kje najti samske punce <- kontra
Živjo,
Ker sem videl, da obstaja že tema “kje najti samske moške”, sem se odločil, da napišem še eno kontra temo… sej mogoče pa že obstaja. 🙂
Zadnje čase ugotavljam , da sem samski predvsem zaradi tega, ker me obkrožajo več ali manj pari, poročeni ali pa punce, ki jih imam okoli sebe že tako dolgo , da si z njimi ne želim imeti kaj drugega kot prijateljstva.
Sem zelo aktiven v smislu, da živim in da me zanima ogromno stvari, potujem , športam, ukvarjam z vedno novimi “projekti” ali hobiji, se poizkušam čim več družit ipd. Več ali manj sem si porihtal tisto bistveno v življenju in da je čas, da grem še malo naprej, predvsem pa da vse to počnem še s kom:) Skratka ne zdi se mi, da sem tako zelo “slab”, da si ne bi zaslužil tudi ene fajn punce…tukaj pa pride težava.
Sploh ne vem kje spoznati kakšno novo osebo če že ta ne pride v družbo preko koga drugega ali pa da se moram na silo udeležit nekih tečajem za katere mečem denar , pa tudi če me tako zelo ne zanimajo, itak grem pa tja z mislijo , da nekoga spoznam. Vse skupaj se mi zdi, da delam stvari na silo, po drugi strani pa ne verjamem, da stvari pridejo same od sebe:) … vedno je potrebno vložiti nekaj truda tudi v to?
Ali je res tako težko spoznati nove punce? Ali take med 25 – 30 niso samske ? Ali delam kaj narobe ali sem tako zelo nezanimiv?:)
Sigurno mi ne bo všeč prva, druga ,… mogoče šele deseta, ampak ali ne point ravno v tem, da se probaš spoznat z nekom, ki ti odgovarja, ne pa živet z nekom s katerim si skupaj le zaradi tega, da ne boš sam?
Občutek imam , da ko to pišem na forum je isto, kot bi šel na eno od tistih ženitnih posredovalnic kjer so ostali še tisti zadnji obupani ali pa se prijavil na enega od kvazi kupid portalov, kjer malo pofiltiraš in vidiš mogoče 2 zadetka, ki sta ti mogoče všeč…pa še to vprašanje kaj se skriva za tisto “sliko”.
Ali bom moral na cesti kero pocukat in povabit na kavo? 🙂
Tudi jaz se sprašujem kje najti enega moškega, ko ne bo zbežal takoj ko bi se začelo kej bolj resnega klju temu da ima zelooo veliko željo po resni zvezi in da je pripravljen tudi kaj naredit ne samo besede besede besede 🙂
in potem zopet ostane sam ker tako želi in je ves bogi ker ga nobena noče a sam zapusti, pripravljen kaj za to narediti pa je že malo preveč 🙂 mogoče pa samo jaz naletim na takšne ki bi pa nebi
Mogoče če napišeš kaj več od kod si, koliko si star itd. se ti bo pa že kakšna oglasila 🙂
Velik sreče!
Tu gor lahko pričakuješ kvečjemu kritike od tistih, ki imajo osvajanje v malem prstu. (kao)
Mislim, da se narobe sprašuješ. Ne gre za spoznavanje ljudi, deklet, gre za s/pre-poznavanje osebnosti, lastnosti…
Zdej, če se že v štartu zaustaviš zaradi nekih pomanjkljivosti, oz. estetskih razlogov, potem boš res zelo težko našel pravo. Idealno. Ali pa tudi če se zaustaviš zaradi nekih značajskih razlik, med neskladjem med idealom in realnostjo.
Idealnih ni. Tudi ko/če jo boš kdaj spoznal, za kako dolgo pa bo idelna?
Če pa bi dekletom, ki jih poznaš, dal priložnost za prijetno druženje, če bi v njih cenil pač tisto, kar za cenit je, če bi bil zadovoljen tudi z nekoliko manj… potem pa se verjetno ne bi spraševal, kje bi našel samske punce, saj pri tebi najbrž ne gre za spoznavanje samskih deklet ampak idealnih samskih deklet.
Mogoče delaš tisto klasično napako. Se delaš, da kao ne iščeš punce, v bistvu pa imaš v podzavesti vedno nekje to misel in ko se udeležiš nekega projekta, si potihoma želiš, da bi spoznal kako fletno. To zmešnjavo rešiš tako, da sebi in drugim priznaš, da iščeš dekle, se prijaviš na zmenkarski portal, greš ven, začneš pecat (verjetno se tu ustavi, ker ne znaš/nočeš/ne moreš pecat?), malo več energije in iskrenosti vložiš v to.
