Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija kje najhitrje slike za osebno izkaznico??

kje najhitrje slike za osebno izkaznico??

Moram slikat dojenčico za osebno, ker gremo za 1.maj na Hrvaško, pa me zanima, kje bi jo najhitreje poslikali?(expres fotke) Ali je slikanje v teh trgovskih centrih v Ljubljani? Supernova, Leclerc, City park, Tuš ali Interspar Vič? Da vidim, kam naj se skipam še po ostalih opravkih. V mesto se mi ne hodi, ker je kriza s parkiranjem.
Hvala za čimprejšnje odgovore, moram res pohitet, ko vidim, da traja do 2 tedna, da ti naredijo osebno..

Mislim da ti vsak fotograf naredi slike za osebno takoj.

ja, to že, a zanima me konkretno v teh centrih če je kakšna štacuna, kjer slikajo? Ker se mi ne da extra k fotografu tovorit v mesto!

Tisto štacuno, ki imaš v mislih kar pokliči in povprašaj, te bodo veseli. Lp

Nimam v mislih nobene, če bi vedela, bi že šla.. Zato me zanima, če so not te štacune, vem da v Sparu na Viču je bila, pa ni več, za ostalo pa res ne vem!Vem edino da v Leclercu je nek avtomat za slikat, samo to bom verjetno težko sama glede na to da moram malo v naročju držat ::(

greš v soboto dopoldne v center, k foto tivoliju-fotke dobiš v pol ure -parkiraš pa v plavi coni, kjer je pol ure zastonj, samo moraš pridt takoj zjutraj, ker je potem vse polno

sam da povem: sem šla pol v Murgle center Foto Bammera, nobene gužve, lepo so jo poslikali in v 10 minutah fertik slikce, 6 komadov za 9,50 €. Če še kdo rabi kej na hitro pa da se ne gužva ne vem kje.

foto soncek, btc, 5 minut, 4 kos 6.50€ in 8 kos za 8.50€

New Report

Close