Kje najdem “primerno” žensko ?
Resno, stari, dej poglej, kolikokrat si ti pisal na mon in koliko jaz ta mesec ali mesece. Pa vnesi podatke v tabelco še za Dejterja. Pol pa ugotavljaj, kdo je šugo lol Vsi brezposelni al pa kot varnostniki, imate čas drekat po forumu ob vsakem času, pisat domišljijske zgodbice in se norčevat iz ženske populacije. Alfa samci, my ass!
Jst se ne udeležujem vaših piknikov, v bistvu mi še na misel ne pade se s kom izmed vas dobit. Ti pa si tam baje stalna spremljevalka. To da si samska ni nobena skrivnost, vse se razve tu gor, če ne drugače pa preko privatnih sporočilc <3
Btw, U mad, ker si nepotešena stara babnica ? Zame se ne sekiraj, sem še daleč od tridesetih, vsak dan na fitnesu mučim naprave, komunikativen, šarmanten, karizmatičen, fejst izobražen, perspektiven mladenič. Ooohhh yeaaaaahh !
[youtube]klGRVTTntoI[/youtube]
Kaj je, zeharka? Jaz drobtinico svojega prostega casa namenim on-line prisotnosti. Takrat ko pac nimam kaj bolj pametnega za pocet. Moj life ni poso-kuca, kot tvoj, zeharka. Ni zafilan z vsakdanjim sranjem tvojega. Samo iz tvoje kurje perspektive ne bi mogla prenesti, da ne zivimo vsi v “mejah tvoje normale”. Sedaj pa bez nazaj v kurnik kam spadas. Boooo… 😉
Meni je pomembna kariera, izobrazba in vse to. Ampak to ne pomeni, da mi je do tega, da bi garala po 50 ur in več na teden v službi.
Predvsem pa to ne pomeni, da si ne želim moškega. Moški so mi seveda pomembni. Samo seveda taki, ki jim je recimo jasno, da razgledanost in stopnja izobrazbe ni eno in isto. Lahko je nekdo s poklicno šolo razgledan, nekdo z diplomo pa precej okorel, da ne rečem kaj drugega.
Pa težave z impotenco mi tudi še niso sprejemljive. Mi bodo čez leta, samo sedaj še ne. Vsaj ne taki hudi primeri, da je moški v tako mladih letih potenten le, če je ženska prav oblečena.[/quote]
To je res.
Zato pa avtor nikoli ne bo dobil primerne ženske, če bo jo iskal po takšnih kriterijih.
Dobil bo ravno tisto, česar noče oz. se boji. Kakšno nerazgledano kelnarco, pa čeprav to seveda ne pomeni, da so kelnarce na splošno nerazgledane.
Čutim prizvok razočaranja?[/quote]
Ali imaš živčne končiče nekaj zjebane, ali je pa to čutenje posledica želje, da bi bilo tako (v tem primeru bi se bilo pametno zamisliti nad svojo perverzijo), saj suzim čisto v redu artikulirala svoje olajšanje ob pogojih, ki so podani.
Forum je zaprt za komentiranje.