Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Kje mate rade, da vam partner svrši oz. konča

Kje mate rade, da vam partner svrši oz. konča

V vas ali more zunaj? Baje jih dosti ne mara sperme pa more dec zunaj svršit.

In zakaj je bilo treba uporabiti besedo “svršiti”, ki ni slovenska in nima nobenega smisla v slovenskem stavku??

Odgovor na objavo uporabnika
Noben ‘oziroma’ tu ni potreben!, 17.01.2023 ob 05:15

In zakaj je bilo treba uporabiti besedo “svršiti”, ki ni slovenska in nima nobenega smisla v slovenskem stavku??

Zato, da si predstavljas en dober kurac v tvoji pickici

Zato, ker beseda svršiti vsi vejo na kaj se nanaša tudi, če ni slovenska to je enako kot beseda gamad pač vsak razume, če bi napisala samo ” kje mate rade, da partner konča” pa si vsak lahko razlaga po svoje in bi dobila sto enih vprašanj. Kakšni bi razumeli tudi, da se ga hoče znebit.

Zgornji post se nanaša na to repliko.

Južne treba vse direkt v usta zalit…svršiti v goltanec….da so srečne. To so te južne fore.

Marš golazen ćefurska !

Golazen brezobrazna na MONU.

Vedno slabša kasta na PC tipkovnico prilepljenih ljudi brez življenja.

Takšnih, ki pri 20-30 letih in enojni postelji v sobi od dva kvadrata svršite na mamo ali punčke na očete!

Taki meglomešalci, ker če bi imeli kam drugam svršit, vas tukaj ne bi bilo prisotnih. Ena in isti gamat,

Eni se pa ornk razburjate kaj je problem a niste že dolg svršavali?

Gremo se držat teme, tema ni slovnica in jezik.

A kam? Tja, kjer je temu mesto; v kondom.

takole, 17.01.2023 ob 06:51

A kam? Tja, kjer je temu mesto; v kondom.

Če si v vezi seksaš načeloma brez kondoma torej morš končat kje drugje.

Meni moj na trebuh, ne maram, da notr spusti.

Fghj, 17.01.2023 ob 07:00

Če si v vezi seksaš načeloma brez kondoma torej morš končat kje drugje.

Aja? No, jaz poznam kar nekaj parov, ki si ne želijo več otrok in moški odgovornosti za kontracepcijo ne prelaga na žensko.

Hja, mogoče boš pa morala najti partnerja, ki te bo dejansko cenil.

Xy, 17.01.2023 ob 06:50

Gremo se držat teme, tema ni slovnica in jezik.

Ja, pa je tema slovnica! Zakaj pa je potem neslovenska beseda v slovenskem naslovu???

Kaj pa, če bi pisalo “Kam raje, da vam vaš partner cums”?! Isto!

In noben Slovenec ne reče “svršil bom”!!!

Zakaj je bilo sploh treba uporabit to neslovensko besedo za v bistvu čist normalno, ničposebnega temo???

In tista razlaga, da potem Slovenci “ne bi vedeli, na kaj se nanaša”, mislm??! Če ti govoriš slovensko in hkrati ne veš, na kaj se tvoj govor nanaša, potem pač ponovi življenje od vrtca dalje, ker očitno si nekje zgrešila!!!

Kakšni butasti izgovori!!!

In če že, bi kvečjemu rekli, “kam želite, da vam partner špricne”.

Ja, tud “špricne”ni slovenska beseda, a je integrirana v pogovorni jezik, tako kot cajtng, cajt, cuker, lušten, štenge, šefla in še nešteto popačenk, ki so tu praktično od Trubarjevih časov.

“Svršiti” pa RES noben Slovenec ne reče!!! To sploh ni del niti pogovornega jezika!

Pejte na kak srbski forum pa tam vprašajte “Kamo želite da vam partner konča odnosno svrši?” Me zanima!!

V ledvici…ma dio buh kakšna vprašanja no a to “rokometaši” odpirajo al kaj? Velikost košarice, a je katera nagajiva itd… Plačajte si onlyfens pa dr…te

takole, 17.01.2023 ob 07:03

Aja? No, jaz poznam kar nekaj parov, ki si ne želijo več otrok in moški odgovornosti za kontracepcijo ne prelaga na žensko.

Hja, mogoče boš pa morala najti partnerja, ki te bo dejansko cenil.

Aja zdj že, če partner konča v teb to pomeni, da te ne ceni zanimivo. Pa tako v vednost tip, ki ga zna uporabljat ne rabi kondoma ga lahko, da prej ven preden mu pride samo očitno tvoji partnerji tega niso znali.

Noben ‘oziroma’ tu ni potreben!, 17.01.2023 ob 07:20

In če že, bi kvečjemu rekli, “kam želite, da vam partner špricne”.

Ja, tud “špricne”ni slovenska beseda, a je integrirana v pogovorni jezik, tako kot cajtng, cajt, cuker, lušten, štenge, šefla in še nešteto popačenk, ki so tu praktično od Trubarjevih časov.

“Svršiti” pa RES noben Slovenec ne reče!!! To sploh ni del niti pogovornega jezika!

Pejte na kak srbski forum pa tam vprašajte “Kamo želite da vam partner konča odnosno svrši?” Me zanima!!

Si pa občutljiva, sama sem čista Slovenca in marsikoga poznam, li je pa rečejo besedo svršiti to je sleng med mladimi do 35 leta tako kot bojo rekli namest zastojn đabe tako, da ne mi govort, da to noben Slovenec ne reče. Mogoče ne tvoja starejša populacija, mladi pa še kako.

Če si v resni zvezi in je poskrbljeno za zaščito nevem zakaj ne bi končal v tebe moškim je to všeč, ker so lahko sproščeni vmes in v miru končajo odnos ne rabjo razmišljat kdaj jim prihaja, da ga pravi čas zvlečejo ven.

Rtzzu, 17.01.2023 ob 12:29

Če si v resni zvezi in je poskrbljeno za zaščito nevem zakaj ne bi končal v tebe moškim je to všeč, ker so lahko sproščeni vmes in v miru končajo odnos ne rabjo razmišljat kdaj jim prihaja, da ga pravi čas zvlečejo ven.

S kondomom pa itak ni isti filing.

Drži

Mož ponavadi konča v mene ali kam pač želi. Prijatelj pa mi ponavadi konča na samostoječe nogavice ali kaj pač takrat nosim. To mu je ful všeč

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close