Kje kupujete oblačila za najstnike, ki niso po konfekciji
Kavbojk ravno zaradi tega niti ne nosi veliko. Kakšen model dobi v Strasivariusu, Pull and bear.
Top man je tudi znamka, kjer imajo oblačila za vitke.
A tudi v teh trgovinah, so mu hlače 3/4 ali še manj. Ampak tako itak nosi. Hlače ne smejo biti do gležnjev po njegovo.
Nekaj imajo tudi na spletu. 2TALL spletna trgovina. Iz tu ima samo 1 model, niso mu všeč.
Kje, 23.07.2021 ob 08:00
Moj sin je pravi košarkar, velik in suh. Majice, puloverji še nekak dobi, da so mu prav, hlače kavbojke naprimer pa že težje. Ima kdo podoben problem? Kje najpogosteje kupujete?
KAj pa v trgovinah ki imajo podalljsabe modele? Recimo soliver…tudi ce v trgovinah ni izbire je online vec. In jaz bi kupovala na moskem oddelku. Razlik med moskimi in najstniskimi motivi in oblacili zdaj prakticno ni vec. So se druge trgovine, ki imajo to moznost. Najprej pa v trgovino probat, da ves velikost izbrat. Verjetno je v njegovi druzbi se kdo s takimi problemi 8n naj se med seboj pogovorijo in izmenjajo mnenja.
Asteprobal, 23.07.2021 ob 09:59
KAj pa v trgovinah ki imajo podalljsabe modele? Recimo soliver…tudi ce v trgovinah ni izbire je online vec. In jaz bi kupovala na moskem oddelku. Razlik med moskimi in najstniskimi motivi in oblacili zdaj prakticno ni vec. So se druge trgovine, ki imajo to moznost. Najprej pa v trgovino probat, da ves velikost izbrat. Verjetno je v njegovi druzbi se kdo s takimi problemi 8n naj se med seboj pogovorijo in izmenjajo mnenja.
Razlika med moškimi in najstniškimi modeli je dostikrat v širini. Problem je dobit za visokega in suhega.
Avtorica o kakšni velikosti govorimo? potem ti lažje svetujem.
Forum je zaprt za komentiranje.