Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje naj praznuje hčerka(6 let)

Kje naj praznuje hčerka(6 let)

Letos bi hči rada praznovala rojstni dan s prijatelji. Seznam otrok je kar dolg,kar me ne moti. Sem vesela zanjo da se rada druži in ima prijatelje. Nastane paproblem. Živimo v stanovanju in doma odpade v vsakem primeru, imamo še dojenčka. Karkoli gledam na internetu ne pridem pod 400€. Rada bi kakšnega animatorja, da nisem sama z otroci, na starše ne bom računala, dovolj mi je da si vzamejo čas in pripeljejo otroke. Potem je tukaj hrana, igralnica, torta in vse kar paše zraven. Vidim da imajo marsikje organizirana praznovanja in glede na to, koliko računam zdaj bi mogoče raje vzela kaj takega. Kje praznujete da je otrokom lušno in slavljenci zadovoljni. Ne zanimajo me komentarji v smislu kaj se gremo s praznovanji. Praznovala bo. Vse hitro mine in tudi takih zabav ne bo v nedogled. Zrastejo in se zabavajo po svoje. Zdaj je pač tako. Torej, Ljubljančani kje praznujete, kako ste zadovoljni in koliko ste odšteli?

Zoo in torta iz Spara. Na kruhu naročiš par dni prej in jo zastonj zelo lepo okrasijo. Po pribor pa skok v Tedi. Tak res lep fin.optimiziran rd brez domačega stresa (prostorskega, pospravljanja,pripravljanja..). Mogoče še naročiš par pic in prineseš drink in to je ok.

Odgovor na objavo uporabnika
Lej jo, 20.02.2024 ob 09:21

Zoo in torta iz Spara. Na kruhu naročiš par dni prej in jo zastonj zelo lepo okrasijo. Po pribor pa skok v Tedi. Tak res lep fin.optimiziran rd brez domačega stresa (prostorskega, pospravljanja,pripravljanja..). Mogoče še naročiš par pic in prineseš drink in to je ok.

Sem Šla pogledat. 12€ na otroka+vstopnina. Otroci iz vrtca, sosede, sestrične in bratranec cca. 20. Sem zopet na cca.400€. Res opažam ta trend,da so na koncu izračuni kar isti pri različnih ponudnikih. Je pa dobra ideja, bom razmislila.

Mogoče v Hiši iluzij? Mi smo jo obiskali z najino 4,5-letnico in je bila čisto navdušena. Kolikor vem, imajo tudi praznovanja.

Prijateljica je imela za svojo 5-letnico pri Varuški Živi (mislim, da je na Viču) in je bila zelo zadovoljna. Rekla je, da je bilo 10 otrok skupaj s slavljencem in je plačala 150€ za 2,5h varstva in animacije (staršev ni treba sploh) in doplačala mislim, da 13 ali 15€ za družinsko pico. Torto je imela tudi svojo, imajo pa tam pribor in krožnike. Kako je s pogostitvijo ne vem, je pa veliko različnih tematik na izbiro in baje je zelo fino.

Sama sem zaenkrat zelo srečna, ker je moja hči čisto zadovoljna s tem, da s prijatelji praznuje v vrtcu, z družino pa doma.

Woop. Pri nas skoraj vedno vabijo vsi v woop. Nevem, naš gre zelo rad. Praznuje pa ne. Smo se tako odločili.

A oče pa nima nobene besede??

Mogoče pa se pozanimaš na G-rega…/ Zavod g-rega, Hladilniška pot 36, Ljubljana, telefon-041 750-753, 041 676-097 /

Organizirajo -športni rojstni dan- Zalog                                                                                                   – rojstni dan na prostem- Laguna

Glede cene in ostalih podrobnosti-  pa pokliči.

Ja, od G-rega so pa res fajni vaditelji in animatorji, same pohvale…Naša je pred leti tam rekreativno plavala na Kodeljevu in bili z vsem super zadovoljni. Tudi glede rojstnih dni so se potrudili.

Zabava, 20.02.2024 ob 09:45

Woop. Pri nas skoraj vedno vabijo vsi v woop. Nevem, naš gre zelo rad. Praznuje pa ne. Smo se tako odločili.

