Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje praznovati rojstni dan za najstnike?

Kje praznovati rojstni dan za najstnike?

Mama, za problem, ki si si ga naredila, ni treba biti obupana.
Če gledaš nanj tako, da se 13-letnica mora zabavati na tak način, potem je to tudi zate izziv in pustolovščina, zakaj bi obupala?

Drugo, enkrat je treba te zabave prerasti. Odrasti.
Okej, začne se v vrtcu in prvi triadi in se praznuje po deset -petnajst otrok, organiziranih takih možnosti je malo morje.

Mi smo taka organizirana praznovanja, pa četudi vmes dvakrat doma, zaključili z 10. rojstnim dnem.
Od 11. je to rojstnodnevna pozornost, ki si jo izbere najstnik sam – naša gresta s sošolci/prijatelji bodisi na pico (in seveda plača slavljenec pico in pijačo), bodisi v kino, bodisi na bazen… se je pa vmes že tudi zgodilo, da nista hotela nič in sta kakšno leto preskočila.

Tako da draga obupana mami – razmisli, če je še treba ta otroška rajanja organizirat ali pa se lahko najstnice zabavajo po svoje, pa četudi s sprehodom skozi mestno jedro in vmes tortico/pico/tortiljo/drugoželjovstavinajstnicasama

Kaj delajo? Pojejo, igrajo se, družijo, POGOVARJAJO! Vse, česar na teh vodenih animacijah ni. In edino, kar najstnikom kaj pomeni.
[/quote]Najstnikom pomeni svoboda. Ne to da ga crkljaš za domačimi durmi. Pol se pa čudite da vam pr 40-ih skačejo po glavi v gornjem štuku.

Vse super, samo da je spet nekdo privlekel temo iz naftalina.

Kaj pa woop park (trampolini?)

samo eni se bodo vseeno kregali not

Najstnikom pomeni svoboda. Ne to da ga crkljaš za domačimi durmi. Pol se pa čudite da vam pr 40-ih skačejo po glavi v gornjem štuku.
[/quote]

Od takih tečnob, ki jim hočejo organizirat vsako minuto dneva, verjamem, da res hočejo svobodo. Ker crkljanje se gre tisti, ki jim še v najstniških letih najema animatorje, ne tisti, ki jim pusti, da si rojstni dan organizirajo po svoje. In naša hiša hvala bogu nima “zgornjega štuka” za bivakiranje pri 40, zato najbrž govoriš o sebi.

Res kako hitro čas beži in spet smo pred enakim problemom. Kaj narediti za naš sedaj 16 letnico? Bi mogoče vseeno omejili na 10-12 otrok, saj so njihove potrebe večje?

vino pa coca colo kokice in film??????? omg tvoja punčka bo devica do 27ga leta

Od takih tečnob, ki jim hočejo organizirat vsako minuto dneva, verjamem, da res hočejo svobodo. Ker crkljanje se gre tisti, ki jim še v najstniških letih najema animatorje, ne tisti, ki jim pusti, da si rojstni dan organizirajo po svoje. In naša hiša hvala bogu nima “zgornjega štuka” za bivakiranje pri 40, zato najbrž govoriš o sebi.
[/quote] Ne, ampak o tebi ki zavijaš otroke v vatko!

Ne, ampak o tebi ki zavijaš otroke v vatko!
[/quote]

Bi se mogoče poučila, kaj ta izraz pomeni, da ne opletaš z izrazi, ki jih ne razumeš?

zavijati koga v vato – prizanašati mu s hudim, neprijetnim

Mi hočeš torej povedati, da jih ti s svojo animacijo za rojstni dan izpostavljaš hudim in neprijetnim stvarem?

Bi se mogoče poučila, kaj ta izraz pomeni, da ne opletaš z izrazi, ki jih ne razumeš?

zavijati koga v vato – prizanašati mu s hudim, neprijetnim

Mi hočeš torej povedati, da jih ti s svojo animacijo za rojstni dan izpostavljaš hudim in neprijetnim stvarem?
[/quote]Tako! Vzemi si dozo in pjst spat in nehaj utrujat!

Najbolje je, da vedve s hčerko vse povabljene peljeta najprej k sv. maši. To je prvo in najpomembnejše. Da se zahvalite vsi skupaj Bogu za dar življenja. Vse tisto, kar so povabljenci mislili darovati hčeri, naj raje darujejo za Cerkev. Potem pa lahko doma spijete kakšen sok, pojeste kakšno pico, se greste kakšno družabno igro, vmes lahko poslušate mladinske cerkvene pesmi. Pa ne pozabi jim prebrati kaj iz Svetega pisma.

Bom molila za vajino dobro odločitev.

Samo vprašam: zakaj pa potem MONklje in MONovce nadleguješ s svojimi problemi? Koliko jim boš pa plačala, da bodo namesto tebe razmišljali, kam naj na ta poseben dan v letu pelješ svojo princesko? Kot si lahko prebrala, drugi ne komplicirajo toliko. Če pa pri vaši hiši to počnete, se pa še potrudite, da boste sami našli eno fensi lokacijo.
Nihče te ne bi obsojal, če ne bi ti pričakovala od drugih, da rešujejo tvoje zagate – ki so za večino, kot si lahko ugotovila, navadna baharija.

