Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje najti ljudi za zmenek

Kje najti ljudi za zmenek

Folk dejte mi mal povedat kje samski najdejo ljudi za zmenek 1 na 1?

(pa prosim vas da me ne hejtate)

Odgovor na objavo uporabnika
hhhh, 07.08.2021 ob 14:54

Folk dejte mi mal povedat kje samski najdejo ljudi za zmenek 1 na 1?

(pa prosim vas da me ne hejtate)

Povej, kje se dobiva???

Na tinderju ni nebone resne,

Ona_on so tud samo poročene gor

Dogodki za samske je bol za srečanja v živo in je večina stvari 18+

Ali imaš mogoče še kdo drug kakšen predlog?

12345, 07.08.2021 ob 14:59

Na tinderju ni nebone resne,

Ona_on so tud samo poročene gor

Dogodki za samske je bol za srečanja v živo in je večina stvari 18+

Ali imaš mogoče še kdo drug kakšen predlog?

Poba koliko si pa star? 16? 🙂

Čudaško res da pri teh letih ni nobene resne. Pa poročene se ti ponujajo? Prijavi.

A nimaš resno pri teh letih nobene družbe? Šola? Hobiji? Ti ni nobena všeč da bi jo ven povabil? Mislim oprosti ampak tam do konca študija je najlažje ljudi spoznavat. Sranje se potem začne. Mal prehitevaš 🙂

hm497, 07.08.2021 ob 15:59

Poba koliko si pa star? 16? 🙂

Čudaško res da pri teh letih ni nobene resne. Pa poročene se ti ponujajo? Prijavi.

A nimaš resno pri teh letih nobene družbe? Šola? Hobiji? Ti ni nobena všeč da bi jo ven povabil? Mislim oprosti ampak tam do konca študija je najlažje ljudi spoznavat. Sranje se potem začne. Mal prehitevaš 🙂

A mm Dogodki za samske so prej 25+, si se ti kr lepo malo zmotil

Od kdaj bi se pa enemu mladoletniku poročene ponujale?

Poročene so najboljše, take zdolgočasene iz frigidnih zakonov… Je ni čez strast, ki se dneve, tedne, mesece ali celo leta nabira v ženski, ki seksa samo še “na praznike” in ima moža le za okras.

Drugače pa kot sem že večkrat napisal, ko si mlad gledaš za zrelimi češpljami, izkušenimi mačkami… mlado meso je za tiste v drugi puberteti in pridejo časi, ko tudi to zadiši…

Skupni čvek zmenek pa xrobe za moderatorja.

V teh časih se ni preveč dobro vezati, ker lahko čustveno zelo trpiš, če si srčen in se čustveno predaš.

Aplikacije za zmenke danes povzročajo veliko škode. Varanja je vse več, saj je dosegljivo praktično “na klik”.

V teh časih ne bi nikomur priporočila čustvene navezanosti. Lahko še tako ljubite, ste predani, vse naredite za partnerja, pa bo ob prvi priložnosti izrabil vaše zaupanje.

Raje se posvetite vsemu drugemu npr. prijateljstvu, živalim, dobrodelnosti… Boste vsaj zapolnili dušo. Kdor rabi seks, pa boljše, da pogleda kakšen tak film in se zadovolji sam, kot pa dobi kakšno bolezen od radodajke ali “jebača”. Ne, hvala.

če še nisi slišala. V 21.st. je že mogoče kupiti kondome in plastične pičke.

Za resno zvezo več nikjer, 13.08.2021 ob 03:29

V teh časih se ni preveč dobro vezati, ker lahko čustveno zelo trpiš, če si srčen in se čustveno predaš.

Aplikacije za zmenke danes povzročajo veliko škode. Varanja je vse več, saj je dosegljivo praktično “na klik”.

V teh časih ne bi nikomur priporočila čustvene navezanosti. Lahko še tako ljubite, ste predani, vse naredite za partnerja, pa bo ob prvi priložnosti izrabil vaše zaupanje.

Raje se posvetite vsemu drugemu npr. prijateljstvu, živalim, dobrodelnosti… Boste vsaj zapolnili dušo. Kdor rabi seks, pa boljše, da pogleda kakšen tak film in se zadovolji sam, kot pa dobi kakšno bolezen od radodajke ali “jebača”. Ne, hvala.