Aja, radi se pasete na drugih praznovanjih, ko drugi plačajo, vi sami pa ne bi? Te ni sram???

Prisklednica skopuška! In še otroka treniraš v prisklednika.

tuki si ti starš in če si ne morete privoščiti, nekaterih otrok ne povabite. bratranc pa sestrična lahko tut pridejo družinsko k vam na kos torte in sok v stanovanje. pa zihr tut otrok ni najbolši prijatelj z vsemi. pa tko odbijete še kakega otroka več. valda ne greš u minus zard rojsntega dneva

Hiška 0Šiška, Atlantik, zoo..

In kaj bo rekla otroku, ki ni bil povabljen? Sori, zate je pa zmanjkalo denarja. Po moje naj povabi ali samo najboljše prijatelje ali pa vse. 400 evrov ni majhen strošek, vsaj za večino. Kaj pa drugi, tudi povabijo vse po vrsti?

Imam dva fanta 6 in 8 let, ampak vseeno delim, če komu pride prav. Rojstni dnevi so lahko zelo dragi, kot sama ugotavljaš. Ampak, bistveno ceneje pride, če sama organiziraš in sama (no, verjetno z možem ali še kakšnim staršem) nadzoruješ dogajanje. Naša dva sta mahnjena na nogomet, zato za dve uri najamem igrišče v dvorani in potem igrajo nogomet. Tisti, ki nogometa nočejo igrati, pa si dajo duška na pripadajočih igralih in blazinah. Vmes jim dam kaj za pojesti, na koncu pa je še torta in kaj zapojemo.  Pridem skozi z dosti manj kot 400 eur, pa je kljub temu cel kup otrok. Ja, nimam animatorja, ampak saj ga ne rabijo.

Nikoli in nikdar več woop, sploh ne tako majhni otroci. Smo imeli na taki zabavi zlom gležnja, jaz mojih ne pustim več na trampolin.

Nisem iz Lj ampak pri nas se da najeti za par ur šolsko telovadnico. Sam prineseš hrano, pijačo, športne rekvizite in kakšen zvočnik. Starši se morajo bolj angažirati pri organizaciji, tematiki… Ampak povabljenih je lahko veliko, otroci se zdivjajo. Na take zabave smo povabljeni tudi starši. Se družimo med sabo +vsak pazi na svojega mulca;-)

Sorry, ampak to je neumnost. Na rd sošolca od sina sta dva trčila z glavami. In to extra. Zunaj na igrišču. Na eni od hčerkinih zabav je fantek pridelal odprto rano na glavi. Najeta igralnica in prosta igra. Po tvoji logiki odpade potem vse. Mi zdaj vedno jemljemo samo zabave z animacijo, da so mulci malo vodeni, ker drugače je hitro kaos. Vzamemo kdaj animatorja extra če je možnost. Kar se tiče woopa je tako, da načeloma pazijo, da se kdaj kaj zgodi ni pa nič čudnega, ampak ne samo v woop.

Naša je lani 6 let praznovala na lju. Gradu – imajo več programov/paketov. Cena je bila 150€, jaz sem spekla torto in pripravila prigrizke. Družili so se kraljico, iskali so zaklad, raziskovali ječe… na koncu pa pogostitev in druženje v njihovem zmajevem brlogu. Krasno je bilo, mala še zdaj govori o tem in da bo letos tudi. Leto prej je pa praznovala v botaničnem vrtu, tudi zelo lepo, tudi 150€. A je bolj za tople dni, ker so zunaj. Ne vem, kje imajo 400€, jaz vedno najdem kaj za cca 150€ – sin je imel v hiši iluzij, in mestnem muzeju. Večina muzejev in galerij ima lušne programe, otroci se tudi kaj naučijo. Pa še stresu se izogneš.

Pri nas praznujejo v gasilskem domu, je pa res da kaj pametnega ni blizu.

