Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kje kupiti trak?

kje kupiti trak?

Živjo dragi forumovke!
Ali bi morda katera od vas vedela kje naj si kupim trak za v lase.Čisto klasičnega,črnega, najbolje iz elastičnega bombaža,pa po možnosti da je brez reklamnega napisa?Kmalu bo pomlad in rabim ga zato ker imam kronične probleme z ušesom in mi je priporočljivo da bi ga nosila,zaradi vetra,prepiha..pa še kot modni dodatek bi mi bil:)Zdej mam zimskega oz iz valurja ki sem ga kupla v hervisu,a nisem preveč zadovoljna ker je z reklamnim napisom pa še pretopel bo za spomlad.Če ima kdo take probleme ali pa ne,zelo bi vam bla hvaležna za vodilo kam naj grem..Lep dan še naprej!

Če ga pri mesarju nimajo, pejt za vsak slučaj pogledat še k Mülerju 🙂

A ga imajo v Mulerju tut al kaj,al me zezas?Mislim ni treba dajat take glupe..

Tudi v Mercatorju ga boš verjetno našla. Samo malo se obrni okoli.

lp

Trapasto vprašanje, trapast odgovor. Seveda te zezam, saj sem Koka, a ne? Ampak vidim, da nisi čist prepričana, da tega ne bi imeli tud pri mesarju, ha ha ha ha ha.

Pri Müllerju pa sem te trakove res videla pred časom… sam zdaj se bojim, da sem že ob vso kredibilnost 🙂

Oprosti draga koka zame to ni trapasto vprasanje,saj moram trak nositi iz zdravstvenih razlogov.Mislim da moras bit ti cela trapasta ha ha ha….

joj, nika, kok si zategnjena! men se je prov smešn zdel, kar je koka napisala. mal heca more bit. sej ni nč slabga mislna, ima pa smisel za humor. kar pa za tebe ne morm rečt…

Mislm a zdej me boš pa še ti al kaj,oprost gre se zaradi problema ki ga mam.Zategnjena si pa ti,ne bos ti men žalila trapa neumna!!

Ma, daj no Nika, koki se je najbrž smešno zdelo, da sprašuješ za take stvari, ki jo dobiš v vsaki trgovini, pa naj bo to nama al pa drogerija (al pa morda tud mesarija :)).

Ne biti zategnjena, vprašaj kaj pametnega, po trak pa le skoči v mesto. Grem staviti, da ga dobiš že v tretji štacuni.

nika, pomer se!!!!! smilš se sama seb, pol žališ vse naokrog. če mislš sam žalt, se raj ne oglaši. kok si pa stara, da take pišeš? jest bi ti dala največ 13 let… dej mal poglej, kaj si pisala, pa se mal zamisl.

To pa ni res, jz sm ga tut iskala pa sm bla že in v nami in v mullerju pa ga nimajo

ok pameten odneha,ampak nisem zategnjena!!Če vam je vprašanje tako trapasto,ki jih je veliko bolj trapastih na tem forumu,da ne govorim kateri so ..vam ensotavno ni treba odgovarjat!!:P

Pa da ne govorim o tem da je vsako drugo vprasanje kaj naj svojemu kupim za roj.dan mislim haloo?Eno so pa res butasti,če svojega ne poznajo:)))))))))))

Zdravstvena težava res ni nič trapastega. A smo govorili o tem? Kdo bi si mislil….jaz pa sem mislila, da se pogovarjamo o tem kje kupiti trak. Sorry, nisem dojela skritih, subtilnih, nadvse prefinjenih podtonov tvojega sporočila. Nisem zakapirala, da bi se rada pogovarjala o vzrokih zakaj iščeš trak.

Ženske, seveda ni zategnjena, sej še ni našla traku, ha ha ha ha ha.

a vidš, spet žališ ljudi okrog sebe. če te motijo vprašanja, jih ne beri. butasta si pa ti, ker ne sprejemaš drugih ljudi in njihovih mnenj in njihovih “trapastih” vprašanj.
glede tvojega vprašanja – noben ni rekel, da je butasto, vsaj men se ne zdi, da je.

Ampak eni so pa res hitro užaljeni… Mislim, da je nika falila forum…

Poglej peti odgovor koke in boš videla da je vprašanje trapesto,pa saj ni važno.Če se vi spravljate name se bom pa šejaz na vas,pa nehite bit že otročji no.In nimam 13 let,mogoče jih imaš sama in zato ne sodi drugih glede na svoja leta.A se loh mal pomirite no:)

ti se dej!!!!!!

In na katerem forumu bi po tvoje vprasala kje kupiti trak,mogoče “ljubezenske težave”??ha ha ha ha….

:))))))

Ej, Nika, dej prid k men na kofe! Tako zabavne furije pa že dolgo nisem srečala. Tlele se tako krohotam, da mi solze kar same tečejo iz oči. Ti pa znaš naredit novico iz enega kosa blaga! Pa kolk čustev je privrelo na plano! Pa kako rit boš mela, če se boš tako jezila! A ne veš, da od jeze rit raste? Pol boš pa spraševala, kje se da kupit kake hlače, ha ha ha ha ha. In ti bom rekla, da pejt raje po kak žakelj od cukra, pa boš spet jezna in tako dalje in tako naprej.

Priporočam forum zdravje je vse – ker je očitno, da te matrajo zdravstveni problemi, zato si tako občutljiva. saj se mi malo smiliš, ampak za tolažbo obstajajo drugi naslovi. pa otročja si – zelo! otroci pri 13 letih niso tako zelo.

Bravo, koka!

koka, ti si totalno smešna :))), ful se smejem tvojim izjavam. še tako naprej 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close