Takole od daleč ne moreš spoznavat deklet. Ena te je povabila, da malo več o sebi napišeš, pa si rekel, da samo preko zs. Zakaj pa ne tule? Zakaj se ne odpret, sodelovat v pogovorih pa morda se kaki dopadeš oz. se ona tebi?
Če bi rad konkretne razloge, zakaj si samski, boš moral kaj več povedat o sebi (kako dolgo iščeš, koliko izkušenj imaš, česa si želiš od punce ali kaj si si želel pa nisi dobil ipd.), torej za razrešitev problema, ga boš moral najprej konkretno predstaviti, da lahko dobiš konkretnejše odgovore. Vsk ti bo svetoval kaj drugega, tebi pa to lahko pomaga sestavi8ti širšo sliko.
Jasno, lahko dobiš nazaj tudi zafrkancijo in “pametovanje”, to je pač del družabnih omrežij, tudi v živo imaš tega veliko. Lahko vzameš za hec, lahko pa se ful zasekiraš. Odločitev je vsekakor tvoja 🙂
Forum je poln kritik in zgrazanja. Ampak ne teh, ki jih omenjas. Prej obratno. 😉
Seveda razumem avtorja. To, da clovek zivi pestro zivljenje, ni nobena garancija, da spozna koga novega, kaj sele punco svojih sanj. Kot je Mazzini ze enkrat napisal, Slovenci smo precej zaprti in na ljudi, ki jih ne poznamo, gledamo z nezaupanjem. Spontana komunikacija med neznanci se bolj redko prakticira. Ravno to pa je, po moji oceni, kljucno, da skozi vsakdanje zivljenje spoznas ‘mimoidoce’. Seveda, ce obicajno hodis po svetu brez, da bi kaksnemu neznancu rekel ‘boooo’, karkoli, bo vsak pristop do ‘privlacne’ neznanke ‘projekt’.
Ste ze slisali? Brez muje se se cevelj ne obuje.
Ljudje vlozimo se pa se truda v solanje, sluzbo, kariero, itd. Hkrati pa pricakujemo, da se za spoznavanje ni treba kaj ekstra potruditi. In se cudimo, kako to, da nikogar ne spoznamo, a ne? Podobno, mislim, da je pri spolnosti. Vecini nikoli ne ‘kapne’, da se je za dobro spolnost treba precej angazirati. Nekako velja prepricanje, da ker imas otepaca/luknjo si svoje ze opravil. Tako ni kaj za ‘vedeti’, a ne? Mimogrede, v Anglescini se temu rece ‘attitude problem’. Ocitno je v naravi ljudi, da se isce instant (od)resitve, pa naj se gre za hujsanje ali spoznavanje.
Avtor, jaz ti svetujem, da se lotis spoznavanja tako kot si se lotil zivljenja na drugih pomembnih podrocjih. Angazirati se bo treba. Precej bolj, kot ti bodo drugi svetovali. Le tako bos imel moznost IZBIRATI. Drugace ne bo dosti drugace kot to, da bos izbran od prve samski, ki bo za in ti bo kolikor toliko vsec. Pa ce jo spoznas na kaksnem dating portalu ali kako drugace. Odlocitev, kaj in kako, pa je seveda na tebi.
Se strinjam z Daterjem. V Sloveniji je tako, da če ogovoriš neznanca, večina takoj zavzame bojni položaj in se sprašuje, kaj bi rad. To je škoda.
Drugače pa…ja, za tisto, da bosta zadovoljna duša in telo, se bo treba potruditi in biti vztrajen, pred tem pa vedeti, kaj hočeš.
Jaz šele zdaj, ko sem ločena in se moram za moško družbo potruditi, po svoje razumem moške, ki se morajo truditi že od vekomaj….Bistvo pa je v tem, da človek daje – več kot daješ, več prejemaš – samo vedeti moraš, komu.
Odvisno, kako ogovoril in kaj poveš v tistih par sekundah. Če kar takoj zatežiš s kavo, itak izpadeš bedak.
Zadnjič naju je s prijateljico, ko sva se ogrevali, nagovoril en klošarski tip. Pristopil je k nama in naju vprašal, kako dolgo že nosiva te (švic) majice, kje sva jih kupili in nadaljeval zgodbo, da dela raziskavo za svoje podjetje (pol se je zaciklal, da ne za svoje podjetje, ampak neki posredno), ki ugotavlja popularnost določene barve majice (sem mislila, da bo reku vsaj znamke 😀 ), in se spet uspešno zapletel. Sicer sva mu odgovorili čist prijazno, potem nama je postajalo čedaljo bolj čudno in sva odšibali svojo traso, nakar naju je spet nekje zahaklal, nekaj komentiral najino razmigavanje, ko sva ga ignorirali, pa zarobantil, da zakaj se delava, da ga ne slišiva, da sva visokim, da kaj se greva itd. Stal je kake 3 mestre proč. Tako se ne pristopa k dekletom.
