Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje najti soigralce?

Kje najti soigralce?

Spodaj berem temo o zmenkih in spletnih straneh, kjer se išče zmenke, družbo… nič preveč obetavno.
Mene bolj zanima kje najdete družbo za recimo tenis/badminton, če med znanci nimate nikogar za to?
Sem probala že marsikje z oglasom pa nič uspeha. Kje vi iščete takšno in podobno družbo?
Starost 41.

Pustiš oglas na kakem forumu, lahko tudi na monu :)) Ne vem, meni se je vedno javilo dosti folka. Potem, če se udeležiš kake športne prireditve, npr. teka, kolesarjenja (avgusta bo na Pohorju eno tako luštno rekreativno, bikeride pohorje, malo poguglaj), se gotovo s kom zapleteš v chit chat, potem pa če ti je oseba simpatična (to ja takoj vidiš), povabiš na tenis/badminton oz. kako drugo športno druženje. Enega t, drugega tam pa se nabere skupinica za 4, še posebi, če ima ta novi prijatelj oz. prijateljica še kakega svojega kolega/kolegico.

To so moje izkušnje, preden me kdo napade, da pišem iz teorije.

Res pa je, da potem takim športnim prijateljem pustim, da so to kar so, ne silim v višje prestave, če veš, kaj mislim.

Z oglasi sem že probala pa ni odziva, tudi tu na MONu v forumu o rekreaciji. Zgleda, da nisem dala na prave portale ali pa sem prestara.
S tekom se ne ukvarjam. S kolesarjenjem tudi ne, vsaj ne toliko, da bi lahko šla na kako tekmo. Enkrat ali dvakrat sem sicer bila pa nisem našla novih znancev :(.

Poskusila sem še s tečajem v upanju, da tam najdem kaj družbe pa so bili sami taki, ki so že imeli družbo 🙁 in niso bili zainteresirani za nove soigralce.

Kako da ne? Si dala prav oglas, iscem … pa malo vec napisala o sebi in kam si se pripravljena furat? Ker si neregistrirana, moras obvezno dat mejl, drugace res tezko kaj dobis.

Dvomim, da tudi na forumu o rekreaciji ni nobenega odziva. morda si prevec specificno usmerjena. Te zanima samo loparjenje?

Ja, seveda oglas, podroben :). Samo za loparjenje iščem, samo ne vem kje naj iščem. Saj tule ne pišem zato, da bi iskala. Bolj me zanimajo nasveti kje iskat. Verjetno je to tudi problem, ker sem začetnica. Take najdem, ki obvladajo, samo ti iščejo tudi sebi primerne.

Mislim da je bolj problem v tem, ker si ozko usmerjena. Ce bi iskala koga za po hribih recimo, bi ze nasla folk in ko se spoznas, se lahko zmenita, zmenite tudi za loparjenje.

Na koliko sportno obarvanih forumih pa si ze oddala oglas? Zacni sodelovat na takih forumih s svojim mnenjem, se je lazje srecat z nekom, ki ga “poznas” vsaj preko pisanja, kot se golo javit na nek oglas.

V bistvu družbo za hribolazenje imam, zato je nisem iskala. Samo nikomur ni do tenisa, če mu pa je, pa že redno igra in ima resne soigralce.
Iskala sem bolj na portali kot so netlog, kupid, twoo pa na nekih teniških portalih.
Verjetno bi šlo bolje, če ne bi bila začetnica. Še med kolegi bi našla družbo.
Res je pa, da na kakih forumih pa ne sodelujem. Vsaj aktivno ne.

Poskusi aktivneje, znaš bit (prijetno) presenečena.

Še eno stvar sem se spomnila: pola tenisa. Praviš da si začetnica, lažje najdeš kompanjona na tečaju. Kolikor vem, poleti ni nekih tečajev, šele jeseni, malo prekliči naokrog po centrih. Moraš se ponudit sama, direkt rečeš, da iščeš družbo ker bi rada tudi v prostem času igrala, ponavadi je odziv Ja, lahko se zmenimo enkrat. In potem pobereš cifre in pokličeš ter se začneš usklajevat. Ne pa odnehat nekje pri cifri.

