Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje najti samske punce <- kontra

kje najti samske punce <- kontra

Fora pr tujkah je, da se jim zdiš poseben že samo zato, ker prhajaš z druge države, pa se lahko potem hval s tabo pred prjatlcami kašnga tipa si je ubodla.

Iz kot je?

Mah, “zateženost” pa res ne moremo stereotipizirati po naciji, tudi ne po spolu, ampak je to stvar značaja. Odvisno tudi, kaj si ta tvoj prijatelj zamišlja pod pojmom “odprtost” in nezateženost – verjetno se je kot samec v tujini vrtel bolj po ‘čudnih krajih’ in prihajal v kontakt z ženskami, ki so se mu prikupile s ‘seksualno razpoložljivostjo’, kar mu je godilo…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Mah, “zateženost” pa res ne moremo stereotipizirati po naciji, tudi ne po spolu, ampak je to stvar značaja. Odvisno tudi, kaj si ta tvoj prijatelj zamišlja pod pojmom “odprtost” in nezateženost – verjetno se je kot samec v tujini vrtel bolj po ‘čudnih krajih’ in prihajal v kontakt z ženskami, ki so se mu prikupile s ‘seksualno razpoložljivostjo’, kar mu je godilo…[/quote]
Tudi narode lahko deliš na značaje. Nima vsak narod enako število ljudi iz vsakega značaja, ampak lahko določen prevladuje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mah, “zateženost” pa res ne moremo stereotipizirati po naciji, tudi ne po spolu, ampak je to stvar značaja. Odvisno tudi, kaj si ta tvoj prijatelj zamišlja pod pojmom “odprtost” in nezateženost – verjetno se je kot samec v tujini vrtel bolj po ‘čudnih krajih’ in prihajal v kontakt z ženskami, ki so se mu prikupile s ‘seksualno razpoložljivostjo’, kar mu je godilo…[/quote]
Tudi narode lahko deliš na značaje. Nima vsak narod enako število ljudi iz vsakega značaja, ampak lahko določen prevladuje.[/quote]

Značaja ne, ker se veže na posameznika, mentaliteto pa, ker se z njo lahko opredeljuje družba. Vsak narod ima tudi svojo senčno stran. Hitler je obudil pri Nemcih mit o bogu vojne Wotanu in to čustveno kolektivno energijo mitov zlorabil za svoje namene, tudi kak Milošević je deloval podobno v Srbiji, češ da ‘rešuje’ Evropo, česar ne spoštujejo in so vsi nastrojeni proti njihovi mučeniški, samopožrtvovalni in herojski vlogi.

Matjažko, poskusi pri tistih narodnih, v tistih državah, kjer so ženske povsem podrejene in v prepričanju, da so moška last. MOgoče ti uspe videt kako golo žensko, da ne boš spet zalezoval žensk v nakupovalnih centrih pri nakupovanju oblačil. Pa še dobro, da je mon, drugače bi ti še vedno mislil, da so modrci na gumbe.

Oh, vedno je vredno pogledati za čudovitimi stvaritvami matere narave, tako kot je paša za oči zelen travnik, posejan z raznolikimi rožicami, ki zmajujejo svoje dehteče venčne glave , ko jih zaziblje poletna sapica. 🙂

Zdaj pa primerjaj moj odgovor s tvojimi otročjimi očitki, ki jih v vseh letih, odkar pišeš na forum, nisi presegla v niti enem postu, tudi humorja ne poznaš, da bi malo omehčala to trdoto in obsedeno željo po prerekanju z moškimi. Odraža tvoj notranji svet, ki ne pozna govorice narave (ki se izraža skozi ženske principe), ne čustev in ne poezije, saj jih s tem netipično ženskim delovanjem (suhoparnimi razumskimi očitki) oropaš vseh barv, topline in notranje živosti. Ti sploh ne čutiš in ne živiš v skladu z nagoni, torej si popolnoma odrezana od lastne narave – ženskosti, ki povezuje žensko z moškimi in gradi odnose z njimi.

