Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka kje kupiti poročno obleko

kje kupiti poročno obleko

Pozdravljeni

Slišala sem, da se je na forumu razvila debata okrog poročnih oblek, ki jih ponujamo v naši trgovini.
Dejstvo je, da slovenske potrošnice nismo naivne. Bilo bi zelo čudno, če se ne bi našel potrošnik, ki bi za referenco našel nekaj oblek, ki jih ponujamo, tudi v aukcijski hiši ebay.
E-bay, ja. Tudi v Sanjski obleki smo najprej prišli na to idejo. Prodaja poročnih oblek po 200, 300 eur!? Sliši se super. Cela Slovenija bi kupovala pri nas. Vendar žal ni vse tako lepo in preprosto kot izgleda. Sličice na e-bayu so že iste, vendar se izgled in kvaliteta zeeeeeelo razlikujeta glede na ceno obleke. Pri enem od naših partnerjev sem imela možnost v živo videti več enakih modelov oblek v dveh različnih cenovnih razredih. In moram priznati razlika je bila velika. Ravno zato smo se v Sanjski obleki odločili za kvalitetnejši razred ponujenih oblek, ki so na račun tega seveda tudi nekoliko dražje. Saj ne želimo ponujati nekvalitetnih oblek in strankam govoriti »Kaj pa ste pričakovali za 200 ali 300 eur«. Poroka je dan o katerem vse sanjamo že odkar smo majhne deklice. In nikakor ne želimo, da bi neveste, ki si bodo obleko izposodile ali kupile pri nas izgledale ceneno.
Nikogar ne želimo prepričevati, da so naše obleke boljše in lepše, lahko pa vam zagotovimo, da je kvaliteta na zelo visokem nivoju. Tako ali tako ste na koncu ve, ki boste presodile kje za svoj denar dobite največ.

Lep pozdrav,
ekipa Sanjske obleke

No, se mi je potem prav zdelo.

Kot sem že zapisala, nimam nič proti, da se te obleke prodajo tudi pri nas v Sloveniji. Hvala bogu, da se je nekdo tega spomnil. Verjamem, da tudi drugi poročni butiki z že pridobljenim dobrim renomejem ponujajo obleke izdelane na Kitajskem. To je pač biznis.

Glede tistega, ko pa govorite o kvaliteti pa vas morem popraviti. Jaz sem z kvaliteto svoje obleke ZELO zadovoljna, pa čeprav sem plačala skoraj 4x manj kot če bi jo pri vas kupila. Je pa res, da pa ni tako enostavno priti do nje. Se moreš malo “pozabavati” in potrpeti dokler prispe. To je pa edino kar mi ni bilo tako všeč. Cena pa vendarle odtehta. :))

Vam pa želim veliko poslovnega uspeha in iskrena pohvala za to podjetniško idejo!

Bani

http://www.dhgate.com – pa odtipkaj wedding dress. ti nardijo po merah, ene imajo zastonj pošiljanje.

Pozdravljene,

sem ena izmed tistih, ki cenijo lepa oblačila in kakovostno narejena. Pomembno mi je tudi v kakšnem “stanju” so, če si jih izposodim. Res je, da imajo vse izposojevalnice skoraj enake obleke in, da jih vse proizvajajo na Kitajskem, tudi če je zastopnik kakšno podjetje iz Pariza ali… Sama sem bila v veliko poročnih salonih in sem se nato odločila za Poročni salon Sanja v Murski Soboti.

Vse poročne obleke so sešite pri njih. Lahko se odločiš, da ti sešijejo poročno obleko ali maturantsko obleko po tvojih zamislih in jo potem vzameš na izposojo. Tako sem naredila jaz. Cene izposoje se gibljejo večinoma okoli 260-300 EUR, vendar so v to ceno všeti vsi dodatki (nakit, naglavni dodatki, košarice, bolero…) blazinico za prstan pa ti podarijo. Če je le mogoče ti jo izdelajo iz enakega materiala, kot je tvoja poročna obleka.

Zraven pa dobiš na izposojo še večerno obleko brezplačno. Nevesta je tako zelo lepo urejena za zelo nizko ceno v primerjavi z drugimi saloni. Sicer je res, da je v Murski Soboti samo meni se je splačalo se peljat tja, ker sem na koncu bila zelo zadovoljna z oblekami in vse je bilo tako, kot smo se zmenili. Super sem se počutila, ko so se tako potrudili za mene zato priporočam:)

A je katera kupila obleko preko internetne strani http://www.dreambridaldress.com ali pa imate kakšne izkušnje?

no tudi jst sem kupila poročno obleko preko ebaya pa sem odštela le 100e za popolnoma novo obleko narejeno po merah…..zeloo sem bila zadovoljna in obleka je zelooo kvalitetna in res taka kot sem si želela…nikakor pa mi ne pride na misel da bi zanjo v sloveniji odštela 500 e ali več če lahko ta denar namenim za nekaj drugega….

