Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kje najdete tiste lepe kotičke za počitnice…

kje najdete tiste lepe kotičke za počitnice…

… s polno sence, čisto ob morju, vse super?
V katalogih agencij je vse tako drago, da to ni res.
Dajte malo povedat, kje ste bile, za koliko denarja in kaj resnično odsvetujete.
Hvala in lep popoldan!

Mi hodimo na otok RAb že 8 let in meni je super. Za apartma za 4 oebe damo 40 E. Do morja imamo cca 150m. Meni je super letos grem spet

Od Raba imam v spominu iz otroštva samo to, da je bila (tam kjer smo pač bili) ful daleč nizka voda z mivko in v tisti mivki polno rakov, da si moral prav merkat..
Me je kar malo strah tja.
Cena app. je fajna – verjetno ne greš preko agencije, kajne?
Lp

Mi smo lani odkrili čisto slučajno kamp, kjer nam je bilo zelo všeč in gremo tudi letos tja, s šotorom seveda, kakšna agencija…

Ne ne grem prek agencije. Mi gremo v kraj bAnjole to. Vi ste pa bili v Loparju tam pa je kriza, meni tudi tam ni všeč, pa na mojo srečo moji tamali tudi ni. Smo bili pred lansko leto po pol ure je že tla nazaj da ji ni všeč ker je preniska voda. Lani pa splon ni tla iti tja. Enim je pa všeč no nam ni in na mojo srečo tudi moji tamali ni. Ker mivko imaš pa res prav povsod še koješ ali piješ jo imaš med zobmi. Pa nobene sence ni. No meni osebno ni všeč.

Če ti povem, potem ne bom imela več miru in bom kar naprej na plaži poslušala Slovence. Tako imam pa srečo in v enem mesecu srečam največ dva ali tri. Hodim pa v Grčijo.

sergejah – če ni skrivnost, a mi lahko zaupaš, v katerem kampu ste bili.

Hvala.

T.

seveda, samo je zelo poseben, hočem reči, da ti mogoče sploh ne bo všeč
bili pa smo v Konobah, FKK kamp na Krku

Hvala, FKK nam pa res ne diši ):
Iščemo kak lušten kamp (po možnosti v Dalmaciji), s primerno plažo za majhne otroke pa ga še nismo našli 🙂

Hvala vseeno.

Znanka nam je dala naslov. Tam doli je tako kot ti pišeš. Mirno, hiška zraven morja, čisto in ljudje prijazni. 🙂 Pa tudi ni tako drago:) Smo bli že 5x dol in letos gremo spet, če bomo vsi zdravi:) Je pa to en zalivček na Hvaru.

Kamp Čikat – Lošinj.

Sicer ni čisto ob morju (dobrih 5 min do plaže). Je pa kamp v senci, odlično urejene sanitarije, tuši, tuši za majhne otroke (in sanitarije), pralni storj…ni da ni, plaža (mivka) za otroke, senca na plaži, veliko sprehajalnih poti, lahko tudi prekolesariš še pa još…vsakodnevne animacije.

Mi smo bili lani tam,pa so se našemu tavečjemu, ki je atopik rokice čisto pozdravile (prej je imel polno krastic, pa srbelo ga je…) in od takrat ne sluha ne duha o alergiji na rokicah – tudi če je jedel prepovedano živilo.

Skratka, letos še ziher sem.

lp

Vzemi si čas, se vsedi za pc in brskaj po netu. Imaš ogromno strani, ki ponujajo počitnice od bolj do manj ugodnih, ponavadi pa idealno najdeš čisto slučajno.Moraš pa vedeti kam približno želiš iti, v apartma, hote, kamp..

lp, orehek

Misljenja sam da je http://www.infoadriatic.com od svih najbolji! Prvenstveno zato jer svaki smjestaj kojeg prezentiraju posjete!

draga Kokicica,
mi lahko zaupaš kje je ta zalivček na Hvaru, namreč tudi mi iščemo nekaj takega kot ti opisuješ.
hvala
lp

Mi smo bili lani na Korčuli vas Prigradica apartma ob plaži tako da si otroke lahko s terase gledal.Na plaži obvezno rabiš senco .Imaš pa apartma tako blizu,da greš lahko vse iskat.

Glede kampa v dalmaciji pa mi je všeč solaris v šibeniku ali pa podgora .

No pa se moje vprasanje
a ve kdo za kaksen kamp v istri pa , da ni cist spedenan mislim, da je bolj natur no , da je pitna voda sanitarije pa ni treba , da so po zadnji modi urejene. Iscem NARAVO in MIR.
A to obstaja???
L.p.

Ja na pagu je en mali privat kamp vendar voda ni 100% pitna je pa kamp čist na plaži v senci in dobra plaža za otroke .

Ja na Pag se kar vozis nekaj casa
Iz LJ. si pa v istri 123 zato me zanima ce je v istri kaksna taka varianta.

Takih kotičkov na milijone…

Nikoli se ne vračamo nazaj na isto mesto, vedno gremo nekam drugam. In na dopustu že določimo destinacijo za naslednje leto.

Pa tudi v času enega dopusta nismo samo na enem mestu. V 14 dneh sigurno zamenjamo v povprećju 5 kampov. Potem pa nekako lepe lokacije najdejo nas in ne mi njih 🙂

VIV
daj mi kaksen konkreten namig za istro
LEPO PROSIM

Kamp Straško , senca, lepa plaža, ob morju, otok PAG.

Ja imas se kaksno varianto v ISTRI, ce gres veckrat( npr. pausaL ) je fajn ,ce je blizu.
PROSIM

priporočam kar rakitno v sloveniji. jezero, čist zrak, sprehodi, pozimi

smučanje,…

še za ljubitelje (zimskega) plavanja. v novem hotelu ob jezeru je tudi

bazen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close