Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika kje naj kupim matični mleček?

kje naj kupim matični mleček?

Ali ga je katera jemala in ga lahko pohvali?
Zakaj?
Hvala!

Kupila v čebelarski trgovnini v Lukovici. Je pa 100%. Nam je v času jemanja pomagal (pri otroku).

lp

Ker gledam v medexovih izdelkih je povsod samo 1% noter.
Super, de se dobi 100%

A še kje imajo so stvar?

V medexovi prodajalni na Miklošičevi v Lj prodajajo čisti matični mleček. Dobiš ga iz hladilnika in doma ga je treba hraniti v hladilniku. Zraven dobiš navodila in plastično žličko, ker ga ne smeš jemati ven s kovinsko.

Revita ga ima tudi. Najbrž kot komercialna prodaja tudi oni prodajajo 100 procentni matični mleček, hehehe

Kupila sem ga na Miklošičevi v Medex trgovini…100%…ampak je tako ogabno zanič…fuj, jaz ga nisem mogla dol požret samega…zato sem si ga zmešala z medom…

lp

Na tržnici BTC- pokriti del… tudi iz hladilnika.
Aja, kupila pred dvema letoma.

Sem klicala v Medex. Tisti iz hladilnika stane za 2 mes. kuro 45 EUR/60g, 160 g pa 113 EUR.

Poceni pa ni tale zadeva.

Ali vam res kaj pomaga pri ohranjanju zdravja?

Maticni mlecek je zelo draga zadeva, ker ga cebele pridelajo zelo zelo malo, pa se cebelarji jim ne morejo vsega postrgati, ker same hranijo z njim svoj zarod. Tako da od tistega malo pridelanega, dobijo cisto malo.

100% se zelo tezko dobi in vecinoma je vsem 100% se kaj dodano.

Jaz sem zadovoljna z Medexovim, ceprav dvomim o 100%.

Lep pozdrav !

Matični mleček lahko dobite 30g in 40 g pri čebelarstvu Zajc, informacije na tel.031 617 394.Mleček je 100%, letošnja bera.

Tomaž

100% matičen mleček v kapsulah angleškega proizvajalca G&G Vitamins. Ena kapsula vsebuje 600 mg matičnega mlečka, Na dan pa sta več kot dovolj 2 kapsuli. In cenovno ugodno.

če že kupim kakšno prehransko dopolnilo (ki je samostojno na trgu), ga nikoli ne kupim v kapsulah, tabletah, saj ovoj kapsule, dodatki tablete dodatno obremenjujejo jetra.
Tako vedno vse raje kupim natur – kot primer tako : ala matični mleček natur, tudi alga kelp je recimo en tak primer – kelp v prahu in ne v obliki tablet… in še in še se najde tega, tudi recimo omega 3, raje olje in ga piješ na žlico, kot pa tablete in še in še.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close