Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu kje najti žensko za avanturo?

kje najti žensko za avanturo?

Odgovor na objavo uporabnika
Listnati, 18.04.2025 ob 19:54

Mam kar nekaj kontaktov prasičk. Samo resni mi pišite na  may0601@gmail.com

Bolnik, ne piši več moj mail na portalu, ker bom primoran ukrepat na drugačen, neprijazen način.

Vem da tvoja pomanjkljiva inteligenca ne zmore kaj več, pa bi se morda vrnil med svoje krdelo da te še malo poučijo. Verjetno pa tudi v tej vzgojni ustanovi v kateri trenutno bivaš imate možnost edukacije.

Pa zakaj sem sebe smešiš, retard nevzgojen

Listnati, 18.04.2025 ob 21:05

Pa zakaj sem sebe smešiš, retard nevzgojen

A še zdaj ti ni jasno da si ti največji retard. Ti nimaš niti za burek. Ti tukaj poskušaš s prevaro zaslužit 40€. Ti cele dneve visiš tukaj, odpiraš teme kot moški in potem kot ženska odgovarjaš. Ti bivaš v prevzgojni ustanovi. Ti si peder in stari prdonja brez prijateljev. Tebe so se odrekli vsi soridniki. Ti si izmeček družbe….

In kdo je tukaj budala in kdo normalen.

Resen in zdolgočasen od neresnega iskanja po urgenca.com

Star 30, atletske postave (sliko lahko hitro pošljem na mail kot dokaz). Iščem punco tja do 40, v štajerski regiji. Ni potrebno da si ravno vitka in top izgled, le da se ujameva.

Delam na terenu in na 3 tedne hodim domov, ko bi z veseljem preživel čas v divjih skupn8h trenutkih ?

Če si resna piši na:

osam.jezdec@gmail.com

Čau

https://shotxy.com/teens

Bi se mogoče javila da lahko kaj več rečemo. Meil Midva75@gmail.com

Lp

Oj bi se mogoče hotela javiti, poročenega paru? Lp

Pozdravljena.

Piši na

micomilic159@gmail.com

Zdravo lahko mi se javiš na e-mail lekinovak@gmail.com

Če si za klepet al kaj več piši

Lp

Zdravo sem poročen in razmišljam isto kot ti lahko se spoznava če si bova všeč lahko nadaljujeva  naprej

Moj e-mail lekinovak@gmail.com

Lp

samosvojsem@gmail.com

Poročena…javi se…popales46@gmail.com

Oj zivjo lepo da si potrebna a se spoznamo

Ce je kaksna zainteresirana mlad in obdarjen

Anonimno 4061, 19.09.2025 ob 02:49

Ce je kaksna zainteresirana mlad in obdarjen

Hm, katere poze obvladaš? Sem imela enega mladega je znal samo tri, takega nočem več, rabim moškega, ki ima poze v malem prstu. Ena mi je še posebej ljuba, če imaš kemijo, boš točno vedel katera.

Kemija je obvezna, oba jo morata imeti, kako ti zase veš, da jo imaš? Ker eni rečejo, da imajo kemijo, potem pa pridejo in je ni nikjer, znajo pa tri poze in še te komaj.

Nič, jaz sem se pa tako odločila, dopisovala si bom, in če bo želel tudi kaj več, s tistim, ki zna tu najbolje napisat, zakaj je dober ljubimec, zakaj bo ženski z njim lepo, napišite prosim fantje in dajte zraven svoj mejl, tisti ki zna to povedat, bo tudi v reali dober lover, če je pa že na anonimnem forumu redkobeseden in sramežljiv, pa itak tudi v reali ne bo nič od njega.

Hmmm, ja no ženske iščete ljubimca! Ja dobrega ljubimca, ki naj bi poznal ničkoliko poz in raznih drugih pritiklin za žensko! In omenjate kemijo in kaj vem kaj še!

Vse to kar mislite da mora moški obvladat, oziroma bit naučen da zadovolji žensko sploh ni res da je tako!

Vse in še enkrat resnično vse je odvisno od vas žensk! Najprej je stvar v temu kako znate zapeljevat moškega (čeprav je stvar dogovorjena samo za seks, ka tako npr. kot na avanturah ali pa da se tukaj dogovoriš)!

