kje najti samske punce <- kontra
Moja zgodba je npr. težka, zato ne iščem nikogar. Lahko pa povem, da mi je šele letos kapnilo, po letu in pol, da sem nekomu posebej všeč. Ampak ne upa nič storiti. In se sedaj spet počutim kot 20 letnica, ki le nasmeške daje, ker je punci nerodno in se ji tudi spet noge malo zatresejo ob pogledu. Človek je slep zaradi svojega pogleda, bi rekel. In mi je šele sedaj bolj jasno, zakaj sem ogledovana in je prišlo celo do nasmeškov. Ker tudi sama lahko kako drugače pogledam. Včasih je fajn, ko si spet enkrat “puberetnik”, ampak kaj, ko nas slepost “slabi”. Ampak sama koraka ne bom storila kako drugače.
Mogoče je fajn, da imate moški kaj več poguma, če le niste slepi. Samo ne tako pocukat, da se potem človek ustraši. Če ti je kaj več jasno. Je pa zrelost zelo dobrodošla, ker si nekaj polamudil drugače.
Pa nikdar ne smete izgubiti upanja. Če je bilo kaj v pomoč.
Kaj pa vem, včasih je tako, da nam je nekdo srčkan šele na drugi pogled. Problem je, če do tega ne pride. :)[/quote]
Potem pa naj le pazi na svoj pristop. ;)[/quote]
To pa ja. Samo zdaj ne vem, koga si mislil. 😉
Je lej, Ego bo pa tebe odnesel, potem pa sprašuj, zakaj je čemu tako. A nisem utemeljila, ker takega deca res ne rabim, ker je še bolj slep.
Ne, ne bom naredila nič. Vas žuli, ker se drugače bojite. Zato nehaj težit. In ne ustrahuj, ker si upaš. Zato me ne krivi. Ker si me napizdil tako, kot da sem kriva za tvoje nedelovanje.
A nisem obrazložila, zato se zmeni s tisto, ki te žuli! Namesto, da pizdiš name!
Takih ljudi, tudi če nikoli, ne samo 4 leta.
Tako kot tudi on ne. Preveč dvomov je v igri, preveč občutka za veliko izgubiti in zato oba previdno sanjarita od daleč. V sanjah je možno pa vse. Škoda le, ker so kratkotrajne in več ali manj onesrečujoče. :))
Je lej, Ego bo pa tebe odnesel, potem pa sprašuj, zakaj je čemu tako. A nisem utemeljila, ker takega deca res ne rabim, ker je še bolj slep.
Ne, ne bom naredila nič. Vas žuli, ker se drugače bojite. Zato nehaj težit. In ne ustrahuj, ker si upaš. Zato me ne krivi. Ker si me napizdil tako, kot da sem kriva za tvoje nedelovanje.
A nisem obrazložila, zato se zmeni s tisto, ki te žuli! Namesto, da pizdiš name!
Takih ljudi, tudi če nikoli, ne samo 4 leta.[/quote]
Khm, khm, mimogrede, Krivokljun je punčka. 🙂
In zato je popolnoma PRAVILNO, da ostaneš samska……
Saj ste baje emancipirane, torej ker ti ne želiš/upaš nardit koraka, si vredna točno toliko kot je vreden tisti softič ki te ne upa ogovorit 🙂
Nič 😉
Za pristop je res pomemben pogum. Ne razumem pa, kaj v tem kontekstu pomeni, da je “slep” ?
Če moški ne upa pristopiti, je potrebno več poguma. Vprašanje pa je, zakaj se boji pristopiti.