Underrated komentar ?

In imaš od življenja kaj…bežanje? Pred bolečino, čustvi, svetom, samim seboj? Ne hvala. Tudi potrpim, pretrpim, požrem marsikaj, a ne zamenjam nikoli za tako praznino in neavtentično doživetje. To je tako kot bi kupil aranžma 5zvezdic, spal pa v banji, da česa ne razmetaš ali umažeš… in ja, ni nujno trpljenje. Odvisno od tega najprej kako na stvari gledaš, pa seveda na koga naletiš. Jaz sem še vedno prepričana, da je z nekom lahko tako lepo, kot z drugimi ni bilo in ne more biti nikoli. Prevare so pa stvar posameznika in ne moj problem, ne moja slaba karma ne greh. Če bi toliko precenila osebo, kateri bi se popolnoma predala.. je le-ta na izgubi. Ne jaz. Spolnost je lepa, noben film tega ne nadomesti in niti samozadovoljevanje. Ljubezni ne moreš nadomestiti niti se jo iti kako drugače kot z drugo osebo, in še dobro da je tako. Kdor si jo zasluži, se je pripravljen zanjo boriti, odreči tudi določenim zadevam (samskemu življenju npr), se predati v popolnosti, naj tudi uživa vse lepo, kar ljubezen prinese. Ostali pač jamrajte, iščite nadomestila, približke in trenutne zadovoljitve, če je za vas to dovolj. Da pa se ne predaš iz strahu, pove veliko o karakterju takšne osebe. Ljubezen ni za vsakega, nikoli niti bila. Kdor ne riskira, ne profitira..

Ah ja…. Rusko roleto se da za denar igrat. Ce niste vedeli… Riskiras in profitiras.

Ah dej no, ne delaj drame. Kakšna ruska ruleta. Govorimo o ljubezni.. ta zgoraj ljudi svari pred najlepšim občutkom in da ne rečem smislom življenja na tem svetu, kot da greš v pekel ne pa v raj…ljudje si preradi zapomnimo grde izkušnje, lepe pa jemljemo kot samoumevne. No, potegnite črto ljubezenske zgodbe in dajte na tehtnico – je bilo več lepega ali grdega? Iskreno! In za tisto grdo koliko smo dejansko sami prispevali, da ne rečem “krivi”? E, pa si izračunajte..

Ljubezen je nekaj najlepšega in zaradi ljubezni je vredno živeti, tudi če jo doživiš en dan pred smrtjo, se splača čakati do konca

avtor, težka naloga te čaka.., kot zgleda bo zaradi korone spet vse isto kot lani… No upam, da ne bo policijske ure in da bo mladina normalno hodila v šolo ampak družabnega življenja pa kot zgleda ne bo.., ne bo zabav, muzike v lokalih ponoč, koncertov, športnih dogodkov na katerih bi bili gledalci…, skratka, čiiiista jeba.. in kaj  ostane…, edino internet.., tukej imaš pa cel svet na ekranu, hehe..

Je pa zanimivo nekaj.., vsi pljuvjo po teh variantah spoznavanja kot je ona on in podobne zadeve, istočasno se pa tisti, ki si ne želijo biti več sami praktično nimajo kje drugje spoznati. Tako da se ti kar drži teh variant, čeprav eni pišejo, da so same poročene gor. kolega je namreč bil gor pred leti in je spoznaval same ločene, ne pa poročene in kaj fali ločenim, če imajo vse pošlihtanio za nazaj…. nič, volje imajo dosti, če so že gor.

Popay npr, 14.08.2021 ob 19:50

avtor, težka naloga te čaka.., kot zgleda bo zaradi korone spet vse isto kot lani… No upam, da ne bo policijske ure in da bo mladina normalno hodila v šolo ampak družabnega življenja pa kot zgleda ne bo.., ne bo zabav, muzike v lokalih ponoč, koncertov, športnih dogodkov na katerih bi bili gledalci…, skratka, čiiiista jeba.. in kaj  ostane…, edino internet.., tukej imaš pa cel svet na ekranu, hehe..

