Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje najti samske punce <- kontra

kje najti samske punce <- kontra

Ms-13 ocitno je, da kaj dosti pojma o spoznavanju zensk in moskih nimas. Prerasti ze stripe in peskovnik in se odpravi v ril lajf. Ce si upas, seveda 🙂

Hint: moznosti/tehnik/poti je vec. Open your mind instead of your mouth.

Lepo si opisala svoj lajf.

Daj daj, tebi naj bi verjel, da si dovzetna za ne vem kako inovativne pristope. Ne bo šlo, skozi tvoje poste je razvidno, da imaš preveč plašnic. Sej občasno se delaš neko svetovljanko in odprto osebo, potem pa vse skupaj takoj razbiješ z direktnim ” osvajanje na ulici je no go”. In ena taka bo meni pametovala o open mind? Ne bo šlo.

Ne ti meni tu kikirikija prodajat, kako ti nekaj pristopaš do tipov, pa kako nimaš nobenega problema tipov spoznat. Imaš popolnoma iste probleme, kot večina drugih žensk, ki živijo ukalupljene v neka prepričanja. Takšnim ljudem pa izjemne stvari ne pripadajo.

naj opišem dogodek, ki se mi je pripetil v kratkem.
v službi ( v trgovini – kjer se menjuje precej ljudi ) me nekaj časa gleda tip in se mi nasmiha.
Se malo posmejem nazaj in nadaljujem svoje delo. Če z nekaj časa pristopi, ko vidi da nimam strank, ter me nagovori.
Pove mi da se opravičuje ker je tako direkten ampak da ponavadi ne ovinkari, ter mi reče da sem mu všeč, ter da bi me rad bolje spoznal.
Všeč mi je bil njegov pristop in to sem mu tudi povedala. Če bi bila samska bi se sigurno še videla.

Moški je bil samozavesten, ne osladen, ni ovinkaril in je tudi odgovor lepo prenesel, ter se lepo poslovil.
Poskusite zbrati pogum. Prepričana sem, da bo njemu enkrat uspelo dobiti sorodno dušo.

Haha. Če je bil res samozavesten, brez treme, potem je kaj takega dal že neštetokrat skozi. Verjetno si je že čez 5 minutk zrihtal zmenek z drugo 😀

Si kar predstavljam, kako bi tak tip prišel skozi, če bi na podoben način ogovoril katero s tega foruma.

Se da, ampak je treba potem to prek zasebnih sporočil počet. Sej veš, na javnem so preveč ponosne, brihtne, nedostopne… 😉

A znate vi dripci na katerokoli temo sploh kaj pozitivnega napisat al vam je vrhunec dneva, ko se zgražate nad monom?

Tolk enga gneva, kot ga znate sproducirat nad ženskami in njihovim razmišljanjem, človeku da vedet, da ste v resnici pederajzarski klub. Res mal se zazrite vase. Kaj vam bo punca, če je ne znate spoštovat? Sami obrambni mehanizmi bruhajo iz vas… to bo pa znal Robić povedat, da se v notranjosti skriva preplašen fantek.

Jah, ne potrebujemo takšne punce, kot si ti, ne vem kolikokrat ti moram še to ponovit…

Pa še en majhen nasvetek : Drugič raje ne komentiraj, pametnejša izpadeš, ko si tiho 😉

Odgovori niso spisani za vas, “vsevedneže”, ampak za tiste, ki odprejo temo.

In kaj si ti pozitivnega napisala, v zvezi s pristopi recimo? Nič, v glavnem zasmehuješ naše poste.

Moje menje – POGLED dela čudeže. S pogledom lahko marsikaj sporočiš, v očeh vidiš vse! Samo bodi pogumen in ženske poglej v oči.

Enim to pač ne gre in ženske raje gledajo v druge dele telesa… pač v tisto kar jih zanima na njih….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

znal je pristopit do ženske, to je vse.
kaj potem če je vajen tega in če je čez pet minut vabil drugo?
enkrat mu bo ratalo ne?

nasvet je bil za moške, kako pristopiti do ženske.
mene je prepričal.