Nauk zgodbe: ni treba bit prijazen z vsakim, ki te oblaja (aka ogovori).
Sicer pa mislim, da smo Slovenci čist prijazen narod, tud od tujcev slišim marsikatero pohvalo. Radi pomagamo na ulici, se udeležujemo humanitarnih akcij (sam poglejte tiste breskve pa božiček za en dan)… Sploh pa ne vidim smisla ogovarjanja aka pristopanja do deklet na ulicah. wtf a ni drugih zaprtih prostorov, kjer bi imel vsaj eno izhodiščno točko (dogajanje tam)?! je pa tu definitivno lažje osebam, ki so odprti in radi pokramljajo z neznanci in nimajo selekcije, komu bodo recimo pridržali vrata. Vseeno pa to ne pomeni, da se tega ni moč naučiti.
Tako je. Nobenega smisla ni komunicirati z dekleti (oz. na splosno) na ulici, v trgovini, pri rekreaciji, na fitnesu, … kjerkoli ze. To je slovenski moto. Haha…
Seveda je kljuc v temu KAKO “pristopis”, lol. Ni pa vse v pristopu. Marsikaj je odvisno tudi od odziva nagovorjenega. In v druzbi, kjer je razsirjeno tvoje prepricanje, well… 🙂
Odvisno, kako ogovoril in kaj poveš v tistih par sekundah. Če kar takoj zatežiš s kavo, itak izpadeš bedak.
Zadnjič naju je s prijateljico, ko sva se ogrevali, nagovoril en klošarski tip. Pristopil je k nama in naju vprašal, kako dolgo že nosiva te (švic) majice, kje sva jih kupili in nadaljeval zgodbo, da dela raziskavo za svoje podjetje (pol se je zaciklal, da ne za svoje podjetje, ampak neki posredno), ki ugotavlja popularnost določene barve majice (sem mislila, da bo reku vsaj znamke 😀 ), in se spet uspešno zapletel. Sicer sva mu odgovorili čist prijazno, potem nama je postajalo čedaljo bolj čudno in sva odšibali svojo traso, nakar naju je spet nekje zahaklal, nekaj komentiral najino razmigavanje, ko sva ga ignorirali, pa zarobantil, da zakaj se delava, da ga ne slišiva, da sva visokim, da kaj se greva itd. Stal je kake 3 mestre proč. Tako se ne pristopa k dekletom.
Nauk zgodbe: ni treba bit prijazen z vsakim, ki te oblaja (aka ogovori).
Sicer pa mislim, da smo Slovenci čist prijazen narod, tud od tujcev slišim marsikatero pohvalo. Radi pomagamo na ulici, se udeležujemo humanitarnih akcij (sam poglejte tiste breskve pa božiček za en dan)… Sploh pa ne vidim smisla ogovarjanja aka pristopanja do deklet na ulicah. wtf a ni drugih zaprtih prostorov, kjer bi imel vsaj eno izhodiščno točko (dogajanje tam)?! je pa tu definitivno lažje osebam, ki so odprti in radi pokramljajo z neznanci in nimajo selekcije, komu bodo recimo pridržali vrata. Vseeno pa to ne pomeni, da se tega ni moč naučiti.[/quote]
Odebljeni tekst jasno pokaže da sam način pristopa sploh ni važen. Važno je le da si privlačen (ne klošarski).
FYI, ce je tip zenski na pogled privlacen, se ji bo se tako kloscarski pristop zdel “srckan”.[/quote]
+10000000000000000000000000000000000
FYI, ce je tip zenski na pogled privlacen, se ji bo se tako kloscarski pristop zdel “srckan”.[/quote]
Kaj pa vem, včasih je tako, da nam je nekdo srčkan šele na drugi pogled. Problem je, če do tega ne pride. 🙂
V bistvu nikoli ne veš, s kom imaš opravka, dokler le-ta ne odpre ust. In ta jih je in je prišlo ven vse kaj drugega kot suveren pristop. Povsem drugače bi izpadlo, če bi pristopil drug športnik in navezal temo na poškodbe al popravil najino tehniko. Je tako nekaj, na kar se lahko navežeta oba – torej, važen je kontekst.
Forum je zaprt za komentiranje.