Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kje kupiti povsem običajne kavbojke? :)

Kje kupiti povsem običajne kavbojke? :)

Pozdravljeni,

že nekaj časa sledim tej spletni strani in forumu, kjer sem marsikaj prebral, ogromno izvedel ter si nabral prenekatero dragoceno izkušnjo, prijavil pa sem se (uuu, prvi komentar :D), da vas vprašam navidez čist simpl vprašanje: namreč kje nabaviti ene povsem običajne in kvalitetne enobarvne kavbojke?

Stvar je takšna, kot večina decov se v velikem loku izogibam ogromnim nakupovalnih centrom a la BTC, Citypark, razen če je to res nujno.
No, ker pa mi je moja rekla, da je skrajni čas, da si omislim ene nove kavbojke, sem na brzino skočil v BTC, vse kar sem našel, pa je bilo sprano, natrgano, pocufano, takšnih barv iz risank in na otip precej ceneno. Ne iščem zdej najdražjih hlač v štacuni (bognedaj!), ampak včasih se je za npr. 12-15 tastarih jurjev dobilo kavbojke, ki si jih z lahkoto nosil pet let ali pa še več.

Evo, da vam še pokažem, kakšne hlače imam v mislih:

[img]http://i.walmartimages.com/i/p/00/08/40/84/70/0008408470791_500X500.jpg[/img]

[img]http://wpecdn.com/media/catalog/product/cache/1/image/400x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/2/22mwxvm-20xf_01.jpg[/img]

Še z googlom sem se precej namatral, da sem jih našel 😀

Res bi vam bil hvaležen za odgovore 🙂

lep dan še naprej, Tomaž

Elkroj Mozirje – trgovina Nazarje !!!

Charles Vögele: prodajalne – Qlandia

Zelo dvomim, da je tvoje dekle imelo v mislih take kavbojke, ko je govorila o novih. Tak material za kavbojke so uporabljali pred 20 leti.

Jack and Jones imaš tudi v BTC (pa verjetno še kje, zastopa Sportina).

http://jackandjones.de/shop/hosen/jeans/regular/jj-j-shop-bottoms-jeans-regular-fit,de_DE,sc.html

Pa ne morš takih hlač nosit no..:)))))) Reči, da se hecaš…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Zakaj ne?

Ker so predpotopni kmetavzarski model. Žalostno je, da moram to sploh razlagati.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Sto jim fali? Ce rabis zlizane, v kopalnico vim pa scetka. Ce rabis raztrgane se mec po asfaltu.
Nismo vsi fancy 🙂 Rabis hlace da jih nosis ne pa da sminkiras naokoli.

Še en revež, ki ne more kupiti novih kavbojk, ne da bi bile sprane ali strgane. Tudi jaz sem jih namreč iskal, pa so me trgovke samo čudno gledale.
Nato sem jih enkrat našel v Sparu in si naredil zalogo.

A lahko še bolj pretiravaš no.

Kdo pretirava?
V štirih trgovinah sem povpraševal po kavbojkah, pa so mi povsod ponujale sprane in pa strgane. Menda najstarejši model ki so ga imeli je bil malo manj spran, pa se vseeno nisem odločil zanj. Trapasto se mi zdi dajati za nove sprane (ali strgane) hlače 30 – 40€, če imam take že doma.
Ampak moderen pa menda res nisem 😉

Lp

Ti pa si en pravi burek.

Levi’s gotovo ima takšne, kot bi jih ti rad imel. (nesprane, neraztrgane, po starem)

Mam kar nekaj zguljenih in strganih kavbojk, v katerih ne grem niti sneg kidat 🙂
Kdo da vec

Kaj ti si m111 ?

Kaj je smisel tega prispevka?

Nekaterim je to vsec 🙁
.
.

Imam kar nekaj “zguljenih” in “raztrganih” levisk. The best so. Bolj so mi všeč kot konvencionalne.

Nimas srece – pust je ze mimo 🙂

Nije žvaka za seljaka.

Meni je nasploh mučno kupovanje kavbojk, ravno zaradi čudnih modelov, ki praviloma niso prilagojeni klasični ženski postavi (peščena ura). Tale model, ki ga je prilepil avtor, je zastarel, ampak ne bi se pa tako zgražala, kot se je Spider. :)) Meni nasploh niso všeč kavbojke svetlo modre barve, še manj pa izprane kavbojke.

Tako da, če moški mislite, da vse ženske padamo na strgane, scufane, izprane in ne vem kako “znucane” kavbojke, se motite.

Ha ha ha ha!!!

Obleko se ponavadi izbira po tem, kako se človek počuti v njej in ne kako bodo ženske padale. 🙂 🙂 🙂 Meni ni škoda dat 80 € za delno “oguljene” leviske. Raje imam tudi malce nekonvencionalne barve. Kakšna škoda, ženske pa ne padajo nanje! O nesreča!

Ali je lahko še bolj odbito?

Ha ha ha ha!!!

Obleko se ponavadi izbira po tem, kako se človek počuti v njej in ne kako bodo ženske padale. 🙂 🙂 🙂 Meni ni škoda dat 80 € za delno “oguljene” leviske. Raje imam tudi malce nekonvencionalne barve. Kakšna škoda, ženske pa ne padajo nanje! O nesreča!

Ali je lahko še bolj odbito?[/quote]Je. 😉
Očitno Antilopa ne pada na moško modo raztrganih in spranih kavbojk, a vseeno je sama modno oblečena (predvidevam).

———–
V čem je razlika med moško in žensko modo?

Moška moda so vedno v modi…….. 😉 :)))

Antilopa na to pa (še) vedno padate, a ne? 😉 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Navedeno
intrudercek
Nimas srece – pust je ze mimo 🙂

Nije žvaka za seljaka.

seljak ti kar žvakaj !!!!!!!!!!!!!!!

pa uzivaj v trenirkah in supergah, ko bos žvakal 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close