Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje najti šoferja za prevoz na terapije?

Kje najti šoferja za prevoz na terapije?

Imam avto pa ga ne morem voziti. Hoditi pa moram na terapije, k zdravniku in glede javnega prevoza je obup. Za zjokat. Preprosto ne gre. S taksijem mi je predrago, nimam toliko denarja.

Sem razmišljala, da bi našla nekoga, da bi me z mojim avtom peljal na terapijo, počakal in potem nazaj. Samo nimam pojma kje naj najdem takega šoferja. Ko si tako bogu za hrbtom doma, je težko koga najeti.

Kakega znanca nimam, da bi to opravil. Bi morala dejansko nekoga najeti. Študenski servis odpade tu, kjer sem, to žal ne gre.

Pa, če bi koga našla, koliko mislite, da bi bilo potrebno plačati? Gre pa za 30km vožnje v eno smer, cca. 1 uro čakanja in potem nazaj.

Sopotnik se imenuje firma, ki pomaga v teh primerih.

Obrni se na njih.

Sigurno je kakšen mladec ali mladenka v okolici..ponudi na roke 10€/h in imaš šoferja.

Napiši mi 031 301 464.

Sopotnik, hvala, ampak za moje območje žal ne pridejo upoštev.

Kot sem že omenila, v okolici nimam nobenega primernega, nobene mladenke, mladeniča, ki bi mu lahko to rekla. Pa tudi upokojenca, upkojenke ne. Nikogar ne poznam, nova tu. Niti nimam sosedov v bližini. Pa ljudje so seveda dopoldan v službi.

Sem razmišljala, da bi dala oglas v trgovini, če bi mi dovoli ga obesiti. Občina nima kakege digitalne oglasne table ali kako naj rečem. Na FB tudi ni kakih skupin iz moje okolice.

Zivis pa kje? Na Nanosu.

Daj, ne provociraj. Moderne ženske smo danes dovolj finančno situirane, sposobne in neodvisne, da si lahko plačamo taxi ali karkoli, ne rabimo usmiljenja, sploh pa ne descev, da bi nas kam vozili.

Iz kje ste?

Daj oglas na Prevozi.si, se bo vsaj videli, za kam iščeš prevoz. Mimogrede, s Prevozi se vozi staro in mlado, če vprašaš (in plačaš par eur več) se da tudi marsikaj prilagoditi.

Zakaj ti pa osebni zdravnik ne napise napotnice za pacienta ali neko drugo sanitetno sluzbo?

moj prijatelj Ferdo je invalidsko upokojen. Je brez rok in nog. Pravi, da ti je pripravljen ti pomagat, če te zanima.

Odgovor na objavo uporabnika
Podobno2021, 05.11.2021 ob 12:21

Zakaj ti pa osebni zdravnik ne napise napotnice za pacienta ali neko drugo sanitetno sluzbo?

Hm, meni ga še za prevoz domov iz bolnice niso odobrili. So smatrali, da se pač lahko peljem sama z vlakom, busom. So spraševali, če res nobenega nimam, da me pride iskat, ampak to je bilo to.

Jonc nepr, 05.11.2021 ob 12:13

Daj oglas na Prevozi.si, se bo vsaj videli, za kam iščeš prevoz. Mimogrede, s Prevozi se vozi staro in mlado, če vprašaš (in plačaš par eur več) se da tudi marsikaj prilagoditi.

Ja, poznam to, ampak daleč okrog nobenga ni, ki bi to uporabljal. To gre, če hočeš recimo iz Celja v LJ. Jih imaš polno. Če hočeš pa iz nekega zakotnega kraja priti nekam pa tega žal ni.

ne morem vozit avta, 05.11.2021 ob 12:26

Ja, poznam to, ampak daleč okrog nobenga ni, ki bi to uporabljal. To gre, če hočeš recimo iz Celja v LJ. Jih imaš polno. Če hočeš pa iz nekega zakotnega kraja priti nekam pa tega žal ni.

