Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kje prodajajo v glavnem lepe, klasične obleke?

Kje prodajajo v glavnem lepe, klasične obleke?

Za službo potrebujem lepe obleke – in skoraj obupujem, ker je moj stil oblačenja nekaj zelo klasičnega, takih oblek pa skoraj ni, včasih dobim kakšno v Zari. Katera trgovina ima:
klasični stil oblačenja – torej “varni način oblačenja”, nič ekstravagantnega in opaznega, a ne tisto staromamsko, a prav tako ne seksi
– v reku kvaliteta (tam do sto evrov, in ne kakšne kitajske štrace)
– gre za kos oblačila – obleke kot take in ne krilca in majice itd.

Ne iščem slavnostnih oblek – temveč take za vsak dan v službo; torej ne preveč odkrite, a ni treba, da so zapete do vratu

Sama poznam le Zaro, drugo vse je večinoma dražje (S’Oliver – no ta ima včasih normalne cene, Marella..)

Almira Sadar

DVOJINA JE ZAKON!

Sem šla pogledat in žal tole ni ravno po mojem okusu. Večina oblek ima zelo opazne, vsiljive vzorce, ali pa so široke (verjetno sem pozabila omenit, da imam rada ženstvene, oprijete obleke, oz take, ki polepšajo postavo…), ne maram vsiljivih oblek, hočem nekaj “varnega”.

s´oliver selection

Se strinjam.

Poglej še v Emporiumu. Pa recimo Benetton.

Od cenejših pa Orsay.

Kolikor sem hodila okoli, ima vedno več trgovin obleke, ki so OK za službo.

Večinoma se oblačim v Orseyu, najdem pa kaj tudi v M & S v City Parku in seveda v Zari. Orsey je najcenejši in mi je še najbolj všeč.

Poglej si novo kolekcijo oblek od Marc O Polo, meni so zeloooo lepe, sam niso prav poceni.

comma, zelo lepe obleke.

Mura ampak je cena kar visoka. Kupiš par osnovnih kosov, potem pa kombiniraš.

nakupujem v Commi ( veriga od s.oliverja , samo malo bolj damska , klasična, elegantna) in v trgovini Jones ( jaz v Celju , drugače je ta trgovina še v LJ in MB).

Sem imela tudi takšno dilemo pred leti, ko sem prevzela vodilno mesto.

Poglej na Next. Danes sem dobila njihov katalog in je notri precej oblek tvojega stila.

gerry weber

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close