Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija kje razvijate fotografije

kje razvijate fotografije

kot že naslov pove me zanima kam nosite razvijat fotografije………
jaz jih imam za razvit približno 300 pa me zanima kje je ugodno in kvalitetno razvijanje.

sem pa iz okolice ljubljane tako da pridev upoštev ljubljana – medvode – kranj – domžale

hvala za pomoč pri prišparanju kakega evra

hartlauer(citypark)..pošljem po netu,..se mi zdi kvalitetno,..

Foto Grad na Miklošičevi. Če razviješ več kot 200 slik je ena za 10 centov, za vsakih 100 pa ti razvijejo še eno 20*30 cm brezplačno.

fotomarket.net

in potem izbereš “izdelava fotografij”. In potem slediš navodilom. Čisto enostavno. So pa še 1 x cenejše, kot če jih neseš k fotografu.

Lahko ti jih pošljejo po pošti, ali pa jih greš iskat k Beseničarju za Bežigrad ali pa nekam na Vič.

Glede na količino bi se ti splačal zdej nest v DM, ker imajo do 28.6. 25% popust (http://www.dm-drogeriemarkt.si/novica.php?id=2358).

dežek koliko pa pride ena klasična fotka na fotomarket.net?

Za velikost 9 cm x 13 cm 0,09 eur.

Pošljem v dm po njihovi internetni strani, potem jih grem iskat v poslovalnico, ki si jo izberem. Imaš več možnosti velikosti in v akciji, ki trenutno traja je cena ene fotografije 0,10 eur. Jaz sem z njimi zadovoljna.

Hvala dežek. No, potem se nisem tolk zafrknila, ker sem dala za 11*15 format 0.10€ po kosu. Sem dala razvit 500 fotk (prvi dve leti otrokovega življenja, + še fotke za babice)

v DMu, 2x letno po 300 slik.
vedno so zelo ugodni.
nesem pa tja na ključku, tam skopiraš na njihov cd.
sem že želela preko neta poslat v DM, finta je v tem, da meni pc šteka pri prenosu, mogoče preveliki fajli….
lp

big bang-0.07 evra, posljes po internetu, gres iskat v trgovino

se ploh nisi, je enaka cena

New Report

Close