Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje najdem “primerno” žensko ?

Kje najdem “primerno” žensko ?

Mogoče za burek še ima, nima ga pa s čim zgrist….. :)))[/quote]

Oooo, fukfehtarček spet poskuša prek šinfanja soforumaša zlesti v ženske ritke. Kar tako naprej, ja, saj ti ne zamerim, samo ne boš ti prišel na svoj račun pri teh kozah zahojenih. Tako kot še nikoli nisi. Lolek slinavi.

Ma, ta travca teži po vseh forumih in pljuva po ženskah. Pač ga skrbi kako bo potem, ko ne bo več mamice, ki bi skrbela zanj.

Ne, ona je domišljava ne glede na to, da sem jaz luzer. Ni to povezano, fukfehtarček moj.

Oooo, fukfehtarček spet poskuša prek šinfanja soforumaša zlesti v ženske ritke. Kar tako naprej, ja, saj ti ne zamerim, samo ne boš ti prišel na svoj račun pri teh kozah zahojenih. Tako kot še nikoli nisi. Lolek slinavi.[/quote]Ne vem na kakšen račun ti računaš pri oglasu, ki si ga spisal…..lolek osušeni…ccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Oooo, fukfehtarček spet poskuša prek šinfanja soforumaša zlesti v ženske ritke. Kar tako naprej, ja, saj ti ne zamerim, samo ne boš ti prišel na svoj račun pri teh kozah zahojenih. Tako kot še nikoli nisi. Lolek slinavi.[/quote]Ne vem na kakšen račun ti računaš pri oglasu, ki si ga spisal…..lolek osušeni…ccccc[/quote]

A si opazil komu je napisal tale travar, da je njegov?
Citiram travarja: “…fukfehtarček moj…”

Oooo, fukfehtarček spet poskuša prek šinfanja soforumaša zlesti v ženske ritke. Kar tako naprej, ja, saj ti ne zamerim, samo ne boš ti prišel na svoj račun pri teh kozah zahojenih. Tako kot še nikoli nisi. Lolek slinavi.[/quote]

Pogovori se s svojo mamico, ker ne verjamem, da bi ona tolerirala tako nizkoten odnos, ki ga izkazuješ do ženske populacije. Pokaži ji, kaj počneš in naj ti pove, ali si gladek ali ne. Ker edino njo še ubogaš, poslušaš, ji slediš, si pokoren, uslužen…

Oooo, fukfehtarček spet poskuša prek šinfanja soforumaša zlesti v ženske ritke. Kar tako naprej, ja, saj ti ne zamerim, samo ne boš ti prišel na svoj račun pri teh kozah zahojenih. Tako kot še nikoli nisi. Lolek slinavi.[/quote]

Pogovori se s svojo mamico, ker ne verjamem, da bi ona tolerirala tako nizkoten odnos, ki ga izkazuješ do ženske populacije. Pokaži ji, kaj počneš in naj ti pove, ali si gladek ali ne. Ker edino njo še ubogaš, poslušaš, ji slediš, si pokoren, uslužen…[/quote]

No, ko že kar naprej tako vljudno omenjaš mojo mamo, ki pri naših debatah sploh ne sodeluje, ti lahko tudi jaz svetujem, da se usedi na ku rac svojega očka. Ga boš vsaj enkrat občutila.

Pogovori se s svojo mamico, ker ne verjamem, da bi ona tolerirala tako nizkoten odnos, ki ga izkazuješ do ženske populacije. Pokaži ji, kaj počneš in naj ti pove, ali si gladek ali ne. Ker edino njo še ubogaš, poslušaš, ji slediš, si pokoren, uslužen…[/quote]

No, ko že kar naprej tako vljudno omenjaš mojo mamo, ki pri naših debatah sploh ne sodeluje, ti lahko tudi jaz svetujem, da se usedi na ku rac svojega očka. Ga boš vsaj enkrat občutila.[/quote]

Saj pravim, dobro bi bilo, da bi se ji končno že predstavil. Moje oče je že dolgo pokojni, ampak sigurno vse vidi in bere.

Oooo, fukfehtarček spet poskuša prek šinfanja soforumaša zlesti v ženske ritke. Kar tako naprej, ja, saj ti ne zamerim, samo ne boš ti prišel na svoj račun pri teh kozah zahojenih. Tako kot še nikoli nisi. Lolek slinavi.[/quote]Ne vem na kakšen račun ti računaš pri oglasu, ki si ga spisal…..lolek osušeni…ccccc[/quote]
Spet smo te razkrinkali On_. Imo se preveč trudiš, pa te potem vsaka “friendzona” 🙂

No, ko že kar naprej tako vljudno omenjaš mojo mamo, ki pri naših debatah sploh ne sodeluje, ti lahko tudi jaz svetujem, da se usedi na ku rac svojega očka. Ga boš vsaj enkrat občutila.[/quote]

Saj pravim, dobro bi bilo, da bi se ji končno že predstavil. Moje oče je že dolgo pokojni, ampak sigurno vse vidi in bere.[/quote]

Aha, najbrž je zelo ponosen nate, ko te bere.

Saj pravim, dobro bi bilo, da bi se ji končno že predstavil. Moje oče je že dolgo pokojni, ampak sigurno vse vidi in bere.[/quote]
Kaj je storil samomor, potem ko je dojel, da mu je hčerka neplodna ?

Kaj je storil samomor, potem ko je dojel, da mu je hčerka neplodna ?[/quote]

Tako nizko se ti pa tudi ni treba spuščat.

Bo že preživela 🙂

Aha, najbrž je zelo ponosen nate, ko te bere.[/quote]

Jp. Tvoja pa ne ve, kakšnega parazita hrani.

Ona bo ti (spet) ne boš…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj je storil samomor, potem ko je dojel, da mu je hčerka neplodna ?[/quote]

Ko te ravno zanima…ne, imel je nesrečo, ko sem bila še majhna. Zakaj misliš, da sem neplodna? Si ti, pa te je strah za druge?

Thx za informacijo, s katero nimam kaj za počet.

Zdaj boš vsaj vedel, ker te zelo muči moje “stanje”.

Dvomim, da koga tu gor zanima tvoje duševno stanje…

Potem se brigaj zase, za svojo neplodnost. Jst s tem nimam težav, kontracepcijo tudi redno jemljem.

Kaj pa tebi, ki nič ne seksaš, koristijo kontracepcijske tabletke ? o_O

Če kdo bere marihuanco in Boga, mu je povsem jasno zakaj je veliko žensk raje samskih kot s tipi.
Če sta ta dva zmazka tipična predstavnika samskih moških, potem je vsaka samska, ki bo ostala večno samska, več kot pametna.

Vidiš, ko spet pišeš na pamet:). Pri meni ni suša. Čisto preveč izhajaš iz sebe. Jst ne živim tvojega lajfa, a veš.

Sem že ničkolikokrat napisal, da nimam težav z navezovanjem stikov z nasprotnim spolom. Sem zabaven, komunikativen, šarmanten, plus še izredno privlačnega videza. Let me guess, govorim s šugo ? 🙂

Sem že ničkolikokrat napisal, da nimam težav z navezovanjem stikov z nasprotnim spolom. Sem zabaven, komunikativen, šarmanten, plus še izredno privlačnega videza. Let me guess, govorim s šugo ? :)[/quote]
Očitno imajo določeni pojmi pri tebi povsem drugo definicijo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close