Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje pa je grešna učiteljica

Kje pa je grešna učiteljica

Se mi ne zdi prav,da se zdaj v vso to zgodbo vpleta še žensko,ki si publicitete,kot avtorica te knjige,ne želi. Mi je pa zelo žal te punce,ki ne zna živet naprej brez da bi vse to pogrevala. Sama sebe hoče prepričat,da je imela odličnega očeta,pa če prav je prizadel njo,mamo, povzročil razdor v družini…in na koncu hčero deset minut pred samomorom  spraševal,če bo zmogla..in zadal še en udarec. Za njega so vsi problemi izpuhteli. Ostali pa nosijo breme.

A se je zadušil s plinom ali se je obesil. In kdo ga je našel? Poštar? Kot v filmu Petelinji zajtrk….Kaj če bi tako kot v filmu odgriznil ščegetavček?

Odgovor na objavo uporabnika
kačča, 16.10.2024 ob 15:34

Ravnatelj, njegova hči, to ste oglodali do kosti.

Kje pa je grešna učiteljica. Nje se očitno ni nič dotaknilo. Plačala je samo ravnateljeva družina.

Kje je, te ne rabi brigat. Pusti jo pri miru in živi svoje življenje.

A je vsem tako zelo dolgčas, nimate ničesar za početi kot brskati po preteklosti, ki se vas ne tiče? Mene bi bilo sram.

Naj bo sram učiteljico!

TŠC Maribor – vsi zaposleni

Manja martelj je še vedno na šoli, tokrat kot pomočnica ravnatelja.

??? Bolj komično ne bi mogli biti.

Kolikor se spomnim, ona nikoli ni dala izjave ali se na kakršenkoli drug način izpostavila v javnosti. Ravnatelj pa ja, tudi od začetka zatrjeval, da gre za montiran/photoshop posnetek. Najbolje bi bilo, da bi pri tem vztrajal. Zadeva bi se počasi polegla in življenje bi šlo naprej. Žena, sodelavci in še kdo pa so itak vedeli že prej, da je nezvest.

Ona je vsaj imela spolno življenje, ti debilna veja od avtorice pa o tem lahko samo sanjaš!!!

Kaj je pa s tem mulcom, ki je to snemal.. Če bi bil jst sodnik, bi mu dal kazen, da bi moral na vseh oblačilih za zgornji del nositi na hrbtni strani,  napis .. Jaz sem tisti, ki je snemal spolni odnos med ravnateljem in uciteljici leta X

Pixi589, 17.10.2024 ob 05:54

TŠC Maribor – vsi zaposleni

Manja martelj je še vedno na šoli, tokrat kot pomočnica ravnatelja.

??? Bolj komično ne bi mogli biti.

Niso je vrgli iz sole?

jesen024, 16.10.2024 ob 19:54

Verjemite, kar se je dogajalo pred 10. leti (posnetek ravnatelja z učiteljico matematiko), pogrom, objava posnetka  v javnosti, ravnatelj je naredil eno veliko neumnost, ko se je obesil. Pri takih stvareh je tako: dva, tri dni, se govori, potem gre zadeva ad acta, ker pridejo že nove stvari.  Dogodek gre v pozabo.

Pisanje in izdaja knjige pa je ena velika neumnost. Ubogo dekle bo ostalo vedno ujeto v tem dogodku, ki se je zgodil pred 10. leti, namesto, da bi pustila vse skupaj in živela normalno življenje.

se strinjam. to s ekmalu pozabi, mrhovinarji pač to glodajo. mislim pozabi se ne, vedno kažejo za teboj, tisti, ki te poznajo, za vse ostale se pa pozabi, saj je v tej skorumpirani kurbirski državi tisoče afer vsaki dan. jaz za ta primer nisem sploh vedel, povem pa tole, kje je pa ZAKON pa država. kako sploh lahko posnetke in to pazi intimne, daješ na splet pa na tv po medijih, saj to je PROTIZAKONITO. objava nekoga brez njegovega dovoljenja je KAZNIVO DEJANJE. Država ki ima med politiki kurbirja pa urbo se bo šla zdej moralizirat nad nekom, ki ga je pča vtaknil v neko češpljo. pa to da se snema, jaz bi vsakega ki snema druugega v teh kočljivih položajih TAKOJ DAL NA TROMOSTOVJE NA GAVGE OBEŠEN NAVZDOL PA MU VRAT PREREŽEM, DA VAM JEBEM MATER POKVARJENO.SVOJE SVINJARIJE NAJPREJ POSPRAVI BARABA POKVARJENA

Pixi589 in ostali, taki moralneži kot si ti, ste pa res poden človeške družbe!! In upam, da se vam to obilno povrne, če se vam že ni do sedaj. Res, izrodki človeštva ste!

odpri, 17.10.2024 ob 07:51

Niso je vrgli iz sole?

To pa tudi mene čudi. Kako za vraga je ženska imela jajca ostati na šoli in celo pomočnica ravnateljice je. A nimajo nobenih etičnih in moralnih meril?!

Ostala je na šoli in očitno dela naprej delo, ki ga zna. Pomaga ravnatelju, tokrat drugemu. Če je poročen, je nora tista, ki je še poročena z njim. Pa saj pri nas ni nobene morale. Poglejte si politike kako dolgo vztrajajo in zanikajo,kljub svinjarijam ne odstopijo. Tale pomočnica je direkt za našo politično drhal!!!

https://d.linker-network.com/link?wid=235&r=105&l=1290663&i=01JACTKGQ4VR2XVPWJ4679A2KJ&lclid=e3ec24268f78496a85a7ecd5c7722878

Očitno je bila navdih mnogim učenkam!