In potem se ženske čudite, kako “nikjer ni normalnih samskih tipov”. Če kakšen slučajno bog ne daj sredi dneva kaj zucne v vaši smeri, je itak v sekundi označen za idiota, ki teži. Če kakšnega na sprehodu srečate, raje stran pogledate. Potem ste pa še iskreno presenečene, kako so edini dedci, ki se ukvarjajo z vami “internetni fehtarji”, mogoče kakšen sluzast sodelavec in pa malo opiti mladinci, če pač zvečer hodite kam ven. Jah, na raznih ženskih krožkih tipov praviloma ni. V Sloveniji se ljudje še vedno praviloma parčkajo na najbolj štoraste možne načine, pač tam, kjer malo alkohol teče. Za obupance je potem edina alternativa internet, karkoli drugega je pa označeno kot “čudno”.
lol, ronka je spet pozabila tableto vzet 😀
Tako konfuzno si napisala, da te ne razumem. Pa nisem edina, očitno. Komu se tresejo kolena, tebi? Če ti ni všeč, zakaj sploh pišeš o njem? Kr neki.
Se strinjam z Matkičem: kdor nima jajc kaj narest za svojo srečo in dosego svojih ciljev, naj kar ostane tam, kjer je. Nič ne pride na pladnju.
Kakšna ronka, sem tip. In res mi je smešno, ko zgoraj prvo kao razsvetljeno pišeš dobronamerne nasvete, potem pa pribiješ “da je pecanje zunaj wtf”.
Pač opažam, da ženske na splošno niste naklonjene, da bi vas naključni moški nekaj ogovarjali. Samo potem ne vem, čemu se čudite, da tako težko kje kakšnega normalnega spoznate. Normalni vam raje dajo mir, nenormalni pa zavor nimajo..
Pisala sem o avtroici “Mnenje”, ne tebi.
Tudi ti imaš težave z branjem. Na ulici pecanje no go. Sicer pa se mi ne da ponavljat, kar sem že napisala. Če cele dneve ždiš doma zaprt med 4 stene, pol ti bog pomagaj, tud punce ne rabiš.
Jaz nimam težav s spoznavanjem. Ne s pristopanjem. Sem lahko prijazna tud do čudaka, kar pa še ne pomeni, da bo uspešen 🙂
Problem je, ker si nihče ne želi imet ob sebi takšno žensko, kot si ti. Grozen personality imaš. Jaz osebno te ne bi kavsal niti za denar.[/quote]
Mogoče pa ni slaba ideja iti utlra-retro z eno izmed takih vizitk:
http://www.artofmanliness.com/2014/02/13/may-i-see-you-home-19th-century-calling-cards-guaranteed-to-score-you-a-date/[/url]
V primeru da srečaš krivokljunko lahko še vedno odbrziš stran preden prebere tekst…
Očitno imajo tudi težke zgodbe svojo dobro plat: ima človek kakšno opravičilo. Iščeš ne, se pa z veseljem pustiš najti očitno. Ampak najbrž pod pogojem, če ….. (sledi dolg spisek lahko tudi nasprotujočih si pogojev)
No pa vseeno morda lahko tudi ti narediš kakšen korak nasproti: recimo ob primernem času in na primernem mestu “izgubiš” čeveljček mogoče.
Za pristop je res pomemben pogum. Ne razumem pa, kaj v tem kontekstu pomeni, da je “slep” ?
Če moški ne upa pristopiti, je potrebno več poguma. Vprašanje pa je, zakaj se boji pristopiti.[/quote]
Napisala sem, da je meni šele kapnilo celo po letu in pol, da sem nekomu posebej všeč. Da mi je celo kapnilo in sem bila tista slepa jaz, ne on, če mi je sedaj že kapnilo, zakaj me ogleduje, da sem po letu in pol celo spregledala. Čeprav sem videla že vseskozi.
Npr. če pa se mi prav zdi, ker ga je bilo zaslediti mimogrede tudi z morebitnim sinom do 15 let, se pa verjetno ni fajn zaljubiti ali spustiti poročenega moškega v svoje življenje. Ne vem, ženske sicer nikdar ni bilo mimogrede zaslediti. K sodelavki tudi hodijo otroci in je poročena. Da ne boš posegal v kakšno družinsko idilo. Ta ni sodelavec, le v isti stavbi je. Tako za sodelavko vem, da je poročena, zanj pa ne. Tako da se zavestno potem ne mešaš, če ne veš. Lahko si sicer tudi mislim, da je morda pa le njegov res mlajši brat ali nečak. Da bi si morebitni pesek iz oči izprala. In da nima ženske. Ampak, je dobro, če kako drugače realno pomisliš. Da ne bi v prazno sanjal. Potem bi še držalo, kot pravi Marko v zadnjem delu.
