Kje oblačila in obutev za visoke močne dolgonoge
Včeraj sem si probavala oblačila v miljon trgovinah, tudi novo kolekcijo. Imam 180/85 in bogato oprsje, zato si nisem mogla zapreti niti enega sakoja št. 46. Čevlje še nekako dobim, tu je pač pomlad pred vrati, zato nisem dobila zimske obutve št. 42.
Ja pa dolge noge imam, zato rabim podaljšane modele hlač. Vse je regular dolžina ali pa se po prvem pranju zbarva.
Probala sem si ene Cecilove hlače dolžine 34, a je zadaj zalikana črta, ki je že na enih njihovih nisem spravila ven, zato si jih nisem upala kupiti. StOlivierjeve so mi tudi prav, črne, a zbarvajo, ostale mi v bokih niso prav, ker sem ozka tam, ma…obup od obupa. Kje ve kupujete hlače, kostimčke…?
Next ima tall kolekcijo in dostavlja tudi k nam.
http://www.next.co.uk/shopping/women-tall-collections
lp,
Lenka
Zdravo,
– za kavbojke svetujem Neckermann – imajo dolge hlačnice, velikosti pa do zelo velikih. Ni ravno veliko modelov podaljšanih, a se najde.
– za čevlje svetujem Alpino Žiri, kjer imajo v industrijski prodajalni polico s čevlji 42 in se tam vedno kaj najde. Sicer še: Alpina drugod (na netu se da videti, kje imajo 42 ali celo 43 št. čevljev), tudi Peko, pa Ecco in Geox tudi kak model. Sama nosim predvsem Alpino in Ecco.
– za suknjiče in hlače svetujem šiviljo, drugače pa jaz občasno kupim kaj tudi v S. Oliver (meni so zadeve po kvaliteti ok), pa sestrska Comma je ok. Mislim, da je ok tudi Punt Roma (v Lj. v Emporiumu), ne vem pa, ali imajo podaljšane kroje. Te imajo v Top Shopu, ampak to je bolj za mladinke, kar jaz nisem več.
Long Tall Sally še nisem sporbala, ker se mi zdi zaenkrat to kar drago. Mi kdo pove, koliko je poštnine in ali se zadeve lahko vrne?
Lp
Dolginka
Forum je zaprt za komentiranje.