Tudi narode lahko deliš na značaje. Nima vsak narod enako število ljudi iz vsakega značaja, ampak lahko določen prevladuje.[/quote]

Značaja ne, ker se veže na posameznika, mentaliteto pa, ker se z njo lahko opredeljuje družba.[/quote]
Ne razumem. Saj pa posamezniki sestavljajo nek narod. Velika skupina posameznikov z določenim značajem, ki živi znotraj določenega ozemlja, imenujemo narod. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Citiraj, če ne plagiraš.
Ne jaz sem srečno samski, bi imel pa rajši tujko, če bi se odločal za vezani stan. Recimo kakšno svojo sonarodnakinjo (Indija), čeprav tudi Kitajke se ne bi branil. Kakšna (avtohtona) Švedinja bi bila tudi zanimiva,… ma sej, jih je kar nekaj. Tudi Kolumbija, Venezuela, Mehika,… jauč ! 😀
Tam je kulturnega marksizma še precej, precej manj.
Drugače je pa treba skrbeti za sorazmerno genetsko diverzifikacijo naroda, ne ? Saj veš kaj večno parjenje znotraj iste genetske prajuhe rodi ?

Tudi res.

Delno imaš prav.
Čudni kraji ? Ja seveda. Ne seksualna razpoložljivost, vendar že tista običajna človeška prijaznost, feminilnost, ki jo ni v zahodnem svetu.

Marko +1

Zakaj vedno srečno samski in brez izkušenj govorijo, kje najti samske punce? Imaš kakšne lastne izkušnje in še bolje- več njih?? Predvidevanja, knjige in izkušnje drugih niso primerni za nasvete. Štejejo le lastne, so najbolj verodostojne.
Zakaj tujina? A ker je pri sosedih trava bolj zelena? Resno, ne razumem.
Preveč predalčate, preveč….. leta pa tečejo, cena vsakemu pada.

Kaj je na tujkah takega, česar na Slovenkah ni?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Azijke imajo menda namesto vzdolžne prečno. 🙂

Vprašte robija, matjažkota, njega, kako iskati bejbo. Vedo, ker to redno prakticirajo, mislim iskanje.

Kdo pravi, da nimam izkušenj ? Ja in ja, vendar še več tistih, kjer sem se učil po napakah drugih. Glej veliko je tega “predictive programming”, ki ga najdeš v filmih, glasbi in knjigah. Ko razumeš te vzorce, vidiš, da marsikaj ostaja isto. Seveda se pa zmeraj najdejo ljudje, ki se radi sami opečejo, kot pa da bi “opečene izkušnje” (drugih) prebrali, videli (torej imeli empatijo vživljanja v izkušnje drugih).
Manj je kulturnega marksizma v “nerazvitih državah” kar je logično, ker tam propaganda Zahoda ni toliko prisotna zaradi ala infrastrukturne zaostalosti IKT. Ko daš par izkušenj “iz sosedovega zelenika” vidiš razliko. Razumen, odrasel človek presodi (po tvoje predalčka), nezrel pa upa, da bo alkemijsko iz premoga naredil (ali pa našel) kakšno alotropno modifikacijo ogljika (diamant torej).
Moškim z leti vrednost raste, obratno pri nasprotnem spolu[/url].

Ni me prepričal tvoj členek. Sori. In vse knjige iz katerih se učiš o življenju. In da bežiš pred življenjem ni znak razumnega odraslega človeka ampak zgolj strahopetca. Ena situacija, več ljudi- vsak jo doživlja po svoje. Zato izkušnje drugega ne moreš enačiti s seboj. Tako lahko marsikaj lepega in srčnega izpustiš. Na koncu življenja, ko ga boš zapuščal osamljen, star in sam- boš srečen? Lahko se tolažiš, da ti z leti vrednost raste- a to še ne pomeni, da te tako tudi dojema svet okoli tebe. Redkokomu je do samovšečnežev in to kar trdiš ima močen vonj po samovšečnosti. Sori ampak tako dojemam tvoje pisanje. Če se motim, se opravičujem.

“Bežanje” pred ponavljajočimi se vzorci vedenja in obnašanja (ko imaš predhodne izkušnje, da določeni predhodni signali iz prejšnjih izkušenj vodijo ali bodo pripeljali do točno vnaprej znane situacije) ni strahopetnost, temveč inteligenca. “Blaznost je vedno znova in znova ponavljati isto stvar in pričakovati drugačne rezultate.” (A. E.)