Mogoče bi dodala, da ko se ljudje sprašujejo, kje kot samski lahko koga spoznajo, je morda le lastna slepost tista, ko ne vidijo, pa čeprav imajo ljudi oz. človeka pred nosom. In če je neka vztrajnost, čeprav tiha, kot pri tem tipu in če je prišlo celo do nasmeškov, se mogoče tudi sam zbudiš in kaj vidiš okrog sebe ali pred seboj. In pomisliš ali te pri zbujenju potegne, da že tebe začne kaj zanimati.
Mogoče je Marko kakšen del razloga zadel v prvem, ampak, meni se ne mudi, ker ne iščem nikogar, kot sem navedla, zato je morda tudi ok, če je počasnost v ospredju in je prišlo celo do nasmeškov. Morda zaradi svoje zgodbe sama delujem malček nedostopna, ker si že omenjal vprašanje, zakaj se kdo boji pristopiti. Sama ga vem. Zase. Vem pa,da če sem sedaj bolj počasne sorte, da mi ni bilo žal, ko sem hitreje nekoč odreagirala in doživela lepote, ki so se žal končale tragično, kjer nimaš več možnost koga obuditi. In pač premisliš marsikaj. Ker sem tudi sama potem »softič«, kot je bilo prebrati. Ker rada stojim s trdnimi nogami na tleh. Pa čeprav življenje ne daje nikakršne garancije. Če razumeš še naravo.
Robi hvala, ker se ne bojiš vprašati.
p,s, ker je bil drug del slepote namenjen osebi (v tvojem citiranem delu) in nisem vedela, da je ženska, v tem delu ta slepota kot moškega odpade, ne pa kot osebe. Ker ne maram, če me kdo “nadere” kar tako, ker ima morda sam s seboj težave kje drugje ali sem ga nehote na kaj spomnila. In se nato naknadno še z drugmi ne zna zmeniti, če je sama dovolj razumljiva.
Očitno imajo tudi težke zgodbe svojo dobro plat: ima človek kakšno opravičilo. Iščeš ne, se pa z veseljem pustiš najti očitno. Ampak najbrž pod pogojem, če ….. (sledi dolg spisek lahko tudi nasprotujočih si pogojev)
No pa vseeno morda lahko tudi ti narediš kakšen korak nasproti: recimo ob primernem času in na primernem mestu “izgubiš” čeveljček mogoče.[/quote]
Sama sem rada tako športna kot elegantna in to s čeveljčkom nikakor ne bi šlo, verjetno. Ker vedno pride, čeprav pri tem človeku do tihega “sodelovanja”; kadar imam raven podlplat čevlja. Papirjev pa ne smem nositi s seboj, ki bi jih kar tako razmetala in bi mi jih pomagal zložiti nazaj v roke. Je pa tudi res, da bi mi bilo zelo nerodno, če mi koleno klecne, pa bi gleženj videl, čevlja pa ne našel. Delikatno, vsekakor :))).
Osnovni pogoji vsekakor so in ne stremijo v “fetiše”, ki so nerazumljeni ali nedosegljivi. Sem realna, sanjarjenje pa tudi ni prepovedano. Če se tiče mene, sem potem rada v pomembnih odločitvah realna, ne sanjaška.
Vseeno hvala za tvoj simpatični čeveljček pomoči.
kaj pa če ga (bog ne daj) vprašaš če je poročen? 😀
To je pa že preveč direktno v tem našem Svetu debilizma in pretvarjanja za veliko večino 😀
Forum je zaprt za komentiranje.