
lp

kje je ta abesa??? mi zdej razvijamo v foto delavnici-slike dobre, če je foto dober;)

vsakemu, samo foto Tabor ne -“””prof studio””” za filme zaj…..

Abesa je v Lj. v Cankarjevi ul. kjer je bil, mogoče je še ameriški kulturni center, malo pred opero in v Fužinah, bolj na koncu kjer so razni lokali. Napisal sem cene za Fužine, v mestu so pa res lahko višje.

New Report

Close