Ne gre se za neko nabijanje in izvajanje telovadbe! (S tako ki rabi samo to ni itak nič)

Tudi ženska mora pokazati in dati nekaj od sebe in bo potem lahko iz moškega izvabila tiso kar si niti v sanjah ni upala predstavljati od nekoga ki je mogoče samo nek “FF”

Če želiš se kaj debatirati na to temo piši na lisko.cirep@gmail.com bova tam bolj svobodno lahko rekla kaj več!

Vsekakor je z nekom seksat sproščenost in predvsem predaja pa se lahko imamo zelo fanj tudi če nismo zaljubljeni!

pridi k meni na erotično masažo 😉

obupan80530, 28.10.2023 ob 09:49

No, drage moje pa mi povejte. Sem v super vezi če izpostavim spolnost. Stara sva oba okoli 40let. V vezi sva že 20 let in imava prekrasno hčerko, vse nama gre lepo, pri opravilih se dopolnjujeva finančno solidno živimo, problem pa nastane ko ji omenim sex. Zadnjih par let imama spolne odnose vsake 3-4 mesece. Pravi da nje ni do tega jaz pa imam potrebo ko bi vsaj 2x na mesec in bi bilo vse super. Do sedaj sem bil skozi zvest njej ker nisem želel razdret zakona, vendar tako ne gre več naprej, tako da si bom poiskal kakšno diskretno avanturo.

Mi lahko svetujete kje je najbolje da se najde kakšna diskretna ženska, ki ima podobne želje in potrebe.

Poudarjam da sem vezan pa prosim brez moraliziranj in pametnih nasvetov, sprašujem povsem resno. 

ja dejansko je tko da opažam pri sebi pri erotičnih masažah da velik žensk ni zadovoljenih v vezi –torej fantje mal bi se moral bolj potrudit. Nismo enaki kot ženske in na sex gledamo popolnoma drugače.

Danes je tako da če ženska” ne pade not #ne doživi vsaj par orgazmov ne bo zainteresirana –torej vn pa not ne gre. Zato se išče ljubimce , kjer potem dela tudi adrenalin —

Po mojih terapijah jih vedno vprašam če so kdaj že to doživele ( tak pleasure )  in pravijo da ne, no je pa res da maserji malce drugače gledamo/doživljamo to kot povprečen moški  — ja reč ke kompleksna kot vse ponavadi 🙂

Lisko4321, 20.09.2025 ob 07:33

Hmmm, ja no ženske iščete ljubimca! Ja dobrega ljubimca, ki naj bi poznal ničkoliko poz in raznih drugih pritiklin za žensko! In omenjate kemijo in kaj vem kaj še!

Vse to kar mislite da mora moški obvladat, oziroma bit naučen da zadovolji žensko sploh ni res da je tako!

Vse in še enkrat resnično vse je odvisno od vas žensk! Najprej je stvar v temu kako znate zapeljevat moškega (čeprav je stvar dogovorjena samo za seks, ka tako npr. kot na avanturah ali pa da se tukaj dogovoriš)!

Ne gre se za neko nabijanje in izvajanje telovadbe! (S tako ki rabi samo to ni itak nič)

Tudi ženska mora pokazati in dati nekaj od sebe in bo potem lahko iz moškega izvabila tiso kar si niti v sanjah ni upala predstavljati od nekoga ki je mogoče samo nek “FF”

Če želiš se kaj debatirati na to temo piši na lisko.cirep@gmail.com bova tam bolj svobodno lahko rekla kaj več!

Vsekakor je z nekom seksat sproščenost in predvsem predaja pa se lahko imamo zelo fanj tudi če nismo zaljubljeni!

“Tudi ženska mora pokazati in dati nekaj od sebe in bo potem lahko iz moškega izvabila tiso kar si niti v sanjah ni upala predstavljati od nekoga ki je mogoče samo nek “FF”.”

Kaj konkretno bi pa to bilo, Lisko, da si niti v sanjah ne bi upala predstavljat od enega FF? Imaš morda v mislih kitajsko pozo štorklje na eni nogi?

Jasno, da mora tudi ženska narediti svoje, ampak ko moškemu vidiš v očeh, ko ti kaže z besedami in dejanji, da si te noro želi, mu ne rabiš še posebej striptizirat.

In zakaj je fantom nerodno pisat tu, saj ste anonimni, kaj lahko napišeš po mejlu, česar ne moreš tu? Hočem slišat zakaj bi bilo ženski lepo ravno s tabo, to pa menda ja znaš povedat, ne da bi ti bilo nerodno, a si dec ali nisi?

