Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kje najti normalno dekle do 35

kje najti normalno dekle do 35

a je sploh še kera normalna, da se zna normalno obnašat, a da ima normalne poglede na svet

Evo me?sem pa 36.

lol kakšno nesramno vprašanje

vso srečo ?

Kako naj imajo dekleta normalne poglede na ta nenormalni svet? Vidis da gre vse v maloro.

Odgovor na objavo uporabnika
Linolina, 14.07.2021 ob 14:42

Evo me?sem pa 36.

piši mi na cattown@protonmail.com

kje najti, 14.07.2021 ob 14:14

a je sploh še kera normalna, da se zna normalno obnašat, a da ima normalne poglede na svet

Nikjer, ker nisi normalen….

Dixie, 14.07.2021 ob 15:09

Kako naj imajo dekleta normalne poglede na ta nenormalni svet? Vidis da gre vse v maloro.

saj to imaš pa čist prav svet je ponorel totalno

Tudi “normalnosti” so različne.Nekdo je zelo aktiven in mu je to normalno – tak rabi tudi aktivnega partnerja.

Nekomu je normalno, da se po službi poči za eno uro na kavč in je potem kot nov.Taka sem jaz .In potrebujem partnerja, ki mi je podoben.

Tako da – iskanje neke normalnosti – je lahko zelo širok pojem…

Povezan z izobraženostjo, delom, pogledom na svet, na vzgojo, energijo, odnosom do drugih ljudi…

Išči med znanimi preverjenimi ljudmi…in kaj pravi ljudski glas…tudi kakšna sošolka iz osnovne ali srednje šole ni zanemarljivo razmišljanje…Pri nas imamo tak par…Oba poročena, ločena , sta zdaj srečna skupaj…Že v osnovki sta se rada pogledala…

Ja, seveda, so in veliko jih je – čisto fajn punc, žensk, tudi moških, če hočeš. Če si imel s kakšno slabe izkušnjo ali si imel slabe izkušnje celo z več ženskami, jih je pa nekoliko težko videti. Počakaj malo, da se zacelijo vse prejšnje rane glede odnosov, potem pa dalje čim bolj neobremenjeno in brez ločevanja ljudi na nenormalne in normalne, pa boš že našel tako, ki ti bo res všeč!

Morda si pa le ob napačnem času na napačnem kraju.

kje najti, 14.07.2021 ob 15:12

piši mi na cattown@protonmail.com

Ne vem, če se ena normalna, kar tako upa e-mailati z neznanci iz Mona…

Lahko pa tudi, da nisem normalna ampak samo starokopitna. 🙂

Sem v službi njenega visočanstva Večne Princese Večnosti. Njeno visočanstvo je princesa večne lepote, večnega zdravja, večne mladosti, večne sreče…  Koliko let šteje njeno visočanstvo, tega vam pa ne bi znal povedati.

Prijavi se preko facebooka na Brak na nevidjeno. Mogoce te pa porufajo. Ce ne probas ti tudi spodleteti ne more.

Kaj je to protonmail?

Evo tukaj sem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close