Smo izven LJ.

hopcof123, 20.02.2024 ob 10:37

Imam dva fanta 6 in 8 let, ampak vseeno delim, če komu pride prav. Rojstni dnevi so lahko zelo dragi, kot sama ugotavljaš. Ampak, bistveno ceneje pride, če sama organiziraš in sama (no, verjetno z možem ali še kakšnim staršem) nadzoruješ dogajanje. Naša dva sta mahnjena na nogomet, zato za dve uri najamem igrišče v dvorani in potem igrajo nogomet. Tisti, ki nogometa nočejo igrati, pa si dajo duška na pripadajočih igralih in blazinah. Vmes jim dam kaj za pojesti, na koncu pa je še torta in kaj zapojemo.  Pridem skozi z dosti manj kot 400 eur, pa je kljub temu cel kup otrok. Ja, nimam animatorja, ampak saj ga ne rabijo.

Samo 1x sem se šla lastno organizacijo in nikoli več. Fantje so se stepli (ne moj), noreli, plezali, kjer ne bi smeli… jaz pa vsa v stresu, da se kdo ne poškkduje. Ne hvala. Od takrat ima organizirano, jaz spečem torto in opazujem od strani.

Kajpa, 20.02.2024 ob 11:00

Naša je lani 6 let praznovala na lju. Gradu – imajo več programov/paketov. Cena je bila 150€, jaz sem spekla torto in pripravila prigrizke. Družili so se kraljico, iskali so zaklad, raziskovali ječe… na koncu pa pogostitev in druženje v njihovem zmajevem brlogu. Krasno je bilo, mala še zdaj govori o tem in da bo letos tudi. Leto prej je pa praznovala v botaničnem vrtu, tudi zelo lepo, tudi 150€. A je bolj za tople dni, ker so zunaj. Ne vem, kje imajo 400€, jaz vedno najdem kaj za cca 150€ – sin je imel v hiši iluzij, in mestnem muzeju. Večina muzejev in galerij ima lušne programe, otroci se tudi kaj naučijo. Pa še stresu se izogneš.

Verjetno nisi imela dosti otrok? Jaz sem opazila, da cena konkretno poskoči, če je nad 10 otrok. Pri 20 te pa sploh oberejo do kosti.

In pol dobi otrok  darilo neko ,šaro, z tedija za 10€.

No ja, do poškodbe (ali ravsanja) lahko pride kadarkoli, tudi če je zraven 5 animatorjev.

fidelium, 20.02.2024 ob 11:13

No ja, do poškodbe (ali ravsanja) lahko pride kadarkoli, tudi če je zraven 5 animatorjev.

Seveda. Starš ki za poškodbo krivi animatorja ali gostitelja ni pri sebi. To pomeni, da če pade in si zlomi nogo doma je kriv starš. Otroci so, take stvari se pač zgodijo, upajmo samo na to da čimmanjkrat.

Hm, 20.02.2024 ob 11:05

In pol dobi otrok  darilo neko ,šaro, z tedija za 10€.

Pa kaj imato veze?? Če hočeš računico nardiš na mestni zelenici, če hočeš, da se tvoj otrok zabava pa odpreš tošl. To nardiš za svojga otroka a ne? Povabljeni so njegova želja..

Lonica, 20.02.2024 ob 09:01

Letos bi hči rada praznovala rojstni dan s prijatelji. Seznam otrok je kar dolg,kar me ne moti. Sem vesela zanjo da se rada druži in ima prijatelje. Nastane paproblem. Živimo v stanovanju in doma odpade v vsakem primeru, imamo še dojenčka. Karkoli gledam na internetu ne pridem pod 400€. Rada bi kakšnega animatorja, da nisem sama z otroci, na starše ne bom računala, dovolj mi je da si vzamejo čas in pripeljejo otroke. Potem je tukaj hrana, igralnica, torta in vse kar paše zraven. Vidim da imajo marsikje organizirana praznovanja in glede na to, koliko računam zdaj bi mogoče raje vzela kaj takega. Kje praznujete da je otrokom lušno in slavljenci zadovoljni. Ne zanimajo me komentarji v smislu kaj se gremo s praznovanji. Praznovala bo. Vse hitro mine in tudi takih zabav ne bo v nedogled. Zrastejo in se zabavajo po svoje. Zdaj je pač tako. Torej, Ljubljančani kje praznujete, kako ste zadovoljni in koliko ste odšteli?

Atlantis, v ceni 22eur na otroka je vse notri, 3 ure zabave, torta, hrana, animatorji.

WOOP ima kar nekaj programov, za tako majhe najbolje trampolin in zdaj imajo še plezanje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close