Tako kot fantje padejo na videz, padejo punce na besede in če fant ne zna z besedam, bo bolj težko našel punco zase, pa s tem ne mislim, da ji mora pihat na dušo, ampak mora jo pa znat prepričat, da je pravi zanjo in zagret, da je mokra še preden se jo prvič dotakne.

Saj si si že sama odgovorila:

Jasno, da mora tudi ženska narediti svoje, ampak ko moškemu vidiš v očeh, ko ti kaže z besedami in dejanji, da si te noro želi, mu ne rabiš še posebej striptizirat.

Ampak, a je to tudi res je pa veliko vprašanje! In ko moški zaigra na pravo struno lahko spodnese skoraj vsako.

Ja, tako je, skoraj vsako, ker ženske niste vse enake in pravila ni!

Ti si pač samo ena izmed mnogih in pravi igralec bo tudi iz tebe izvabil tisto kar misliš za sebe, v resnici se pa je šel samo nogometno tekmo! Ja, nogometno tekmo! Tako mi je enkrat razložil en moj dober prjatu ki jih je že veliko položil.

In verjela ali ne sem s časom ugotovil tudi sam.

Tako kot fantje padejo na videz, padejo punce na besede in če fant ne zna z besedam, bo bolj težko našel punco zase, pa s tem ne mislim, da ji mora pihat na dušo, ampak mora jo pa znat prepričat, da je pravi zanjo in zagret, da je mokra še preden se jo prvič dotakne. 

Ženska je lahko mokra že če dobi en majhen kompliment od tipa ki ji je všeč! Kar priznaj da je to res! Tip pa ni dosegljiv! To ti govorim iz svojih izkušenj in pripovedi mojih dobrih prijateljic!

Pa tudi prijateljic ki so v vezi in so se mi zaupale da bi v tistem trenutku bilo vseeno za svojo vezo, samo da bi tisti tip nadaljeval in bi šle do konca!

Ti si pač ena od npr milijona Slovenk in si edinstvena! Ni pravila ki bi ga uspel napisat, da bi tebe brez da te bolje spoznam …

In ravno tako nas je tako na prste miljon Slovencev, moških ki smo edinstveni in ravno tako tudi za nas ni pravila!

Seveda je tukaj še vprašanje kaj si nekdo resnično želi!

A si želi veze ali samo avanture!

Za zdaj bodi dovolj?

PS

To ni čisto res:

nekineki8240@gmail.com

Lisko, jaz ne sprašujem kakšne so ženske, niti ne sprašujem za univerzalni recept, seveda niso vse iste, sprašujem zakaj bi bilo s tabo ženski lepo, zakaj naj izbere tebe?

Toliko fantov, ki ponujajo svoje kontakte, tako preprosto vprašanje, pa tako malo odgovorov.

Tudi če niso vse ženske iste, nobena ne pade na moškega, ki ne zna skomunicirat, da je zanimiv. A fantje res pričakujete, da boste samo napisali svoj mejl in se vam bomo kar same javljale? Brez muje se še čevelj ne obuje.

Hmmm, kateri ženski???

Saj že cel čas hočem povedat, da je vprašanje kateri ženski, če jo pa ne vsaj malo spoznaš!!!

Citiram:

Lisko, jaz ne sprašujem kakšne so ženske, niti ne sprašujem za univerzalni recept, seveda niso vse iste, sprašujem zakaj bi bilo s tabo ženski lepo, zakaj naj izbere tebe?

Sama si odgovorila da ni univerzalnega recepta!

Citiram:

Toliko fantov, ki ponujajo svoje kontakte, tako preprosto vprašanje, pa tako malo odgovorov.

Saj to je problem ker je preprosto vprašanje! In na preprosto vprašanje ne moreš dobiti hudega in posebnega odgovora!

Ravno to ti že cel čas odgovarjam da je vedno potrebno žensko spoznat! Čeprav samo s pisanjem!

In spet ne govorim na pamet!

No sej počasi te bom spoznal a kljub vsemu napišeš veliko premalo!

Ja ker si samo in zelo enostavna in hkrati zelo zahtevna!

In ne verjamem, da si želiš pisanja kako bi ti obdeloval npr. tvoje joške!!! ???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close