Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu kje najti žensko za avanturo?

kje najti žensko za avanturo?

Odgovor na objavo uporabnika
maserlj, 20.09.2025 ob 07:48

Odgovor na objavo uporabnika
obupan80530, 28.10.2023 ob 09:49

No, drage moje pa mi povejte. Sem v super vezi če izpostavim spolnost. Stara sva oba okoli 40let. V vezi sva že 20 let in imava prekrasno hčerko, vse nama gre lepo, pri opravilih se dopolnjujeva finančno solidno živimo, problem pa nastane ko ji omenim sex. Zadnjih par let imama spolne odnose vsake 3-4 mesece. Pravi da nje ni do tega jaz pa imam potrebo ko bi vsaj 2x na mesec in bi bilo vse super. Do sedaj sem bil skozi zvest njej ker nisem želel razdret zakona, vendar tako ne gre več naprej, tako da si bom poiskal kakšno diskretno avanturo.

Mi lahko svetujete kje je najbolje da se najde kakšna diskretna ženska, ki ima podobne želje in potrebe.

Poudarjam da sem vezan pa prosim brez moraliziranj in pametnih nasvetov, sprašujem povsem resno. 

ja dejansko je tko da opažam pri sebi pri erotičnih masažah da velik žensk ni zadovoljenih v vezi –torej fantje mal bi se moral bolj potrudit. Nismo enaki kot ženske in na sex gledamo popolnoma drugače.

Danes je tako da če ženska” ne pade not #ne doživi vsaj par orgazmov ne bo zainteresirana –torej vn pa not ne gre. Zato se išče ljubimce , kjer potem dela tudi adrenalin —

Po mojih terapijah jih vedno vprašam če so kdaj že to doživele ( tak pleasure )  in pravijo da ne, no je pa res da maserji malce drugače gledamo/doživljamo to kot povprečen moški  — ja reč ke kompleksna kot vse ponavadi 🙂

Tukaj se kar podpišem!

Ženske v vezi hočejo adrenalin ki ga doma pač ni že zdavnaj več!

Samskih, mislim tistih večno samskih pa ne poznam!

Ločenke in vdove pa tudi potrebujejo adrenalin in se spuščajo v neke seksualne zveze dokler tipa malo bolje spoznajo in potem so karnaenkrat razočarane!

Če je kaka vezana za vezanega bbw moskega za ibcasna stecanja naj se javi

Je katera vezana poročena da bi se dobila s poročenim bbw moškim zgolj avantua

https://shotxy.com/hiddenpics

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close