Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Kje najti čim cenejše letalske karte za Kanarske, Malto ali kaj podobnega?

Kje najti čim cenejše letalske karte za Kanarske, Malto ali kaj podobnega?

Za naslednji teden sva z možem dobila nepričakovan dopust. Zdaj precej na hitro iščemo neko destinacijo za v toplejše kraje (vendar ne daljna potovanja) – mogoče kake Kanarske, Malto, Ciper, Grčija – kam, kjer bo še za silo toplo. Zdaj iščemo čim cenejše letalske karte, pa so že karte čez 200 € po osebi. Mogoče pretiravam, ampak a se da kam – na omenjene destinacije za približno 1000€ (za 4)? Pri iskanju prevozov nisem našla še prav nič ugodnega. Mi lahko kdo kaj pomaga in svetuje, zelo bom hvaležna.

Morda tule:
http://www.sta-lj.com/

Na malto leti ryanair iz Benetk (Treviso).
Jaz sem bila štiri leta nazaj tak čas na pol zastojn tam. Hotel sem rezervirala v kraju Qawra, na pol zastojn, povezave pa super po celem otoku.

Malta najceneje ryanair iz benetk

Mi gremo naslednji teden v torek z letališča Milano Malpensa, povratna karta je bila 120 eur po osebi , Easy jet. Današnje cene pa so neprimerno višje (od 200-300 eur smer Milano- Tenerife, nazaj pa od 110-170 eur – za celotno obdobje od danes do začetka novembra).
Greš na stran easy jet ali Ryanair, tam vpišeš od kje do kje želiš leteti, datum in dobiš ceno. Imaš tudi tri tedenski pogled, tako da malo primerjaš, kateri dan je ceneje. Jaz običajno najprej vpišem kraj, kamor želim leteti in potem se ti odprejo le tista letališča, kamor je možno leteti iz te destinacije.
Druga možnost iskanja pa je skyscanner – tam vpišeš lokacijo in ti ponudi pregled cen za različne prevoznike.

Uporabi skyscanner, izberi drzavo odhoda (probaj it, avstrijo, hrvasko), izberi datumr, destinacijo everywhere in dobis razvrščeno po ceni.

Za naslednji teden je pa že krepko pozno iskat ugodne letalske karte.
Ja, Malta z Ryanairom zna bit res zelo ugodna (pa še kaj drugega tudi), ampak mesece vnaprej kupljene karte.
Z Grčijo je zdaj že bolj ali manj konec, ker tja letijo v glavnem čarterji.
Za Kanarske velja enako kot za Malto.
Poglej na odklopu, mogoče naletiš na kakšno last minute varianto – glej tudi bližnja letališča (največ možnosti je običajno iz Münchna, Dunaja…, morda tudi Gradec, Benetke, Zagreb…).

Če pa računaš 200 evrov na osebo za 4, se da pa za ta denar (oziroma manj) prit precej daleč tudi z avtom. Recimo proti jugu Italije zna bit vreme z malce sreče še čisto prijetno.

Malta najceneje ryanair iz Treviso

facebook stran last pocitnice.si ali last-minute.si

aranzmaji tudi ze za 200e na osebo! tunizija egipt turcija…;)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close