Kje najdem “primerno” žensko ?
Se deloma strinjam. Samo jaz nisem tipični predstavnik moškega sveta. Jaz s tabo recimo nočem imeti opravka. In z veliko večino ostalih žensk tudi ne. Tipični moški bi tebi hotel zlesti v posteljo. Fuka bi fehtal. Jaz pa tudi v sanjah ne. Ste mi tipične ženske preveč odvratne. Se pa strinjam, da bi mnoge najbolje storile svetu, če bi ostale samske.
Se deloma strinjam. Samo jaz nisem tipični predstavnik moškega sveta. Jaz s tabo recimo nočem imeti opravka. In z veliko večino ostalih žensk tudi ne. Tipični moški bi tebi hotel zlesti v posteljo. Fuka bi fehtal. Jaz pa tudi v sanjah ne. Ste mi tipične ženske preveč odvratne. Se pa strinjam, da bi mnoge najbolje storile svetu, če bi ostale samske.[/quote]
Razumem. Tipičnega moškega zanimajo ženske. Res nisi tipičen, če te zanimajo moški.
Se deloma strinjam. Samo jaz nisem tipični predstavnik moškega sveta. Jaz s tabo recimo nočem imeti opravka. In z veliko večino ostalih žensk tudi ne. Tipični moški bi tebi hotel zlesti v posteljo. Fuka bi fehtal. Jaz pa tudi v sanjah ne. Ste mi tipične ženske preveč odvratne. Se pa strinjam, da bi mnoge najbolje storile svetu, če bi ostale samske.[/quote]
Razumem. Tipičnega moškega zanimajo ženske. Res nisi tipičen, če te zanimajo moški.[/quote]
To so ti “punchlajni”, ko ji ne daš fu*at, te pa označi za pedra 🙂
Rezultat je lahko tudi posledica pretvarjanja. Rezultati se vedno gledajo na dolgi rok, ko se pokaže pravi obraz nekoga, takšen kot ga kažeš tukaj recimo. 😉
Zakaj bi me to mučilo, če pa ne vem, če prideš? Daj malo logično razmišljaj. :))
Razumem. Tipičnega moškega zanimajo ženske. Res nisi tipičen, če te zanimajo moški.[/quote]
Morda tudi ti nisi najbolj običajna, če te zanimajo kužki v seksualnem smislu. To je celo kaznivo, zato pazi, kaj počneš s psi doma.
Zakaj bi me to mučilo, če pa ne vem, če prideš? Daj malo logično razmišljaj. :))[/quote]
Seveda pride do seksa, saj ima marihuanco.[/quote]
Glede na to, kako si razlaga določene pojme, verjemem, da ima tudi za seks posebno definicijo. 🙂
Seveda pride do seksa, saj ima marihuanco.[/quote]
Eh kje pa, mamilaši so itak impotentni. Lahko pa nastavi ta zadnjo bogu.[/quote]
Pri budalah tvojega kova je še sreča, da vsaj pijanim alfa samcem stoji brez kondoma. Da te lahko oplodijo in imaš kaj za gobezdat čez moški rod neodgovoren. Imaš rada potentne, da te obdelujejo kot kozo?
marihuanca pri kritiziranju samske29 si pa malo mim pihnil.
Avtor odkrito popljuva slabse izobrazene zenske. Resnica pa je, da izobrazba se ne pomeni odprte glave ali razgledanosti. Imas taksne in drugacne magistre, ki so zadrti in nestrpni, po drugi strani pa imas zelo razgledane ljudi z srednjo solo.
Veliko k temu tudi pripomore recimo branje. (pa ne casopisa)
Kmecka logika pa je tudi danes zelo tuja vecini izobrazencev.
Hkrati pa se izrazi, da se mu sprosceno oblecene zenske gabijo.
Bi rekel, da se avtor malce nosi zaradi njegove uspesnosti. Razgledan pa vsekakor ni tolikor kot si misli.
Kolikor jaz vidim avtorja si zeli zensko, ki bo zaposlena z sluzbo in ne bo zahtevala veliko pozornosti.
Bo v dobrem financnem stanju, v dobri kondiciji in bo vedno zrihtana v nulo.
Torej avtor isce predvsem zensko za kazat se na okoli.
Samo tudi ce bi nasel taksno zensko, dvomim da ima kaj zaradi cesar bi si ga taksna zenska zelela.
res je – veliko manj škode bi bilo – za vsak slučaj, naj se raje tudi sterilizirajo – veliko manj problemov bodo imele one ter ostali svet, ki bo moral prenašati njihove zafrustrirane froce!
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://media-cache-ak0.pinimg.com/236x/7e/a6/7f/7ea67f6220124df620bddc0c8df16a34.jpg[/img]