Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kje prodajajo tonik?

Kje prodajajo tonik?

Pred kakim letom sem v trgovini (enem isto navadnem supermarketu) kupila tonik za mastno/nečisto kožo s kamilico (in še enim zeliščem, pa ne vem, več katerim), ki je bil brezalkoholen. Pakiran je bil v zeleni plastenki, bel zamašek , zraven pa je bil obešen rjav listek, na katerem je pisalo nekaj podobnega kot “Iz babičine lekarne” ali “Iz dobre stare lekarne”. Spomnim se, da je bil od slovenskega proizvajalca, ne vem pa katerega… Mi je zelo odgovarjal, ampak ga tam ne prodajajo več, drugje pa ga nikjer ne najdem.

Pri 30 imam namreč še zmeraj polno aken, posebej na jesen so se spet razbohotile, hkrati pa si z agresivnimi toniki za razkuževanje in lakoholom kožo še poslabšujem, ker imam hkrati površinsko izsušeno in globinsko aknasto, zato bi spet uporabljala tole brezalkoholno zadevo, da se vsaj luščila ne bom…

Ali mogoče katera ve, kje se prodaja ta tonik (ga je kje opazila)? Vnaprej hvala za pomoč.
Lp,
Katja

Mogoče od Afrodite?

Mislim, da ne, ker kozmetiko od Afrodite prodajajo skoraj povsod in bi ga že opazila. Ali ima tudi Afrodita kakšen tak tonik?

Afrodita ima podobno embalažo, kot jo opisuješ, samo tistega listka se ne spomnim.

ravno včeraj sem dobila katalog od DM, pa je notri nekaj tud od Afrodite, v zeleni flaški in belim pokrovčkom, ne vem, če je to …to. Kaj pa če je od Shellerja? Samo oni imajo temne flaške, ali ne? Potem pa ne bo to….

Bo pogledala katalog od DM, sem ga tudi jaz dobila. Sem pa prepričana, da je šlo za slovensko zadevo, ne pa za Schoellerja……

živjo;

tudi jaz sem ga uporabljala, bila je majhna zelena flaška, plastična z bež pokrovčkom.
Mleko za obraz se je dobilo v rjavi flaški.

Izdelek je bil “domače lekarne”, bil je pripet listek ja, cena je bila okrog 400 sit, ampak kolikor sem seznanjena, se ga ne da dobit več, tako so rekli v trgovini kjer sem ga kupovala jaz.

Našla sem nekaj podobnega; “Oliva tonik za čiščenje”od Kozmetika Kancilja Ljubljana. (v mercatorjevih trgovinah ga imajo)

Lep pozdrav;

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close