Res, ker zavisi od racionalne in čustvene inteligence posameznika. In drugih dejavnikov.
Tudi drži (prejšnji stavek).
Spet drži, vendar znam tudi v slabem najti dobro, vendar mi ni poanta v čim več nabranih slabih izkušnjah pobirati neke male fragmente dobrega, ker tako se pokažeš, da si malenkosten in obupan. Da se boš zmeraj zadovoljil z drobtinicami in ne s celo torto naprimer.

Glej, če jaz že danes umrem, si bom lahko rekel: “Wow ! Kaj vse sem ga biksal.” In ne bom nič obžaloval. Seveda imam želje za še kaj več, vendar me ne bo spet konec, če jih ne dosežem (sedaj ali kdajkoli do konca življenja). Ker sekirancija za razne te in one dogodke (primerjava z drugimi ljudmi) je stvar spet perspektive in lastnih preferenc (ki so itak indoktrinacija, če odštevem primarno nuklearno družino, medijev, družbe, ipd.). Enim pomeni, da so nevem koliko žensk podrli, drugim pa da so milijon € zaslužili, tretjim to, četrtim ono.

To so generalne (zaenkrat še dokazljive) resnice, ne gre se za samovšečnost (ker sem se itak skliceval na članek).
Lahko se pa tudi iz takšnih ali drugačnih razlogov počutiš ogroženega, kdo ve.

Nič se ne počutim ogroženega. Samohvalisave ljudi jemljem z rezervo. Ponavadi je tako, da same sebe zmanipulirajo, da so več vredni od drugih. Hja, reala mi pove drugačno zgodbo.
Moti me le to, da vedno lepiš neke članke in jih navajaš. Nič konkretnega pa ne poveš o sebi- koliko tujk si imel in v kakšni zvezi si bil z njimi, si živel z njimi, kje- tam ali tu? S koliko domačimi si imel zvezo in kakšna zveza je to bila? Sedaj mi navedi razmerje teh številčnih zvez z domačinkami in tujkami, pa bomo presodili vsak zase, če je mogoče res kaj resnice v tem. Zato mi ni jasno, kaj toliko te tujke apliciraš, če nam nič ne poveš o osebnih izkušnjah.
Drugače lahko tudi jaz veliko virov dam gor, pa ni smiselno. Marsikomu se teh filozofskih klobas ne da prebirati, ampak želi le slišati osebno izkušnjo in to, kaj se je iz nje naučil. Te stvari prebiraj zase in jih uporabi kot pomoč v realnem življenju. Ne pa da so to tvoje izkušnje, ki to seveda sploh niso.

Kaj niso vsi trije srečno oddani?

Zakaj iščete neke ful globoke filozofske razloge, zakaj niste v vezi? In se celo zatekate v teorije o tujkah, češ, če bi bil v vezi, bi bil s tujko. Sami če-ji. To je nek alibi, da vas slučajno ne bi kdo obtožil, da ste prasci in neresneži. Meni ni problem priznat, da se mi večina bab zdi bednih in ne iščem zdaj ful nekih razlogov, zakaj je temu tako, dost je, da jaz vem, kaj meni ustreza in kaj ne.

Nisem samohvalisav, nisem rekel, da sem več vreden od drugih. Manj napadalnosti prosim.

Am… mogoče zato, ker se z njimi poistovetim, ker so (ne)zavedno del mene (ker so mi odprli oči) ? Gee, I though that was self-explanatory. Pa rad ga berem, izkušnje drugih ljudi iz drugih krajev.

Ko sem bil recimo na obisku v Indiji pri žlahti sem imel precej pogovorov tam s puncami in sem videl že v načinu komuniciranja razliko, pa potem kultura obnašanja, ipd. Kolega mi je povedal za svojo izkušnjo z eno Ukrajinko, ki jo je imel, pa tak. Nima pa smisla poljudnoznanstvenih spisov pisati, če lahko preprosto par povezav navedem, kjer povzamejo to kar bi napisal v nekaj vrsticah. Kalergijeva agenda bo inherentno pač uresničena, ker je kultura Zahoda (v katero spada tudi tale Vaš podalpski raj) na najnižjem možnem nivoju trenutno.

