kje najdete tiste lepe kotičke za počitnice…
Ne ne grem prek agencije. Mi gremo v kraj bAnjole to. Vi ste pa bili v Loparju tam pa je kriza, meni tudi tam ni všeč, pa na mojo srečo moji tamali tudi ni. Smo bili pred lansko leto po pol ure je že tla nazaj da ji ni všeč ker je preniska voda. Lani pa splon ni tla iti tja. Enim je pa všeč no nam ni in na mojo srečo tudi moji tamali ni. Ker mivko imaš pa res prav povsod še koješ ali piješ jo imaš med zobmi. Pa nobene sence ni. No meni osebno ni všeč.
Kamp Čikat – Lošinj.
Sicer ni čisto ob morju (dobrih 5 min do plaže). Je pa kamp v senci, odlično urejene sanitarije, tuši, tuši za majhne otroke (in sanitarije), pralni storj…ni da ni, plaža (mivka) za otroke, senca na plaži, veliko sprehajalnih poti, lahko tudi prekolesariš še pa još…vsakodnevne animacije.
Mi smo bili lani tam,pa so se našemu tavečjemu, ki je atopik rokice čisto pozdravile (prej je imel polno krastic, pa srbelo ga je…) in od takrat ne sluha ne duha o alergiji na rokicah – tudi če je jedel prepovedano živilo.
Skratka, letos še ziher sem.
lp
Misljenja sam da je http://www.infoadriatic.com od svih najbolji! Prvenstveno zato jer svaki smjestaj kojeg prezentiraju posjete!
Takih kotičkov na milijone…
Nikoli se ne vračamo nazaj na isto mesto, vedno gremo nekam drugam. In na dopustu že določimo destinacijo za naslednje leto.
Pa tudi v času enega dopusta nismo samo na enem mestu. V 14 dneh sigurno zamenjamo v povprećju 5 kampov. Potem pa nekako lepe lokacije najdejo nas in ne mi njih 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.