Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje kupiti povsem običajne kavbojke? :)

Kje kupiti povsem običajne kavbojke? :)

O.k., si prvi v vrsti za regrat. ;))

Kdo bi si mislil, da imaš lahko danes tudi pri kavbojkah somišljenike! ;))

Letos bo zmanjkalo kofeta in regrata 🙂

Kakšne so pa kaj kavbojke v Hervisu? Je kdo tam kupoval?

Menda majo celo take z vonjem po intimnih delih 🙂
.
.

Spet se oglaša en bebčkast malomeščan, ki žali kmete. Še dobro, da ti hrana tekne, veš kmetavzarji ti pridelajo hrano.
Samo nerazgledani ljudje tega še niso vzeli.

In obratno.
Tudi sposobni so s svojo sposobnostjo sposobni onesposobit potencialne sposobneže.

In obratno.
Tudi sposobni so s svojo sposobnostjo sposobni onesposobit potencialne sposobneže.[/quote]…če tega niso sposobni so itak nesposobni… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

In obratno.
Tudi sposobni so s svojo sposobnostjo sposobni onesposobit potencialne sposobneže.[/quote]…če tega niso sposobni so itak nesposobni… ;)[/quote]:))))Pa spet pridemo na začetek:))

Sploh čudno, da si tak model še našel.:) To je model izpred let nazaj… jaz se menda še rodila nisem.:)

Drugače pa lepe moške kavbojke po čisto ugodni ceni dobiš v S. Oliwerju v BTC. Niso nič raztrgane, scefrane… lepe temnomodre barve in modernega dizajna… 🙂

Dobiš jih npr. v Modiani, v C&A jih je tudi dovolj. Drugače pa vem, da jih imajo tudi na tržnici v BTC-ju, tam se ne gredo neke hude mode, so pa od 10 ali 15 eur dalje.

Sem tudi jaz imela “težave”, ker v službo ne morem hoditi zdrsana in v luknjah, pa moda gor ali dol.

Odvisno od službe 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close