Kje kupiti povsem običajne kavbojke? :)
Ha ha ha ha!!!
Obleko se ponavadi izbira po tem, kako se človek počuti v njej in ne kako bodo ženske padale. 🙂 🙂 🙂 Meni ni škoda dat 80 € za delno “oguljene” leviske. Raje imam tudi malce nekonvencionalne barve. Kakšna škoda, ženske pa ne padajo nanje! O nesreča!
Ali je lahko še bolj odbito?[/quote]
Zakaj bi dajal 80 eurov za oguljene kavbojke, če jih lahko snameš z riti kakemu klošarju? Pa brez težav jih dobiš tudi na Rdečem križu in Karitasu. :)))))
Ha ha ha ha!!!
Obleko se ponavadi izbira po tem, kako se človek počuti v njej in ne kako bodo ženske padale. 🙂 🙂 🙂 Meni ni škoda dat 80 € za delno “oguljene” leviske. Raje imam tudi malce nekonvencionalne barve. Kakšna škoda, ženske pa ne padajo nanje! O nesreča!
Ali je lahko še bolj odbito?[/quote]
Zakaj bi dajal 80 eurov za oguljene kavbojke, če jih lahko snameš z riti kakemu klošarju? Pa brez težav jih dobiš tudi na Rdečem križu in Karitasu. :)))))[/quote]
Hmmm… dobro vprašanje! 🙂
Ooo, antilopa, hvala. Sem že mislil, da nisem več za med ljudi 😉 Te lahko povabim na kavo ? ;)[/quote]
Ne morem verjet, pa kaj so zdaj vsi moški pozimi navalili iti na kavo? Ko bo pomlad, pa nobenega ne bo….Takrat bom pa sama regrat nabirala. :)))
Reg, brez skrbi, sprane, znucane kavbojke sploh niso več v modi. Dobro je, če imaš svoj stil, ne glede na ostale. Da pa so v naših trgovinah samo sprane kavbojke (oziroma znucane kavbojke) pa ni nič čudnega, saj naši itak vedno zamujajo z modo. :)))
Ah, jaz nimam srca, da bi naredil kaj takega. Raje jih kupim za 50€ in jih potem sam ogulim. 🙂
Ooo, antilopa, hvala. Sem že mislil, da nisem več za med ljudi 😉 Te lahko povabim na kavo ? ;)[/quote][/quote]
Ne morem verjet, pa kaj so zdaj vsi moški pozimi navalili iti na kavo? Ko bo pomlad, pa nobenega ne bo….Takrat bom pa sama regrat nabirala. :)))
Saj jaz drugače sploh nisem kofetar, se pa lepše sliši da nekoga s katerim deliš mnenje povabiš na kavo, kot pa na nabiranje regrata 😉 Torej da malo prehitim vrsto kofetarjev… ali te lahko povabim na nabiranje regrata? 😉
Forum je zaprt za komentiranje.