Vesel oče, 17.10.2024 ob 11:23

https://d.linker-network.com/link?wid=235&r=105&l=1290663&i=01JACTKGQ4VR2XVPWJ4679A2KJ&lclid=e3ec24268f78496a85a7ecd5c7722878

Očitno je bila navdih mnogim učenkam!

Nekdo tako moralno sporen, kot je ta učiteljica, ne bi smela delati z mladimi ljudmi. Nikoli več ne bi smela delati v šoli, niti kot snažilka.

Sami šentflorjanski čistuni se oglašajo. Ni ne prva ne zadnja, ki je seksala v službi. Se je dogajalo in se dogaja v šolah, podjetjih, ministrstvih, kmetijskih zadrugah, zdravstvenih ustanovah, gostinstvu, fabrikah… Pametna ženska, klobuk dol, da ni dajala izjav in je mirno šla čez viharje pobesneli množice.

nehajte696, 16.10.2024 ob 16:29

Mrhovinarji, vam je dolgčas? Ena smrt ni bila dovolj?

Seveda ni dovolj, potem bodo pa spet mediji krivi ….

Spominja na Tino Gaber.

Vesel oče, 17.10.2024 ob 18:25

Spominja na Tino Gaber.

Kje si videl sliko te učiteljice. Jaz je nisem našla.

Ne vizuelna podoba. Dejanja. Dejanja!

Se jo pa vidi na posnetku, ko stojita skupaj s Kamenikom in zanikata, da bi ji lizal pizdo.

Zanikanje je bilo laž. Laž je greh. Kazen za greh je smrt!

Sicer pa vsak pismen je lahko razbral, da moj namen ni bil obsojanje varanja, celo napisala sem, da poznam primere, ko sta zakonca zmenjena, da je to dovoljeno. Obsojam pa, da si eni to privoščijo v takih institucijah in to med delom, za katerega so plačani s strani države.

Kaj pa ima veze institucija, saj nista to delala v jedilnici, medtem ko so otroci malicali. Da je nekdo vdrl v zasebno pisarno in nedovoljeno snemal in to snemanje dal na internet, pa praktično pozabljate.

Pa tudi na to se navadite, da po šolah ne bodo več zaposleni samo moralno neoporečni ljudje. Ob tako mizerni plači in takih pogojih bodo zaposlovali vse živo, kar bo hotelo priti delat na šolo.

mene zanima, zakaj niso kaznovali mulca, ki je snemal. Kazenski zakonik je jasen:

Kdor neupravičeno slikovno snema ali naredi slikovni posnetek drugega ali njegovih prostorov brez njegove privolitve in pri tem občutno poseže v njegovo zasebnost, ali kdor takšno snemanje neposredno prenaša tretji osebi ali ji takšen posnetek prikazuje ali ji kako drugače omogoči, da se z njim neposredno seznani, se kaznuje z denarno kaznijo ali z zaporom do enega leta.

Tudi če je bil mladoleten dijak, zagotovo bi lahko bil kaznovan kot starejši mladoletnik, tudi s popravnim domom. Konec koncev je njegovo dejanje pripeljalo do smrti človeka in uničenja družin. Varanje je eno, povzročitev smrti zaradi bullyjinga nad človekom pa čisto nekaj drugega.

grem stavit, da ta sonček po 10 letih nima niti najmanjšega občutka krivde. Če so že vsa ostala imena izpostavljena, bi moralo biti tudi ime tega, ki je snemal.

Vesel oče, 17.10.2024 ob 18:58

Ne vizuelna podoba. Dejanja. Dejanja!

Se jo pa vidi na posnetku, ko stojita skupaj s Kamenikom in zanikata, da bi ji lizal pizdo.

Zanikanje je bilo laž. Laž je greh. Kazen za greh je smrt!

Daj Vesel oče  utihni, kake ti pišeš, ker zate ima tvoj satan pripravljene posebno vroče grablje, ker si skodoželjen, ker nesrečo in smrt privoščiš nekomu!

Če sam tole bereš, 16.10.2024 ob 22:21
    Se mi ne zdi prav,da se zdaj v vso to zgodbo vpleta še žensko,ki si publicitete,kot avtorica te knjige,ne želi. Mi je pa zelo žal te punce,ki ne zna živet naprej brez da bi vse to pogrevala. Sama sebe hoče prepričat,da je imela odličnega očeta,pa če prav je prizadel njo,mamo, povzročil razdor v družini…in na koncu hčero deset minut pred samomorom  spraševal,če bo zmogla..in zadal še en udarec. Za njega so vsi problemi izpuhteli. Ostali pa nosijo breme.

Piše, da ima zdaj OČIMA, ki ji delno nadomešča očeta.

Lepo, da njena mama ni izgubila zaupanja v moške in si poiskala novo ljubezen …

Anonimno 9066, 17.10.2024 ob 20:46

Piše, da ima zdaj OČIMA, ki ji delno nadomešča očeta.

Lepo, da njena mama ni izgubila zaupanja v moške in si poiskala novo ljubezen …

Bla boš nova ljubezen…če je frigidna kot prej, jo tudi sedanji vara.

Slike nanje Martelj,pomočnice ravnatelja in pokojnega ravnatelja pa imate prosto na Googlu,če vtipkate. Fotografija iz šolskih izletov. Ta pomočnica ravnatelja ni ravno kaj extra, se vidi da je že stara,posušena in nagubana,samo moški pač vidi Wild legs open ali kako bi rekli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close