Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kje na Dunaju Uggice?

Kje na Dunaju Uggice?

In ker grem ravno na Dunaj, me zanima, če katera ve, kje imajo prodajalno. Pa če so kaj cenej..

Povsod jih imajo. Po skoraj vseh štacunah s čevlji. Prav njihove štacune pa ni, vsaj jaz je nisem opazila. Cene so pa enake.

ma raje na Dunaju počnem kaj drugega kot pa kupovanje šulnov.

Kaj si ti malo glupa? In zakaj naj bi avtorico zanimalo, kaj ti raje počneš na Dunaju? Pa koga to briga.

Avtorica, trgovine še nisem videla (prav UGG), jih pa imajo v ostalih trgovinah s čevlji in cene se mi zdi da so kar primerljive.

A to pomeni, da so povsod po Evropi tako drage? Jaz sem jih lani kupila v Ameriki, zase in za otroka. Kmalu bodo otroski premajhni in sem hotela v Ljubljani kupiti nove, pa me je cena zelo sokirala – 170EUR!!!! V Ameriki so otroski 90 DOLARJEV! Sej niso normalni. Ce bi imeli malo nizje cene, bi tudi prinas vec prodali, tako pa se okrog sprehajajo cenene sinteticne kopije.

Kaj hočeš, znamka in moda se plača. Da pa tudi slučajno niso stvari tako drage, se vidi na razprodajah ko cene spustijo tudi po 50% in ponekod potem še naknadno 10 ali 20%. kaj to pomeni? Da tudi na razprodajah trgovci še vedno zaslužijo. Marže, marže…zato pa je Bato od Sportine med najbogatejšimi Slovenci:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close