Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Kje naj dobim starejšo številko National Geographic?

Kje naj dobim starejšo številko National Geographic?

Pozdravljeni!

Zanima me kje bi lahko dobila staro številko National Geographic marec 1998 ali kar koli drugega o eskimih in njihovem življenju!

Hvala za pomoč!

v knjižnicah

Veš točno katera številka je bila? Nekaj starih letnikov imam doma (ampak tudi ne več vseh številk). Nimam časa sama brskati, če pa veš pa sporoči, če jo imam ti jo rade volje pošljem.

Jaz moram tudi pobrskat, ker imam neke stare številke. Drugače pa bi morali to imet v knjižnicah, skoraj 100% (v Kranju vem, da majo).

Ne vem katera številka je točno, vem samo, da je to National Geographic marec 1998.

Veliko starih številk so imeli tudi v Antikvariatu v Ljubljani na Mestnem trgu.

Obstajajo cdji z skeniranimi članki. Verjetno majo v kaki knjižnici tudi to. Ker je zraven še kazalo, ni vrag, da ne bi našla. Je pa knjižnica na prvem mestu še najbližja izbira.

No saj ta podatek čisto zadošča. Če ga še nisi našla bom čez vikend doma pogledala pa ti sporočim ali ga imam.
LP

Ne nisem ga še našla, ker knjižnici v Mengšu in Domžalah ne premoreta tega.

Jaz sem doma pregledala, imam samo starejše kot to, žal.

Špelca, če boš zadovoljna s kopijo članka mi pošlji naslov na moj email, pa ti jo pošljem.
LP

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

New Report

Close