Je pa zanimivo nekaj.., vsi pljuvjo po teh variantah spoznavanja kot je ona on in podobne zadeve, istočasno se pa tisti, ki si ne želijo biti več sami praktično nimajo kje drugje spoznati. Tako da se ti kar drži teh variant, čeprav eni pišejo, da so same poročene gor. kolega je namreč bil gor pred leti in je spoznaval same ločene, ne pa poročene in kaj fali ločenim, če imajo vse pošlihtanio za nazaj…. nič, volje imajo dosti, če so že gor.

Ee Popay ne fali jim nič, monovci pravijo “ima viška”… poglej v temo ali bi vzeli ločeno mamico in ti bo jasno za kaj bi in za kaj ne bi. Niso niti ločenke neumne dandanes. Izkoristijo in zavržejo še preden kdo njih pa je. Ranjeni ranjene še bolj ranijo, zato pa je situacija takšna in nihče ne zaupa več nobenemu.

Nezavidljiva situacija za vse, ki si želijo le malo ljubezni

soft, 14.08.2021 ob 20:14

Ee Popay ne fali jim nič, monovci pravijo “ima viška”… poglej v temo ali bi vzeli ločeno mamico in ti bo jasno za kaj bi in za kaj ne bi. Niso niti ločenke neumne dandanes. Izkoristijo in zavržejo še preden kdo njih pa je. Ranjeni ranjene še bolj ranijo, zato pa je situacija takšna in nihče ne zaupa več nobenemu.

Nezavidljiva situacija za vse, ki si želijo le malo ljubezni

jp, hudi đeki so tisti tipi tukej, ki pametujejo o ločenkah. Da mi je videti njihove ženske. Ko sem bil v intezivnem iskanju sem spoznal same ok. ločenke,  ki so bile dosti bolj prijetne v primerjavi s tistimi, ki so bile samske in brez otrok pri 30+ letih.

maš prav, dons res jebe ježa tist, ki si želi vsaj malo ljubezni, ker dosti ljubezni doživijo samo izbranci v tem današnjem norem svetu.

soft, 14.08.2021 ob 18:03

Ah dej no, ne delaj drame. Kakšna ruska ruleta. Govorimo o ljubezni.. ta zgoraj ljudi svari pred najlepšim občutkom in da ne rečem smislom življenja na tem svetu, kot da greš v pekel ne pa v raj…ljudje si preradi zapomnimo grde izkušnje, lepe pa jemljemo kot samoumevne. No, potegnite črto ljubezenske zgodbe in dajte na tehtnico – je bilo več lepega ali grdega? Iskreno! In za tisto grdo koliko smo dejansko sami prispevali, da ne rečem “krivi”? E, pa si izračunajte..

Ljubezen je nekaj najlepšega in zaradi ljubezni je vredno živeti, tudi če jo doživiš en dan pred smrtjo, se splača čakati do konca

In kam je ljubezen pripeljala mladega Wertherja?

donporleone, 15.08.2021 ob 00:35

In kam je ljubezen pripeljala mladega Wertherja?

“What is our world like without love? Like a magic lantern without a light.”

Eh, to je le eden izmed … ki ni znal bolje ne drugače. Vse je lahko tudi drugače in se drugače konča. A tistih pa ne bereš a?

Tole pa podpišem!!

Se strinjam, 15.08.2021 ob 00:47

Tole pa podpišem!!

Namenjeno avtorici: Mimoidoči

soft, 15.08.2021 ob 00:44

“What is our world like without love? Like a magic lantern without a light.”

Eh, to je le eden izmed … ki ni znal bolje ne drugače. Vse je lahko tudi drugače in se drugače konča. A tistih pa ne bereš a?

Katerih? Doktor romanov z vnaprej predvidenim koncem?

Nisi za “happily ever after “a? Ti imaš raje dramo..

Gušti so gušti. Ne smemo razpravljati o tem

Kaj ni drama bolj vzburljiva? Ali ni bistvo v viharju čustev, ki nekoga lahko pripeljeje do večne sreče, drugega pa pahne v pogubo?

Drugače pa, saj priznam, občasno tudi sam posežem po kakšnem ljubezenskem romanu…

Vsaka ljubezenska zgodba je zgodba zase in ravno zato, ker je unikatna, toliko bolj zanimiva. Ne glede na konec.

Najlepša še ni bila zapisana po mojem..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close