kje nameravate vnovčiti vavčer?
Baje dobimo vsi polnoletni državljani RS vavčer za 200 evrov, ki bo veljaven samo na območju RS.
Torej, že kaj veste, kam boste šli?
Imate v mislih klasiko (obala, Bled,…) ali boste šli v kakšen manj turistični kraj (in če, kam)?
Ali imate sploh namen vnovčiti vavčer ali boste poskušali dobiti gotovino? Po mojem bi se dalo dobiti gotovino na ta način:
-recimo najdete nekega ponudnika in se potem z njim dogovorite, da vas fiktivno vpiše kot gosta in vam izplača npr 150 evrov, on pa bo itak dobil potem čez 8 dni od FURS-a 200 evrov. Tako vi dobite 150 evrov gotovine, on pa 200, pa še nobenega dela nima z vami (ni mu potrebno čistiti za vami, ni potrebno delati zajtrka itd,…). Ni slaba ideja kajne?
Tu mislim na tiste starejše, ki itak ne bodo nikamor šli in bi bila škoda da vavčer propade. Če imate veliko družinskih članov lahko na takšen način zaslužite kar nekaj denarja. Ampak ne vem če si bodo Hoteli to upali narediti, mogoče kje v kakšnem kampu, ali pa na Kmečkem turizmu,…verjetno se bo našel kdo od ponudnikov, ki bi ga to zanimalo.
Jaz se še nisem odločil, kaj bom z svojim vavčerjem. Če je kje kakšna punca tam do 45 let samska naj se javi, pa ga lahko skupaj izkoristiva. Dava skupaj vavčerje in se bo nabralo za koliko toliko dober dopust. Jaz bom lahko dobil dva vavčerja,kar pomeni 400, pa če še ti svojega primakneš imava 600 ali pa 800, če še ti dobiš od stare mame ali kaj podobnega.
Ker samo z 200 evri bo bolj slab dopust…..torej predlagam, da se samski združimo, če ne drugače vsaj za čez poletje oziroma da se imamo čim boljše letos, ko smo nekako vsi obsojeni na dopust v Sloveniji, ker itak nam nihče mej ne odpre….sem mislil iti letos na Portugalsko pa bom moral biti v Sloveniji
[attachment=0]62311098_189638015290126_9209975866354827264_n.jpg[/attachment]
ni slaba ideja. Če si samska pusti mail, da se zmeniva?
Drugače pa bi bila fora, da ustanovimo nekakšno “vavčer društvo” in dejansko izkoristimo tole situacijo sebi v prid. Da se vsi podobno misleči (predvsem samski npr. ki bi nam bilo drugače dolgčas in ne bi imeli kaj veliko od tega za teh 200 evrov, pa še sami bi bili na dopustu, kar je bedno že samo po sebi) združimo za to priložnost v neko društvo in potem skupaj damo vavčerje na kup (probamo dobiti čim več vavčerjev, od babic, dedkov,….) in potem najdemo neko ugodno varianto (ne vem kmečki turizem z bazenom, blizu obale npr) in ga žuramo “na polno” . Na obalo se lahko skupaj vozimo in prihranimo pri bencinu, za kosilo kaj na žaru spečemo,….skratka javite se vsi ki bi vas to zanimalo, pa da vidimo kaj lahko s tem naredimo
Imam občutek, da bo veliko slovencev letos dopust preživelo v Prekmurju, kar se mi zdi tudi prav. Prijazni ljudje, lepa narava, ceneje kot na Zahodu Slovenije, še neodkriti kotički vsaj kar se masovnega turizma tiče.
Največji poraženci bodo po mojem Bled, Bohinj in podobne lokacije!
Ljubljana si bo lahko malce oddahnila od Kitajcev, Južno Korejcev,….
Mogoče bi bila zanimiva tudi kakšna Koroška, Dolenjska,…skratka zanimivo bo videti konec leta, kje so bili najbolj uspešni. Upam, da bodo naredili nekakšno raziskavo in nam posredovali rezultate.
Pozdravljeni…
Mogoče za idejo… Vabljeni v Belo krajino na Kolpo 😉
http://www.turizem-grabrijan.si
Vsekakor pa vsem skupaj želim kar se da čudovit oddih!
Jasmina
Forum je zaprt za komentiranje.