Če ti tako misliš… eni preberejo in razumejo, tisti ki nočejo, ne bodo (bodo preskočili). Meni ni problem, če pa drugi ne znajo angleško, je pa njihov… “izziv”. Ni konec sveta. Imeti intelektualni domet danes je itak redkost. Saj tudi te “filozofske klobase” so samo abstrakcija osebnih, fizičnih izkušenj. Nekateri bi radi imeli izključno pripovedi lokalcev kot pa globalnega sveta.

So ljudje, ki so delavci po izobrazbi in delavci po duši (miselnosti, intelektu). To sem nedavno dodobra spoznal. Redki so neindoktrinirani biseri, ki se raztezajo v vseh sferah (čeprav na zunaj nimajo nič za pokazat).

Ni nujno, lahko da ti samo tukajšnje ženske ne odgovarjajo (kar sem pa itak že prej definiral).

Nič ne napadam, kaj tako dojemaš? Povem direktno, brez filozofiranja in zavijanja v odvečni balast.
Moja angleščina štima tekoče, ampak kaj prebiram je moja osebna izbira in ne vsiljeni članki. Razumeš razliko? In kaj si tako prepričan, da si pa ti eden izmed teh redkih biserov? Seveda, spet si dodobra spoznal delavca po duši in intelektu. kaj pa je narobe z njim? Vidiš, se imaš za več vrednega. A nisi. To da razlagaš članke po besedah pisatelja, meni prav nič ne pove o tvoji inteligenci.
To da si se pogovarjal z nekaj dekleti na obisku v Indiji nič ne pove. Jaz poznam iz našega kraja veliko krasnih deklet. Kaj zdaj? Pa z njimi nisem v zvezi in ne morem reči, kakšne so kot žene, le kot kolegice so super.

Spider je čisto ok napisal. Nič ne rabi filozofirat in iskat ne vem kake razloge. Če mu ni všeč mu pač ni. Ja, zdrava kmečka, delavska logika- pa to še ne pomeni, da ni razgledan.
Tvoji raznorazni izgovori so pa samo krinka in beg pred življenjem. Lahko filozofiraš o poljubu, a če ga nisi izkusil, nimaš pojma o čem govoriš.

Ni se zdaj treba v floskule o tujkah zatekat, če bi tebi bile te tujke nekaj, bi si najbrž že kakšno poiskal. To so sve neki retorični alibiji, ker vas je mnoge še vedno strah, kaj bo družba rekla, če boste naravnost napisali/rekli, da sploh nočete nobene zveze. Zato se evdno delate, da nekaj iščete. Poznam te fore, tudi sam sem šel čez to fazo, dokler si nisem priznal realnosti. Drugim govoriš, nisem še srečal prave in podobno. Ko imaš tega cirkusa dovolj, pa samo še rečeš: paše mi biti sam. In te nihče več ničesar ne sprašuje.

Lop

Jaz sem že pri 19. poskusil preko oglasa, ker nisem imel ideje kje naj sploh spoznam kakšno dekle. Zunaj si nisem upal pristopiti, v domu so bile samo starejše od mene (zadnji letnik študija ali absolventke), na faksu je že prvi teden postalo jasno, da v oddelku ne bo parčkanja. Bivših deklet nekdanjega prijatelja pa nisem osvajal, ker se mi je gnusilo kaj imeti z dekleti, ki so si izmenjevale telesne tekočine s prijateljem. Že njegov predlog kako naj bi navezal stik z njimi, je bil fail (pošiljanje sms sporočil). Tako da preden nekomu očitaš da je obupan, se prej pozanimaj kakšne so okoliščine.

Jaz sem že pri 19. poskusil preko oglasa, ker nisem imel ideje kje naj sploh spoznam kakšno dekle. Zunaj si nisem upal pristopiti, v domu so bile samo starejše od mene (zadnji letnik študija ali absolventke), na faksu je že prvi teden postalo jasno, da v oddelku ne bo parčkanja. Bivših deklet nekdanjega prijatelja pa nisem osvajal, ker se mi je gnusilo kaj imeti z dekleti, ki so si izmenjevale telesne tekočine s prijateljem. Že njegov predlog kako naj bi navezal stik z njimi, je bil fail (pošiljanje sms sporočil). Tako da preden nekomu očitaš da je obupan, se prej pozanimaj kakšne so okoliščine.
[/quote]

A si jo nasel?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close