KJe najti družbo samskih nad 35?
Sprašujem se, če smo samski res nebodigatrebe?
Imela sem kolegice, kolege. Pa so počasi odpadali. Ko dobijo partnerja/ko, niso več za druženje. Počasi se je zgodilo to, da sem ostala sama. Vsi okrog mene so poparčkani in jim ni do družbe samskih.
Torej moram najti novo družbo, samskih, ker očitno vezani se družijo le z vezanimi.
Samo kje?
Ste samske 35letnice sploh zainteresirane za druženje z drugimi samskimi ženskami? Kje se vas sploh najde?
Pri samskih moških pa sem opazila, da so zainteresirani za druženje le, če jih ženska privlači.
Jaz pa si želim (poleg partnerja seveda) predvsem prijatelje, prijateljice.
He, he, da bi jim pazila otroke :)?
Res pa je, da so na teh dejavnostih same ženske. Mogoče katera pritera zraven moža, drugače pa ženske.
Tako, da najti partnerja je misija nemogoče.
Problem žensk pa se mi zdi, da je ta, da vse pridejo nekako v družbi drugih kolegic in se potem kar z njimi družijo.
Čeprav na teh jezikovnih tečajih pa podobnih zadevah, so bile vse vezane, vse hitele domov k otrokom.
Imam toliko inteligence, da nisem nikjer napisala, da pričakujem, da dajo prednost meni namesto partnerju. Saj, če si inteligentna, bi to razumela, a ne?[/quote]
Nimaš ti nobene inteligence, pa simpatičnosti tudi ne. Ni čudno, da se zatežena kot si, nisi uspela poparčkat. Imaš minimalno šans za to. Ne razumem pa, zakaj vsak teden začenjaš s to svojo nočno moro tukaj na MON-u ponovno in ponovno. Smo ti že stokrat vse povedali, ti pa vsakič spet od začetka. In to šteješ za inteligenco? Sprijazni se s tem, da boš pač ostala samska, pa saj ti je to že zdavnaj jasno. Prijateljic pa takšna mora kot si, tudi ne boš dobila.
Imam toliko inteligence, da nisem nikjer napisala, da pričakujem, da dajo prednost meni namesto partnerju. Saj, če si inteligentna, bi to razumela, a ne?[/quote]
Nimaš ti nobene inteligence, pa simpatičnosti tudi ne. Ni čudno, da se zatežena kot si, nisi uspela poparčkat. Imaš minimalno šans za to. Ne razumem pa, zakaj vsak teden začenjaš s to svojo nočno moro tukaj na MON-u ponovno in ponovno. Smo ti že stokrat vse povedali, ti pa vsakič spet od začetka. In to šteješ za inteligenco? Sprijazni se s tem, da boš pač ostala samska, pa saj ti je to že zdavnaj jasno. Prijateljic pa takšna mora kot si, tudi ne boš dobila.[/quote]
Veš, če si ti vsaj malo inteligenta, bi opazila, da te teme ne začenjam ponovno, ampak prvič.
Živjo. Od kod pa si? Sem iz okolice LJ, stara pa sem 40, če želiš, se lahko dobiva na kaki kavi. Piši na mijakovac1@gmail.com.
Si za kavo? Piši mi na mmn38596@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.