Najdi forum

Kje na spletu??

Zdravo,morda bo od vas kdo vedel kje na spletu lahko dobim koledar,ki mi pove kateri dan je to v letu:
Npr.: Iz cestninskega listka iz tujine vidim da je to 285 dan v letu 2001,pa me zanima kateri dan datumsko je to.Šoferji nam nosijo tudi stare listke,pa bi rada dala v poslovno evidenco.
Hvala pozdrav Sonja

Za navadna leta imaš razpredelnico tule
za prestopna pa tule

Ali pa v excelu
Najprej v A1 vpišeš 1, primeš za pikico v desnem spodnjem kotu celice in povlečeš dol do 366. (v nekateri verzijah je potrebno hkrati držati Ctrl)
V B1 vpišeš 1. jan. 2001 in na isti način povlečeš dol do 31. decembra.
Postopek za 2002 ponoviš v stolpcu C, potem pa lahko označiš oba stolpca (B in C9) in pikico povlečeš v desno. In narediš koledar do leta 2255.

hehe lahko narediš celo do 2799 pa boš vseeno ugotovil, da je 196. dan v neprestopnem letu 15.7 v prestopnem pa 14.7, 51. dan pa je vedno in za prmejduš lahko le 20 februar :))

Mrgrhh, presneti mikrosoft excell in njegove fore.
Postopek je seveda potrebno obrniti na glavo: najprej v B1 in C1 cpisati 1.1.2002 in 1.1.2003 in povleči v desno (za kolikor let pač želiš, ampak več kot 255 ne bo šlo), postopek ponoviti v B2 in C2 8z 2.1.02 in 2.1.03) in povleči v desno, označiti obseg (obe vrstici) in potegniti dol.
Ste zdej srečni, ali pa me v četrtek ne bo!!

Wega

Lep, pameten in neverjetno skromen.

Dragi “doktor Wega”,ker sem praktični človek,se mi tvoja različica ni zdela dovolj nekomplicirana,zato sem jo ubrala k tvojemu sosedu hmmm-ju,kjer sem dobila,kar sem želela.Pa vseeno hvala.
LP Sonja

hehe, dober slogan, mrbit ga bom dal v podpis

Uberite jo k stričku hmmmu, kjer boste dobile, kar ste želele :))

Ja ampak tako lep kot jaz pa vseeno nisi.
Tko.

Ja pa tut cenjenih nazivov nima ???

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

aaaa?

Aja???
A tkooo!???
No pridte če si upate v četrtek k Kamnu za McDonaldsa ob ene petih, pa bomo vidli!!

dr(ugi) Wega
(prvi je bil profesor)

Lep, pameten in zaprmej skromen.

hehe, Wega, že tko nikol nobene ni, zdej bojo pa mislile, da se še tepemo tam, pa kamne mečemo, zdej pa sploh dvomim, da bomo kdaj kakšno spravil na smetano :)))

No ,no saj s svojim odgovorom nisem računala na to,da se bosta”prjela”
Eden je bolj lep,drugi bolj pameten,mene pa ne zanimajo te podrobnosti,
končno oba sta mi dala odgovor,jaz sem se pa odločila za “ta boljšga”,
kot v ljubezni………..ali ne??
LP Sonja

Kaj pa moji %????????

Hja se bo za dogovort.
Lahko ti ponudim nekaj % od vsake objave, ali pa pripis podatkov o avtorju v drobnem tisku 🙂

Ma ni mi do slave,raje imam šuško!!!
Bo šlo??
Lp Sonja

Bo šlo. Naslednjič, ko se dobimo pri Kamnu.

Wega

Lep, pameten in na žalost skromen.

Dragi doktor,povej mi ” kje imaš ” ta kamen,veš nikoli se ne ve kdo vse pride??

Tako ja.
Ker je slogan nekomercialen in z njim ne bom služil mastne $$, bom težko izplačeval mastne $$ za procente.

Za kak pir pri kamnu bi pa že reskiral :))

Dej skeniri mi tvojo sliko ,da se prepričam!

Dragi Sonček, tale kamen je v bistvu “Tut ‘ en ‘ kamn” ki domuje zadaj za šišenskem McDrive (mcdonaldsom) v Ljubljani.
Vljudno vabljeni ste bili vsi spraševalci in odgovorjevalci že nekajkrat, pa v resnici ni prišel (skoraj) nihče. Še najmanj kup deklet, ki je po zadnjih zračunih klemenxxu dolžen 19.887.220,00 poljubčkov.
Torej oči na peclje, če ste za se dobimo v ponedeljek, uro bo določil Klemenxx.
Pa štempilko sabo met, če bosta s hmmmom sklepala kakšne pogodbe:))

Wega

Lep, pameten in obupno skromen.

Živjo,že dolgo me ni nihče tako poimenoval,veš kar pasalo mi je.Hvala za izčrpne infomacije o “vaši skriti lokaciji”.Mora biti kul,pa še pozitivne energije je dosti,kamni so ponavadi vir dobrih vibracij,tako,da me čudi da,kar ni in ni folka. Meni je pa mal daleč priti do tja,jaz se raje držim bolj morja.Ampak pride dan ko………!Pa tudi na štampiljko ne bom pozabila,business je business.
Dobri ste fantje,vsi ki ste na forumu,saj mi dostikrat pomagate.
Še se glasim,ko kaj nucam.Mejte se!!!!!!
LP Sonja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close