Na tečaju sem že bila, badminton in tenis :). Sprobala dobit na ta način družbo.
Mogoče bi morala res bolj široko iskat družbo, sicer za ostalo ne rabim družbe,a mpak mogoče tako kot praviš, da greš z neznaci v hribe in klepet… bom morala probat v to smer. In razširit krog znancev.

Kolesarjenje je lahko tekma, ni pa nujno.Sam sem kar nekaj let hodil na raznorazne maratone, a se mi je nekega dne uprlo, ker nisem ravno čredna žival. Z obeh koles sem snel števce in se vozim sebi za dušo. Tudi ko “letam” po sredogorju, grem za seben ne za rekord. Vrh mi nikoli ne pomeni dosežka.
Torej se gre za to, kakšen cilj si postaviš. “Prijatelje” za pohajanje se najde vedno.
Samo moje videnje, da ne bo kdo mislil, da koga prepričujem.

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ja, za pohajanje, kolo, ni problemov najti kolegov. To mi gre, teh imam dovolj.
Za loparčkanje pa mi ne uspe.

iskalkica, jz bi bila idelna zate:), če si ne bi pred nekaj meseci poškodovala kolena…sem tudi sama pred kakim letom iskala kako začetnico badbintona mojih let (41). zdaj čakam na operativni poseg, tako, da verjetno še kako leto ne bom mogla skakat in tekat…če v tem času ne najdeš primerne soigralke, se ponovno oglasi 🙂

in res ne bi škodilo, če bi pustila kak kontakt in podatek od kod si (če nisem jaz tega slučajno samo spregledala)

Jaz sem 25, iz severne Štajerske in neuspešno iščem kandidatko za tek.

Hm…. zakaj pa vsi iščete kandidate/kandidatke točno določenih let? Jaz sem stara 24, trenirala sem badminton 8 let, pa grem občasno igrat z najrazličnejšimi ljudmi (fanti, puncami, starimi od 18 do 55 let), res ne delam razlik v starosti in spolu, važno da so na približno enakem nivoju. Za začetnike pa res mislim, da ne bi smel bit problem najti soigralca, veliko lažje kot nekoga, ki je treniral. Probaj s kakšnim znancem/ znanko, pa gresta igrat nekajkrat pa če se ujameta, zakupita igrišče za sezono ali pa če potem ta znanec pripelje še kakšnega interesenta in se potem hitro razširi ta krog. Nič ne obupaj, kar prašaj pri znancih na tak način da jih navdušiš za igro. Se mi zdi da je ogromno ljudi lenih in se ne morejo spravit nekaj počet, ko pa se spravijo pa ugotovijo kako super je

Mogoče zaradi možnosti “še kaj več” :-)))))

Mogoče zaradi možnosti “še kaj več” :-)))))[/quote]

no, jaz pa res nisem iskala za kaj več, pa je hotu več in sva nehala igrat…….

kdo bi razumu vse to hahaaaaa

Badmintonašica, nisem nikjer napisala, da sem iskala v točno določeni starosti? Če sem pa napisala oglas, sem pa vedno pripisala svojo starost, ker verjetno 17 letnica ne bi bila ravno vesela moje družbe ali pač?
Ja točno tako, važen je nivo. Zato začetniki težko koga dobimo. Če koga vprašam ali reče, da nima opreme ali pa, da že dobro igra. Velikokrat sem že poskušala, žal neuspešno. Največ po eno uro z eno osebo pa si je potem iskal naprej nezačetnika. Oz. se je našel kak tak kot pri Aleksandri pa je bilo tudi konec.
Boom, če bi bilo to res, bi rekla, da mora biti obvezno moškega spola :), bi pa skoraj raje imela soigralko kot soigralca. Saj ne da imam kaj proti moškim, ampak ponavadi preveč dobro igrajo, da bi jim bila primerna partija.
41, sem iz CE.

Spol pa danes res ni več tako pomemben. :-)))

iščem soigralko za rekreativni tenis. okolica ptuja, lenarta, radgone, maribora…

iskalkica, če si še vedno zainteresirana za igranje tenisa in si se pripravljena peljat do ptuja ali maribora, potem bi z veseljem bila pripravljena igrati s tabo.
v kolikor si za me kontaktiraj na 031507510

matbor, hvala za ponudbo, ampak ne bo šlo. Nisem iz vaših koncev. Do Ptuja imam 1,5h pa nazaj, je 3 ure vožnje za eno uro badmintona.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close