Jaz sem jo naročila preko enega dekleta – ne vem če smem delat reklamo. Pišite ji na mail superporoka@gmail.com. Res krasne obleke.

danes se skoraj vse poročne obleke šivajo na Kitajskem, ker je delovna sila zelo poceni. To pa ne pomeni, da so vse za nič. Dobre blagovne znamke skrbno izberejo svoje šivilje na Kitajskem in zato so obleke odlične. To lahko preverite v vsakem poročnem salonu.

Pozdravljene!

Tudi jaz sem na ebayu našla svojo sanjsko poročno obleko, sedaj pa ne vem pri katerem prodajalcu naj jo kupim, ker jih je kar nekaj takih, ki jo prodajajo. Ali mi lahko tiste, ki ste bile zadovoljne s svojo poročno obleko, napišete, pri kateremu prodajalcu ste jo kupile…

Zanima me kako je bilo s carino pri tistih, ki ste naročale iz tujine?

Jaz sem jo kupila pri eni punci na superporoka@gmail.com. sem bila res ful zadovoljna. Vse je potekalo brezhibno, zanjo sem dala 280€ in je moja. Ko me je izmerila, sem jo dobila v 3 tednih. res priporočam.

mene pa zanima če je možno plačilo po dobavi

izposoja večerne obleke sedaj ni več brezplačna ampak po 50% znižanju, izposoja pa je od 260 do 480€

če se itak lahko naroči obleke iz kitajske preko neta, potem je isto kot če greš v trst po obleko h kitajcem. sam a je katera ki je že bila v trstu poročne obleke sploh videla kje? jaz jih še nisem zasledila. vem da majo večerne obleke, sam poročnih pa res nisem tam še zasledila. če katera kaj videla naj sporoči kje

Jaz sem prejšnji teden v Trstu v neki kitajski trgovini probala čudovito poročno obleko, takokot jih vidiš v trgovini pri nas in je stala samo 63 €, je pa res da je to samo ena trgovina tam na glavni ulici (pri bišem Giovanniju)

pa majo poročne obleke le bele ali imajo tudi kakšne druge barve? v vsakem primeru se izplača iti pogledat. za ceno ene pri nas dobiš v trstu po 5 do 10 oblek

kakšne so pa kaj številke oblek? ker pri kitajcih je ponavadi vsaj meni bilo ali pol preveliko ali pol premalo.

a se katera spomni imena nakupovalnega centra, ki je blizu opčin? ko prideš čez mejo zaviješ na desno mimo lidla če je še in potem naravnost pa če majo tudi tam kake obleke?

hvala

verjetno misliš palmanovo. nisem še bila tam vendar načrtujem kmalu mal izleta tja. do sedaj nisem še zasledila, da bi kdo tam kupil poročno obleko ali je pa videl ni nevem. če je katera že vidla se priporočam za info

Tista, ki sem jo probala je res krasna imajo jih več velikosti, videla pa sem res samo tri modele belih oblek, imajo te iste obleke tudi v drugih barvah.Ta ki sem jo probala ima tudi šal , krinolino res vredn nakupa, jaz jo sicer ne rabim, ma ker je bila tako lepa sem jo morala probat. Jaz nosim št. 38 pa jo ima tudi 36, 40. Je pa res, da sem jih videla samo v tej trgovini, je tudi blizu avtobusne postaje. Kot vem, pa v Palmanovi nimajo poročnih oblek,vsaj jaz jih nisem nikoli videla. Na Opčinah pa ni trgovine od Kitajcev. Sem tam blizu doma zato vem.

Poznam boutiqe, kjer delajo poročne obleke po meri. Nekaj slik je tudi na strani.

Poročne obleke[/url]

Zivjo,

morda veste, kateri butiki so vse v LJ, kjer lahko kupis po meri narejeno porocno obleko? Nekaj sem jih že zasledila v prejsnjih objavah, poznate še kakega? Kake so vase izkusnje s katerim od teh? Katerega bi priporocile?

Hvala ze vnaprej!

Predlagala bi, da se najprej sprehodiš po parih poročnih salonih, ki izposojajo poročne obleke. Tako boš dobila vsaj približen občutek, kako se nosi kakšna obleka, kateri kroj ti pristaja in podobno. In seveda, če bo nekaj poskušanjih še ne boš našla prave obleke, absolutno poišči nekoga, ki ti jo bo zašil.

Če si že naredila krog po poročnih salonih in nisi našla nič pametnega, moje zgornje pisanje ignoriraj.

Sicer pa so na tem forumu že debatirale o Barbari Plavec, Maji Ferme, Urški Drofenik…

lp,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

ŽIVJO!

Bi lahko prosim bolj definirala lokacijo kitajske trgovine v Trstu s poročnimi oblekami? Je to morda kje blizu parkirne hiše silos? Ali imaš mogoče naslov?

Lp

Tiste, ki se poročite spomladi 2011, že kaj kupujete obleke?

lp,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Jaz sem kupila blago za svojo poročno obleko in našla model, ki bo osnova šivilji. Zaenkrat je to povsem dovolj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close