Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kje kupujete oblačila ?

Kje kupujete oblačila ?

Kupujem samo še oblačila iz naravnih materialov. Jih je pa težko dobiti! Ne želim da se poliester dotika moje kože!

Ogromno kupujem v Zari, najraje na razprodajah :), H&M, kak Mango, Primark, Mohito, Reserved, kak C&A, včasih se najde celo kaj v Pepcu, Lidlu in Hofru. Sem pa opustila nakupovanje na Sheinu. Izbire je ogromno, pomembno je samo, če znaš stvari kombinirati. Ker nisem pristaš minimalizma, je moja omara kar polna, zato tudi kupujem oblačila nižjih in srednjih cenovnih razredov. Medtem, ko pa pri obutvi. vrhnjih oblačilih in spodnjem perilu ne šparam.

Lepo se lahko oblečete v Zari. Pomembno je, da iščete kose primerno vaši postavi. Pomembna je pravilna kombinacija barv, odtenkov, materialov ter seveda dodatkov. Lahko me kontaktirate.

Zara je pa res šit od robe. Še HM bombažni oddelek je boljši. Zara je za ljudi do 1,56cm višine. Se pravi za otroke.

Odgovor na objavo uporabnika
Zara969, 28.02.2025 ob 13:48

Zara je pa res šit od robe. Še HM bombažni oddelek je boljši. Zara je za ljudi do 1,56cm višine. Se pravi za otroke.

Ne bo drzalo. Imam 176cm, 68kg, kosarico 75C, v Zari kupujem v velikosti  S in M. Kar se pa materialov tice pa – krep je povsod. Tudi med drazjimi brendi.

Tud meni Zara ne sede, zelo malokrat sem tam kaj kupila. Boljši mi je H&M. Včasih preseneti C&A. Dober bombaž je pa težko najti.

Hecno, ampak jaz sem nazadnje par pletenih oblek in takih toplejših majc oz. Lahkih puloverjev dobila v Leclercu. Super materiali – bombaž in viskoza, in končno nekaj barve! Ker povsod kar ste našteli je sama črnina, sivina, bežina. Jaz rabim barve, sploh pozimi, da mi dvignejo energijo v teh sivih dneh. Obožujem pozimi tople pletene obleke, spodaj pa bombažne pajkice in škornje ali gležnarje.

ma težava je, ker sploh ni kaj dosti lepega na izbiro.. jaz imam rada nekako malo odštekan eleganten stil.. kavbojke niso moja prva izbira, najraje imam hlače iz blaga, lepe in malo odštekane.. in tega se sploh ne da dobit.. tista stroga eleganca kostimi itd mi ni všeč, ta najstniška strgana moda, ki je vsepovsod, pa mi ni všeč ..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close