Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje kupiti povsem običajne kavbojke? :)

Kje kupiti povsem običajne kavbojke? :)

Intrudercek s kom se pa ti pogovarjaš?
Kaj se ti je pozdravil mehur ko vidim, da si se poslovil od “pišonja” avatarja, ti gre na bolje? 🙂

s tipom ki ma nik kreten OK

Aja, pol se pa bojiš, da bi kateri padel v oči, ko bi sneg kidal.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V strganih in zguljenih kavbojkah so beraci in klosarji !!!

Ok, ok….
A ima tudi rogovce in plahuta z netopirjevimi krilci pred tabo?
Vse to vidiš? 😉 :))))

Te je strah, da bi ti kdo steklenico vina prinesel al pa staro deko? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tolk hudo se ni , bomo pa kmalu vsi tam, ce bo slo tako naprej (navzdol) !

A si fouš?

Ti si BOLAN !!!

Smo pogumni preko neta, a ne? Nije žvaka za seljaka (v tem primeru net).

Ti seljak to ocitno ves !!!

intrudercek&krentam

jst bi vama dal vsakem svoje vile, skorjo kruha in liter mlačne vode, in en velik kup gnoja za namerat na kamion, da se tam izkažeta pri “seljačkih poslih”….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pozabil si še za raztrgane kavbojke :).

Tolk je gnoja na tem forumu, da ze krepko zaudarja 🙁

Ha ha ha ha!!!

Obleko se ponavadi izbira po tem, kako se človek počuti v njej in ne kako bodo ženske padale. 🙂 🙂 🙂 Meni ni škoda dat 80 € za delno “oguljene” leviske. Raje imam tudi malce nekonvencionalne barve. Kakšna škoda, ženske pa ne padajo nanje! O nesreča!

Ali je lahko še bolj odbito?[/quote]

Zakaj bi dajal 80 eurov za oguljene kavbojke, če jih lahko snameš z riti kakemu klošarju? Pa brez težav jih dobiš tudi na Rdečem križu in Karitasu. :)))))

Ha ha ha ha!!!

Obleko se ponavadi izbira po tem, kako se človek počuti v njej in ne kako bodo ženske padale. 🙂 🙂 🙂 Meni ni škoda dat 80 € za delno “oguljene” leviske. Raje imam tudi malce nekonvencionalne barve. Kakšna škoda, ženske pa ne padajo nanje! O nesreča!

Ali je lahko še bolj odbito?[/quote]

Zakaj bi dajal 80 eurov za oguljene kavbojke, če jih lahko snameš z riti kakemu klošarju? Pa brez težav jih dobiš tudi na Rdečem križu in Karitasu. :)))))[/quote]

Hmmm… dobro vprašanje! 🙂

Zakaj bi dajal 80 eurov za oguljene kavbojke, če jih lahko snameš z riti kakemu klošarju? Pa brez težav jih dobiš tudi na Rdečem križu in Karitasu. :)))))

Tudi na rdecem krizu jih bo zmanjkalo 🙁

Ooo, antilopa, hvala. Sem že mislil, da nisem več za med ljudi 😉 Te lahko povabim na kavo ? 😉

Tezka bo , bo prej kofeta zmankal , kot tipov za zmenek z antilopo 🙂

Ooo, antilopa, hvala. Sem že mislil, da nisem več za med ljudi 😉 Te lahko povabim na kavo ? ;)[/quote]

Ne morem verjet, pa kaj so zdaj vsi moški pozimi navalili iti na kavo? Ko bo pomlad, pa nobenega ne bo….Takrat bom pa sama regrat nabirala. :)))

Reg, brez skrbi, sprane, znucane kavbojke sploh niso več v modi. Dobro je, če imaš svoj stil, ne glede na ostale. Da pa so v naših trgovinah samo sprane kavbojke (oziroma znucane kavbojke) pa ni nič čudnega, saj naši itak vedno zamujajo z modo. :)))

Vintage look je meni cool. Vse leviske, ki jih imam, so vintage look. Klasika – dolgčas.

Antilopa
kdaj mas prvi frej termin, da se vpisem za rezervacijo 🙂
po moznosti se letos

Ah, jaz nimam srca, da bi naredil kaj takega. Raje jih kupim za 50€ in jih potem sam ogulim. 🙂

torej si “oguljenih” kavbojk ne morete privoščiti. Uf, res so totalno iz mode.

Ooo, antilopa, hvala. Sem že mislil, da nisem več za med ljudi 😉 Te lahko povabim na kavo ? ;)[/quote][/quote]

Ne morem verjet, pa kaj so zdaj vsi moški pozimi navalili iti na kavo? Ko bo pomlad, pa nobenega ne bo….Takrat bom pa sama regrat nabirala. :)))

Saj jaz drugače sploh nisem kofetar, se pa lepše sliši da nekoga s katerim deliš mnenje povabiš na kavo, kot pa na nabiranje regrata 😉 Torej da malo prehitim vrsto kofetarjev… ali te lahko povabim na nabiranje regrata? 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close