Samo vprašam: zakaj pa potem MONklje in MONovce nadleguješ s svojimi problemi? Koliko jim boš pa plačala, da bodo namesto tebe razmišljali, kam naj na ta poseben dan v letu pelješ svojo princesko? Kot si lahko prebrala, drugi ne komplicirajo toliko. Če pa pri vaši hiši to počnete, se pa še potrudite, da boste sami našli eno fensi lokacijo.
Nihče te ne bi obsojal, če ne bi ti pričakovala od drugih, da rešujejo tvoje zagate – ki so za večino, kot si lahko ugotovila, navadna baharija.
[/quote]

Samo za nasvet sem vprašala. Ti boš pa s svojo prijaznostjo daleč prilezla.

Tole se pa čudovito bere! Bravo! Sijajen navdih …

Ti boš pa s svojo prijaznostjo daleč prilezla.

Sem že prilezla, do koder sem. Naslednja postaja bo britof :)))

Kako svinjsko ste eni žleht. Eni si pač lahko prvoščijo rd za otroke tudi zunaj. In plačajo. Seveda gre to v nos Monam na socjalki in brezdelnezem..

Eni si pač lahko prvoščijo rd za otroke tudi zunaj. In plačajo. Seveda gre to v nos Monam na socjalki in brezdelnezem..

Potem naj se pa še potrudijo in zadevo organizirajo, ne pa da s svojim preseravanjem težijo na forumu. Mi je prav vseeno za njihove zabave, saj jih ne plačam jaz. Imam pa najbrž tudi jaz pravico povedati svoje mnenje, in to je, da so takele zabave navaden snobizem. Pa nisem bila nikoli v življenju na socialki, delala sem pa v življenju najbrž več kot si ti lahko predstavljaš. Kar mi gre v nos, je tole fehtanje brez veze “joj pomagajte mi, kam naj gremo”. Obstaja internet, kjer se lahko pogleda. Pa sigurno imajo avto, gredo pogledat lokacijo. Samo potem ne bodo na MON vedeli za njihovo zabavo. Jara gospoda pač.

Lejte ljudje tukaj je obupanamama uprasala za nasvet dobila je pa zalivke in mogoce 2 predloga kaj veste ce je hcirka razvajena in ce ni in te zaljivke NE POMAGAJO naj vasi otroci in vi naredite kot hocete on je izbrala to da vprasa na forumu

Vegansko pa ja ni težko dobit kaj ke zahtevnega na solati in ocvrtemu krompirčku meni se to zdi brezveze(vem da je bilo to pred 3leti

Priporocam vama woop park imajo organizirano praznovanje

Če se vam je letos zataknilo, se vam bo tudi naslednje leto in še kako leto pozneje, zato predlagam razmišljanje že za 2-3 leta v naprej.

– Hiše eksperimentov nisi naštela med tistim, kjer ste že praznovali in če je punca res tako super, je to morda dobra ideja za letos
– ZOO je tudi za letos fajn, če še niste bili
– ladjica po Ljubljanici je zelo v redu ideja, a bi jo jaz pustila za naslednje leto ali čez 2 leti in izkoristila zgornja dva predloga za 13. RD
– potem imaš pa razne delavnice, slikanje, kuhanje, šprtanje in kaj vem kaj še vse, zelo luštne zadeve, ki jih prilagodijo starosti, tako da so primene za 10 letnike ali pa za 50 letnike

Omenjaš hišo, če imate hišo, ga ni čez domačo zabavo, vsaj sodeč po naših, ker edino doma na vrtu lahko norijo brez programiranja in to je tem otrokom noro dobrodošlo!

Ja, pejt ti mal v pi*do!

Od kje ti ideja vlečt ven staro temo in še svetovat za leta nazaj?!

OK BOOMER

..moja hcera je svoj 13 rojstni dan praznovala kar doma povabila je 15 naj ozjih prijateljev saj jo imajo zelo radi tako kot ona njih in se ni morala odlociti katere odstraniti….otroci so prisli k njej…so se oblekli v kopalke saj ima rojstni dan junija…. Najprej so se obmetavali z vodnimi baloni nato pa se polivali z vodo meli sos e res super… Nato so prisle pice da so se otroci najedli. Imeli so 3 pa se je ostalo….ker pa imamo v blizini doma jezero kjer deluje. Wake park dooplek se otroci tam cez poletje vsak dan druzijo in kopajo… Ter sos e tudi na ta dan odsli kopat na vodna igrala vibit… Vsak je imel s seboj 10 e da so lahko bili na vibitu 2 uri… S seboj so vzeli svoj denar saj vsi vedo da ta “ringlšpil” ni poceni….otroci so se se nato skopali brez igral in prisli domov kjer so se se malo podruzili ob poslusanju glazbe in skrivalnicah lovljenju in see imeli nepozabno…. V glavnem glede vrednosti tega praznnovanja nimam kaj debatirat ker je res bilo poceni vse skupaj tukaj so otroci razumljivi spostljivi…. Fante in punce so najbolsi prijatelji in tudi nerazdruzljivi v glavnem imeli so se zares super… Tudi nas kraj je zadosti varen da jim starsi pustijo da se potepajo….gredo na solsko igrisce se vozijo z kolesi, skuterji… Imajo nepozabne spomine…. Pa se vse se dogaja na podezelju…. Grejo na sladoled….. Privoscijo si tudi hamburgerje in pico…. Otroci sploh ne razmislajo da bi hodili v mestu… Tukaj se imajo zares fajn in praznovanja so tukaj za njih nepozabna….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close