Predlagala sem ti Prevoze, ker tam lahko tudi sam iščeš prevoz, če že tu gor ne maraš objaviti podatkov kod-kam Dokler ne poskušaš, ne veš, ali je kdo v bližini. Študentje dosti uporabljajo, pa tudi drugi. Res, da se uporablja bolj medkrajevni, ampak lahko poskušaš tudi vprašati na nek razpisan prevoz, ki je vsaj približno v tvoji smeri, bo malo več za plačat, ampak verjetno vseeno manj kot taksi.

Posanimajte se na svoji občini, če slučajno obstaja Prostofer. Nekatere občine imajo ta program ravno za takšne primere.

fejk tema

kakršen koli nasvet dobi, najde nekaj, da ji ne paše

Jonc nepr, 05.11.2021 ob 13:52

Predlagala sem ti Prevoze, ker tam lahko tudi sam iščeš prevoz, če že tu gor ne maraš objaviti podatkov kod-kam Dokler ne poskušaš, ne veš, ali je kdo v bližini. Študentje dosti uporabljajo, pa tudi drugi. Res, da se uporablja bolj medkrajevni, ampak lahko poskušaš tudi vprašati na nek razpisan prevoz, ki je vsaj približno v tvoji smeri, bo malo več za plačat, ampak verjetno vseeno manj kot taksi.

Težava je v tem, da sem daleč stran od kakega malce večjega kraja ali pa celo mesta doma. Če si bogu za hrbtom, žal tole ne deluje. Preverjeno, že večkrat.

prostofer, 05.11.2021 ob 14:07

Posanimajte se na svoji občini, če slučajno obstaja Prostofer. Nekatere občine imajo ta program ravno za takšne primere.

Nimamo .

Desca išče, se ji vidi. Enega, ki bi stregel princeski. Ima romantične predstave iz filmov in telefonov.  Samo na internetu so bolj tisti, ki bi kavsali, si pustili streči, na koncu pa še težili in zajebavali. Samo stran od descev!

Radodajko, če sem čisto odkrita, bi raje dala svoj avto ženski, da mi ga vozi kot moškemu. Ženske so pač bolj previdne pa manj težko nogo imajo.

Če manjši kraj, se ljudje me seboj poznajo, vsako priliko izkoristi, da povprašaš, če kdo koga pozna. Sosede, v trgovini, na pošti, mimoidoče, pri zdravniku v čakalnici, pri medicinski sestri,…. v vrsti na UE, na sprehodu, daj svojo številko.  Gotovo se kdo najde, ki mu prav pride malo aktivnosti in zaslužka.

Avtorica res si smesna. Isces izgovor na izgovor.

V resnici pricakujes da te bo nekdo zastonj fijakal okoli?

Sploh pa, kaj se selis v neko vukojebino ce nisi sposobna tam zivet.

Kontrola, 05.11.2021 ob 17:17

Če manjši kraj, se ljudje me seboj poznajo, vsako priliko izkoristi, da povprašaš, če kdo koga pozna. Sosede, v trgovini, na pošti, mimoidoče, pri zdravniku v čakalnici, pri medicinski sestri,…. v vrsti na UE, na sprehodu, daj svojo številko.  Gotovo se kdo najde, ki mu prav pride malo aktivnosti in zaslužka.

Hm, sosedo imam samo eno, jo komaj poznam. V trgovino sem razmišjlala, da bi obesila en oglas. Na pošto ne hodim, zdravniku takrat, ko ni drugih tam, da ni treba čakat.  V bistvu trenutno nikamor ne hodim, ker preprosto ne morem.

Tako, da nekako se mi zdi, edina varianta, da pač obesim oglas, da iščem pomoč proti plačilu.

Sem stran od drugih ljudi, v bistvu nobenih stikov, znanstev.

Eh ja ja, 05.11.2021 ob 17:43

Avtorica res si smesna. Isces izgovor na izgovor.

V resnici pricakujes da te bo nekdo zastonj fijakal okoli?

Sploh pa, kaj se selis v neko vukojebino ce nisi sposobna tam zivet.

Hm, in tvoj predlog je?

Aja, nimaš ga. Nisi pa sposobna razumeti, da iščem osebo, ki bi ji plačala, da me pelje z mojim avtom. Kje ti tu vidiš zastonj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close