To so navadne buče. Pogled ne dela nobenih čudežev, z gledanjem ni nihče nikogar spoznal. Lahko gledaš nekoga 3 ure če hočeš, pa se ne bosta spoznala zaradi tega, samo gledanemu bo malo neprijetno.

Treba se bo še nasmehnit zraven, da ne izpadeš kripl. Samo kaj, ko se mi v tistem trenutku, ko se zacopamo oz. vas želimo v najkrajšem možnem času podret, nismo sposobni smehljat.

V tem primeru se strinjam z avtorjem “MS – 13”. Pristopiš do nje in ji rečeš, da si ji všeč, zato naj ti nemudoma preda telefonsko številko. Ponavadi deluje.

To so navadne buče. Pogled ne dela nobenih čudežev, z gledanjem ni nihče nikogar spoznal. Lahko gledaš nekoga 3 ure če hočeš, pa se ne bosta spoznala zaradi tega, samo gledanemu bo malo neprijetno.[/quote]

Jaz nisem kriva, če ne vidiš nič iz pogleda. Jaz pač vidim – poželjiv, prijateljski, prijazen, …

Jaz tipa pogledam v oči in ko se spogledava vem ali bo pristopil k meni ali ne.

To so navadne buče. Pogled ne dela nobenih čudežev, z gledanjem ni nihče nikogar spoznal. Lahko gledaš nekoga 3 ure če hočeš, pa se ne bosta spoznala zaradi tega, samo gledanemu bo malo neprijetno.[/quote]

Jaz nisem kriva, če ne vidiš nič iz pogleda. Jaz pač vidim – poželjiv, prijateljski, prijazen, …

Jaz tipa pogledam v oči in ko se spogledava vem ali bo pristopil k meni ali ne.[/quote]

K takim zanalašč ne pristopim, da se pol zamisljio če res vejo iz oči vse 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tako je, s pogledi ni nič, me veseli, da se strinjaš z mano, dec mora pristopit, če hoče kaj, z gledanjem ni še nihče nikogar spoznal. Babe si domišljate, kako ful nekaj sporočate s pogledi, dejansko pa je vse od tipa odvisno.

Se pravi, da je cel odnos odvisen od tipa. Če je zanič, je tud tip zanič? Ti pa si si naprtil veliko odgovornosti. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Si neumen, ali se delaš? Govora je o prvem koraku.

Lej majstor ni tako pejdi le malo ven svetujem ti 2 opcije
1 če iščeš prek facebook in najdeš slučajn samsko, povprašaj iz kot je, probaj se spoznat in se zapelji do tja in išči iz drugih krajev
2 pejt ven nabij si pa kr sprot uprašaj eno ki deluje primerno in lahko malo vsaj oceniš voljo

Sedaj pa fuck off in ne cmeri se po internetu imamo ostali tudi težave;)

no, jaz sem, ko sem bil samski, sem spoznal eno res lepo punco, ki so se je fantje ocitno kr mal bali. Je lepoticka in se tega tudi zaveda, je precej samozavestna, ampak kul oseba. Jaz sem k njej pristopil, se malo z njo pogovarjal in jo mrtvo hladno povabil na vecerjo, da bova lahko nadaljevala pogovor, ker tisti trenutek nisem imel vec casa in sem moral oditi. Povabilo je sprejela, brez zadrzka. No pol sva nekako zacela, sedaj pa je moja zena. Vse skupaj od spoznavanja do poroke, je pa trajalo eno leto.

Poanta: ona je lepotica, lep obraz, perfekten telescek, 9 let mlajsa od mene Jaz fizicno popolni povprecnez – ampak jezik mi pa tece, in samozavesti lahko se kaj prodam, jo imam viska.

Zdravo,

Jaz bi avtorju (tako kot že za službe) svetoval tujino. Naj za začetek poizkusi Avstrijo. Nek drugi kolega mi je govoril kako so Ukrajinke precej manj zatežene. V bistvu kaj Vzhod (Evrope).

tebe sem že večkrat zasledil, da drugim svetuješ tujke. Imaš sam tujko, ali bi ti to rad s tujim po koprivah?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close